Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Deepblu.com - Globalt dykker brand, egne designede dykkerure, egen app og social medie platform.

Fruebjergvej, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Deepblu.com søger nyt hjem med kapital til at tage den videre til næste stadie

Deepblu er et veletableret dykker brand med sit eget sociale netværk, webapplication, android og iOS app og unikke hardware produkt. Vi købte brandet for et par år siden, og har arbejdet på at udvikle et nyt dykkerur produkt, som vi har fået prototype testet af US navy divers, og fået rigtig god respons. Vi har dog ikke kapital nok til at få projektet videre, og ikke formået at finde kapital. Derfor er vi interesseret i at se om nogen har interesen og kapital til at tage dette videre. Deepblu har tidligere rejst flere millioner til udvikling af IT infrastruktur, så udover brand, er der investeret meget tid i tech og design.

Regnskab

Afkastningsgrad
-56%
Soliditetsgrad
67%
Likviditetsgrad
36%

Økonomiske nøgletal

Det er primært salg af dykkerure der genererer indkomst for virksomheden. Produktet koster 80 dollar at lave, og sælges til 450 dollar på hjemmesiden. De sælges til omkring 200 dollar til forhandlere, 1-2k salg per år i snit historisk.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Deepblu sælger dykkerure, der virker sammen med en webapp og mobil app, hvor dykkere kan uploade deres dykker logs og dele med venner. Der er en social medie platform tilknyttet, med stærk seo rank og tusindvis af besøgende. Vi har et nyt produkt, Galactiq, der er 80% udviklet, hardwaren er på plads, det er kun software funktioner tilbage at udvikle.

Markedsføringskanaler

Online på hjemmeside, webshop, kendt i dykkerindustrien hvor deepblu har deltaget i flere år i ledende dykker events. solgt gennem hundredevis af forhandlere over tid.

Omkostninger

Omkostninger relaterer sig til løn, husleje forsikringer, og så produktion af nye produkter. For bestilling af nye Cosmiq dykkerkomputere skal man op på 3k MOQ for at en fabrik vil lave dem. Server kost på AWS er 1500 USD om måneden. Udvikling af nye produkter kan fortsætte med vores samarbejdspartner, og detaljer kan deles herom.

Aktiver

Brand, rettigheder til produkt design, distributionsnetværk i hele verden og tidligere kundelister, IP rettigheder til nyt produkt, mobil app, webapp, design. med mere.

Virksomhedens historie

Deepblu blev grundlagt i Taiwan omkring 2016, og var en af de første med et nyt innvoativt dykkerur produkt. Covid var hård ved virksomheder der solgte turist / leisure baserede produkter, og derfor opkøbte vi firmaet i 2021. Vi har dog selv haft nogle økonomiske udfordringer, og derfor kan vi ikke løfte det finansielle i at drive den videre.

Markedet

Dykkerindustrien udvikler sig, og dykkerure bliver i højere grad et af de første stykker produkter man anskaffer sig når man dykker. Der er det professionelle marked, hvor andre sidder tungt, så som Shearwater. Deepblu sidder på entry / beginner markedet, hvor Deepblu Cosmiq er ideel at starte op med, grundet pris og value for money. Det nye Galactiq produkt vi har udviklet, tilføjer smartwatch functioner til dykkerurene, og nice design, som er til dem der dykker og gerne vil bruge ure i vand og på land.

Svagheder/udfordringer

Virksomheden skal bruge kaptial til at købe varelager, skal kunne betale sig til at maintaine tech stack ved at have egne folk eller hyre ude fra, skal kigge ind i at udvikle nye produkter, som kræver kapital. Der er gode marginer, og brandet har et godt ry i dykkerverdenen. Deepblu ses som et dykkerbrand, og ikke som et fitness brand der prøver at dyppe tæerne i dykkerindustrien. Det kan tage lidt at sætte sig ind i dykkerindustrien hvis man ikke kender den, og så er det relativt niche, det vil sige at det ikke bliver en ny APPLE virksomhed, men kan blive en god lifestyle virksomhed hvis man har midlerne til at investere det det kræves.

Stærke sider

Brand, tech og adgang til samarbejdspartnere der kan hjælpe med tech, udvikling og produktion på højt niveau.

Ideel køber

Passion og interesse for dykkerindustrien, og adgang til kapital til at få den til det niveau den kræver. Skal helst have et team i forvejen, som kan bruge et par ekstra timer om ugen på dette.

Opstartshjælp

Vi kan hjælpe med det hele, i forhold til at forklare hvordan ting virker, og dele tidligere dokumenter og information.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
717

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36847

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-11-2023
Udbudspris 199.999 DKK