Indtag Podcast-Verdenen med Podify: Unik Forretningsmulighed Til Salg!

Kirke Værløsevej, Værløse
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Skab dine egne lydoplevelser og forvandl passion til podcasting-succes med Podify. Grib muligheden i dag

Vil du have chancen for at sætte dit eget præg på fremtidens podcasting-brand?

Som en relativt nystartet virksomhed har du nu muligheden for at overtage styringen af Podify og forme det til din vision. Med vores eksklusive udstyr og teknologi er du sikret en kvalitetsplatform til at udvikle og producere lydindhold i verdensklasse. Træd ind i podcasting-verdenen med selvtillid, da du bliver ejer af en lovende virksomhed med ubegrænsede vækstmuligheder og en chance for at gøre en markant forskel i underholdningsbranchen. Vær med til at definere fremtidens podcasting med Podify!

Økonomiske nøgletal

Podify befinder sig i en spændende opstartsfase, hvor der er blevet foretaget betydelige investeringer i både udstyr og markedsføring for at etablere en stærk grundlag for vækst. Denne bevidste investering afspejler et engagement i at levere førsteklasses podcasting-løsninger og skabe en markant tilstedeværelse i industrien.

I forventning om den nødvendige opbygning og markedspositionering forventes det, at selskabet vil slutte 2023 med et planlagt underskud på omkring 60.000 kr. Denne strategiske tilgang er en del af vores målrettede indsats for at investere i kvalitetsproduktion og opbygge et stærkt brand. Samtidig forventer realiserer selskabet en omsætning på omkring 15.000 kr., hvilket afspejler de tidlige stadier af virksomhedens vækst.
Denne initiale investering og opstartsfase lægger grundlaget for Podifys fremtidige succes og muligheden for at opnå en sund og bæredygtig økonomi i de kommende år.

Podcasts udgivet: 2
Episoder udgivet: 8
Antal downloads: +40.000
Placering på Spotify: 1st
Antal følgere på SoMe: +140
Antal aktive kontrakter: 1
Omsætning i 2023: +15.000 kr.
Investeret: +250.000 kr.

Produktet

Podify tilbyder en komplet løsning inden for podcasting-verdenen. Podify giver dens kunder mulighed for at producere, udvikle og dele inspirerende lydindhold på tