Køreklar SaaS Bookingportal

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
En Booking Portal, der revolutionerer måden virksomheder og kunder håndterer reservationer på.

Har du nogensinde drømt om at eje en forretningsløsning, der ikke er afhængig af engangskøbere, men også giver dig en tilbagevendende køb i form a abonnement? Din chance er her nu med Bookd.dk - En SaaS bookingportal. Bookd er en nøgle til at åbne døren til effektivitet, indtægtsvækst og tilfredse kunder. Vores SaaS-løsning giver virksomheder i frisør-, fysioterapeut-, kiropraktor- og skønhedsbranchen muligheden for at styre deres bookinger med lethed. Vi giver ikke bare en service, vi giver muligheden for at revolutionere hele bookingprocessen.

🚀 Skalerbar Indtægtskilde: Bookd.dk tilbyder månedlige abonnementsbetalinger fra brugere, hvilket skaber en pålidelig indtægtsstrøm og en langsigtet indtægtsmulighed.

📈 Vækstpotentiale: I en digital tid, hvor tidsstyring er altafgørende, er behovet for effektive bookingsystemer stigende. Bookd.dk er positioneret til at udnytte dette voksende marked.

💡 Branchespecifik Fokus: Vores platform er designet til at imødekomme specifikke behov i skønheds- og sundhedsbranchen, hvilket giver os en konkurrence fordel.

🔒 Skalerbar Teknologi: Med vores robuste og sikre teknologiske baggrund er vi klar til at håndtere vækst og skabe en problemfri brugeroplevelse.

Din Investering Begynder Her:
Når du investerer i Bookd.dk, investerer du ikke bare i en platform, men i en vision om at forme fremtiden for bookingsystemer. Vi inviterer dig til at dykke dybere ned i vores historie, funktioner og strategiske planer for at opdage, hvorfor Bookd.dk er den rette investering for dig.

Økonomiske nøgletal

Selvom vi står ved begyndelsen af vores rejse, er potentialet for økonomisk vækst og succes gennem Bookd.dk-platformen enestående. Mens vores virksomhed endnu ikke har genereret omsætning eller overskud, er vores strategiske vision klar og målrettet, og vi er overbeviste om, at vi er på vej mod en lukrativ fremtid.

Her er nogle vigtige KPI'er, som vi vil overvåge tæt og som potentielle investorer bør have øje på:

1. Bruger Tilmeldinger: Antallet af virksomheder, der tilmelder sig Bookd.dk-platformen, er en indikator for, hvor godt vores tjenester ræsonnerer med målgruppen.

2. Månedlige Abonnementsbetalinger: Væksten i antallet af månedlige abonnementsbetalinger vil være en nøgleindikator for vores indtægtsstrøm.

3. Brugerengagement: Ved at analysere, hvor ofte vores brugere interagerer med platformen, kan vi måle deres engagement og tilfredshed. Øget brugerengagement er afgørende for langvarige forhold og gentagne abonnementsbetalinger.

4. Churn Rate: At holde vores brugere tilfredse og fastholdende er afgørende. En lav churn rate vil demonstrere, at vores platform opfylder virksomhedernes behov og giver dem værdi over tid.

5. Kundetilfredshed: Vi vil aktivt indsamle feedback fra vores brugere for at måle deres tilfredshed. Høj kundetilfredshed vil understrege vores engagement i kvalitet og service.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Bookd.dk tilbyder en innovativ og skræddersyet SaaS bookingportal, der er udviklet til at optimere bookingsprocessen for en bred vifte af virksomheder. Vores platform giver virksomhedsejere inden for frisør-, fysioterapeut-, kiropraktor- og skønhedsbranchen mulighed for at håndtere deres reservationer på en mere effektiv og organiseret måde.

Med vores intuitive bookingportal kan virksomheder nemt administrere deres tidsplaner, tilgængelighed og kundebookinger. Vores mål er at lette byrden ved at administrere bookinger, så virksomhedsejere kan fokusere mere på at levere kvalitetsservice og skabe enestående kundeoplevelser.

Hvordan Hjælper Vi Vores Kunder?

1. 📅 Effektiv Tidsstyring: Vores brugervenlige kalender giver virksomheder mulighed for at planlægge og organisere deres tidsplaner med lethed. Dette hjælper dem med at undgå overlapninger, minimere ventetider og skabe mere strukturerede arbejdsdage.

2. 🌐 Online Booking: Kunden kan foretage reservationer døgnet rundt via vores online bookingplatform. Dette giver virksomheder mulighed for at øge deres synlighed og tilgængelighed, mens kunderne kan vælge den ønskede service og tidspunkt bekvemt.

3. 📩 Automatiserede Påmindelser: Bookd.dk hjælper med at reducere "no-shows" ved at sende automatiserede påmindelser til både virksomhedsejere og kunder inden aftalte tidspunkter. Dette øger kundetilfredsheden og optimerer bookingerne.

4. 💰 Online Betalinger: Vi letter betalingsprocessen ved at tilbyde online betalinger. Dette giver kunderne en gnidningsfri oplevelse og eliminerer behovet for manuel håndtering af betalinger.

5. 📊 Rapportering og Analyse: Med vores avancerede rapporteringsværktøjer kan virksomhedsejere få indsigt i deres performance. Analyse af bookinger, indtægter og tendenser hjælper dem med at træffe informerede beslutninger og optimere deres forretning.

Bookd.dk er ikke bare en teknologisk platform, det er en partnerskab, der hjælper virksomheder med at vokse, tilfredsstille kunderne og opnå operationel effektivitet. Vi er dedikerede til at give vores kunder de værktøjer, de har brug for, for at opnå succes i den moderne forretningsverden.

Markedsføringskanaler

Da vi endnu ikke har lanceret, har vores markedsføring ikke været aktiveret. Men ved lanceringen er vores strategi at fokusere på online markedsføring med særlig vægt på sociale medier (SoMe) og en B2B-tilgang.

1. Sociale Medier (SoMe): Vi planlægger at oprette og aktivt vedligeholde profiler på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Dette giver os mulighed for at engagere os direkte med vores målgrupper, dele relevant indhold og annoncere vores tjenester til både virksomheder og individuelle brugere.

2. Content Marketing: Gennem vores hjemmeside og sociale medier vil vi dele informativt og engagerende indhold om fordelene ved vores SaaS-bookingtjeneste. Dette kan omfatte blogindlæg, vejledninger og casestudier, der demonstrerer værdien af Bookd.dk.

3. B2B-Partnerskaber: For at nå virksomheder planlægger vi at etablere partnerskaber med relevante B2B-platforme og virksomheder. Dette giver os mulighed for at nå ud til en bredere B2B-målgruppe og tilbyde vores tjenester som en løsning til serviceudbydere.

4. Google Ads: Vi vil også bruge Google Ads for at øge synligheden i søgemaskineresultaterne. Dette kan hjælpe os med at målrette vores annoncer mod personer, der aktivt søger efter lignende bookingtjenester.

5. Profiler og Anmeldelser: Vi vil arbejde på at opbygge en positiv online tilstedeværelse ved at oprette profiler på anmeldelsesplatforme som Trustpilot og indsamle ægte anmeldelser fra vores kunder.

6. Nyhedsbrev: En nyhedsbrev kan hjælpe med at opbygge og vedligeholde forbindelser med vores kunder. Vi vil overveje at implementere en nyhedsbrevstrategi for at dele opdateringer, tilbud og nyheder med vores brugere.

Dette er vores plan for markedsføring ved lancering, og den vil udvikle sig over tid, afhængigt af resultater og brugerfeedback. Vores mål er at opbygge en stærk online tilstedeværelse og tiltrække både individuelle brugere og virksomheder, der søger en pålidelig og brugervenlig bookingservice som Bookd.dk.

Omkostninger

IT og Hosting: En af vores primære faste omkostninger er relateret til IT-infrastrukturen og hosting. Dette sikrer, at vores platform altid er tilgængelig og yder optimal ydeevne.

Andre Potentielle Udgifter:

Markedsføring: For at promovere vores tjenester og nå ud til et bredere publikum kan der være omkostninger til markedsføring og reklamekampagner.

Provision til Sælgere: Hvis vi bruger salgsmedarbejdere til at promovere vores tjenester og tiltrække nye kunder, kan der være omkostninger i form af provision til disse sælgere.

Aktiver

Bookds aktiver udgør fundamentet for at levere en pålidelig og effektiv bookingservice til vores brugere. Disse aktiver inkluderer:
Vores platform er de største aktiv virksomheden har hvor IT-infrastruktur og teknologiske platform muliggør problemfri online booking og kalenderstyring. Dette sikrer, at vores tjeneste er tilgængelig døgnet rundt og kan håndtere en bred vifte af brugeres behov.

Virksomhedens historie

Bookd.dk blev grundlagt med en vision om at forenkle booking og planlægning for serviceudbydere. Valget af SaaS-modellen blev nøje udvalgt for at muliggøre gentagen omsætning og tilpasse vores løsning til kundernes behov. Vores rejse har krævet dedikation og teknologisk innovation for at levere en brugervenlig bookingservice. Vi fortsætter med at forfine vores tjeneste og stræber efter at gøre booking og planlægning let og tilgængelig.

Markedet

Markedet for Bookd.dk

Bookd.dk opererer i en dynamisk og voksende sektor inden for SaaS (Software as a Service). Denne sektor har oplevet betydelig vækst i de senere år og forventes at fortsætte med at udvikle sig i fremtiden. Dette skyldes stigende efterspørgsel efter cloud-baserede løsninger, der kan forbedre effektiviteten og lette administrationen for virksomheder.

Konkurrencesituation:

På markedet for SaaS-baserede bookingløsninger er der flere konkurrenter, der tilbyder lignende tjenester. Konkurrencen er intens, men med en personlig tilgang og aggressiv tilgang til markedsføring og kundesupport har Bookd.dk en betydelig mulighed for at skille sig ud.

Købekraft:

Købekraften i dette marked varierer afhængigt af målgruppen. Virksomheder, især serviceudbydere, har ofte en øget købekraft, da de søger effektive løsninger for at forbedre deres forretningsprocesser. Individuelle brugere søger også omkostningseffektive løsninger, men deres købekraft kan variere.

Markedets Størrelse og Udvikling:

Det samlede marked for SaaS-baserede bookingløsninger er betydeligt og fortsætter med at vokse. Den samlede omsætning i sektoren er i konstant stigning, da flere og flere virksomheder erkender fordelene ved automatiseret booking og planlægning.

Bookd.dk har en unik position på markedet på grund af sin evne til at imødekomme mange forskellige segmenter og brancher med sin alsidige platform. Ved at udnytte denne alsidighed og ved hjælp af en aggressiv tilgang til markedsføring og kundepleje er der betydelige muligheder for at vinde markedsandele og vokse i denne konkurrenceprægede sektor. Vi ser frem til at udnytte disse muligheder og forblive en førende spiller i markedet.

Svagheder/udfordringer


Svagheder/Udfordringer:

1.Konkurrence: Den intense konkurrence inden for SaaS-markedet kan være en udfordring. Der er mange aktører, der tilbyder lignende tjenester, og det kræver en vedvarende indsats at forblive konkurrencedygtig.

2.Teknologisk Udvikling: Teknologien udvikler sig konstant, og det er nødvendigt at holde vores platform opdateret og innovative for at følge med de seneste trends og krav fra brugerne.

3.Kundetilfredshed: For at fastholde kunder og opbygge en stærk kundebase er det afgørende at opretholde høj kundetilfredshed og levere på vores løfter om kvalitet og pålidelighed.

Hvordan Køberen Kan Sætte Ind:

For at fjerne de største svagheder i virksomheden bør køberen fokusere på følgende:

1.Kontinuerlig Innovation: Investering i forskning og udvikling for at holde platformen opdateret med de nyeste teknologiske fremskridt og brugerbehov.

2.Kundepleje: Prioritering af kundeoplevelsen gennem hurtig og effektiv kundesupport samt lytning til feedback for at identificere områder til forbedring.

3.Markedsføring og Differentiering: Udvikling af en stærk markedsføringsstrategi for at differentiere sig fra konkurrenterne og nå ud til nye kunder.

Trusler i Markedet:

1.Ny Indtræden: Risikoen for nye konkurrenter, der træder ind på markedet med innovative løsninger, er altid til stede og kan true markedsandele.

2.Kundeafgang: Hvis kunderne ikke er tilfredse eller finder bedre alternativer, kan dette resultere i kundeafgang og omsætningsnedgang.

Køberen skal være opmærksom på disse trusler og være forberedt på at tilpasse sig et dynamisk marked ved at fortsætte med at innovere og tilbyde værdi til kunderne. En stærk kundefokus og evnen til at tilpasse sig ændringer i branchen er afgørende for at håndtere de trusler, der kan opstå på vejen.

Stærke sider

Stærke Sider:

1. Teknologisk Ekspertise: En af vores største styrker er vores teknologiske ekspertise. Vi har opbygget en avanceret SaaS-platform, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos serviceudbydere. Vores teknologiske kompetencer giver os mulighed for at levere en pålidelig og innovativ løsning.

2. Brugerfokus: Vi sætter vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør. Vores stærke kundefokus betyder, at vi aktivt lytter til vores brugeres feedback og stræber efter at tilpasse vores tjeneste for at imødekomme deres behov.

3. Alsidighed: Vores platform er alsidig og kan tilpasses til en bred vifte af brancher og tjenester. Dette gør os i stand til at appellere til forskellige segmenter og adressere forskellige markeder.

Hvad Vi Slår Konkurrenterne På:

- Brugeroplevelse: Vi fokuserer på at tilbyde en enkel, brugervenlig oplevelse, der gør det nemt for både serviceudbydere og deres kunder at bruge vores platform.

- Tilpasningsdygtighed: Vores evne til at tilpasse vores platform til specifikke behov og brancher sætter os fra konkurrenterne.

- Innovation: Vi er hurtige til at indføre nye funktioner og opdateringer, der holder os på forkant med teknologiske fremskridt og brugerbehov.

Muligheder:

1. Voksende Marked: SaaS-markedet fortsætter med at vokse, da flere virksomheder søger efter cloud-baserede løsninger. Dette giver os mulighed for at udvide vores kundebase og øge omsætningen.

2. Udvidelse: Muligheden for at udvide vores tjenester til nye geografiske områder og markeder åbner døre for vækst og diversificering.

Ved at fortsætte med at fokusere på vores stærke sider, lytte til kundernes behov og være åbne for nye muligheder er vi godt positioneret til at udnytte de kommende muligheder og forblive en førende aktør inden for vores branche.

Strategi

Virksomhedens Strategi:

Vores nuværende strategi hos Bookd.dk er centreret omkring tre hovedområder: innovation, kundepleje og vækst.

1.Innovation: Vi investerer betydelige ressourcer i forskning og udvikling for at forblive på forkant med teknologiske fremskridt og brugerbehov. Dette omfatter kontinuerlig forbedring af vores platform, tilføjelse af nye funktioner og integrering af de seneste teknologier for at forblive konkurrencedygtige.

2.Kundepleje: Vi sætter kunden først og prioriterer at levere en enestående kundeoplevelse. Dette omfatter hurtig og effektiv kundesupport, løbende dialog med vores brugere for at forstå deres behov og at reagere på feedback for at forbedre vores tjeneste.

3.Vækst: Vi søger aktivt at udvide vores kundebase og øge vores markedsandel. Dette omfatter markedsføring og salgsindsats for at nå ud til nye kunder og udnytte muligheder i nye geografiske områder og brancher.

Vores strategiske fokus har formet virksomheden som den er i dag ved at placere innovation og kundepleje i centrum for vores aktiviteter. Vi er fast besluttet på at forblive en pålidelig partner for vores kunder og fortsætte med at vækste og tilpasse os et dynamisk marked. Vores mål er at fortsætte med at levere en værdifuld og brugervenlig bookingservice, der imødekommer både nutidige og fremtidige behov.

Vision

Vores overordnede vision for Bookd.dk er at revolutionere måden, serviceudbydere og organisationer administrerer deres bookinger og planlægning. Vi ønsker at være den foretrukne løsning inden for SaaS-baserede bookingsystemer og skabe en positiv forandring for vores brugere.

Udsigterne for Bookd.dk er positive. Vi opererer i en sektor, der fortsætter med at vokse, da flere organisationer søger efter automatiserede og skybaserede løsninger for at forbedre deres effektivitet. Med vores stærke teknologiske grundlag, fokus på kundepleje og vilje til at innovere er vi godt positioneret til at udnytte disse muligheder.

Vi er optimistiske med hensyn til vores fremtidige vækst og evne til at levere værdi til vores brugere. Vores vision er at forblive i front som en pålidelig og innovativ bookingservice, der hjælper organisationer med at optimere deres ressourcer og forblive konkurrencedygtige på markedet.

Ideel køber

Den ideelle person til at overtage Bookd.dk ville være en visionær iværksætter eller en etableret virksomhed inden for teknologi og software. De bør have følgende egenskaber og kvalifikationer:

1.Teknologisk Kompetence: En stærk teknisk baggrund eller forståelse af SaaS-teknologi og softwareudvikling vil være afgørende for at forstå og vedligeholde vores platform.

2.Forretningsmæssig Sans: Evnen til at tænke strategisk og udvikle en langsigtet forretningsplan for virksomheden er afgørende.

3.Kundeorientering: Et engagement i at opretholde den høje kundeservicestandard, som Bookd.dk er kendt for, er afgørende for at bevare og udvide vores kundebase.

4.Innovativt Tankesæt: Evnen til at identificere nye muligheder og drive teknologisk innovation for at holde platformen konkurrencedygtig.

5. Tid og Dedikation: At drive virksomheden videre kræver en betydelig indsats og tid, især i de første faser af overtagelsen. Den ideelle køber skal være villig til at investere tid og arbejde i virksomhedens vækst og udvikling.


Mængden af tid og arbejde, der kræves for at drive Bookd.dk videre, afhænger af flere faktorer, herunder virksomhedens strategiske mål og vækstplaner. I de tidlige faser af overtagelsen vil der være en højere arbejdsbyrde, da køberen skal forstå virksomhedens drift og kundebase. Derudover vil der være et behov for at fortsætte med at udvikle og forbedre platformen.

Med tiden, når virksomheden er godt etableret og væksten stabiliserer sig, kan arbejdsbyrden falde, men engagementet i at opretholde og forbedre virksomheden forbliver afgørende for dens langsigtede succes.

Samlet set vil den ideelle køber være en person eller en virksomhed med teknisk dygtighed, forretningsforståelse og engagement i at levere værdi til vores brugere. De skal være villige til at investere tid og energi for at føre virksomheden videre på sin rejse mod succes.

Opstartshjælp

Vi forstår vigtigheden af en gnidningsfri overgang og en vellykket opstart for den nye ejer af Bookd.dk. Derfor er vi forberedt på at tilbyde en vis form for opstartshjælp og support.

Supportperiode: Vi kan tilbyde opstartshjælp i form af e-mail support i en begrænset periode efter overdragelsen. Denne periode kan tilpasses efter køberens behov og kan diskuteres under forhandlingerne.

Fjernstøtte: Selvom jeg ikke vil blive i virksomheden efter overdragelsen, vil jeg være tilgængelig på e-mail for at besvare spørgsmål og yde vejledning ved behov. Jeg er dedikeret til at sikre, at den nye ejer har den nødvendige støtte og viden til at drive virksomheden succesfuldt.

Oplægningsomkostninger: Oplæring og support i opstartsperioden vil være en del af købesummen, og der vil ikke være ekstra omkostninger for denne tjeneste. Vores mål er at sikre, at køberen er godt rustet til at overtage driften af virksomheden.

Vi forstår, at køberen kan have spørgsmål og brug for hjælp i de første faser af overtagelsen, og vi er dedikeret til at levere den nødvendige støtte for at sikre en vellykket overgang.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1669

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36595

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-08-2023
Udbudspris 20.000 DKK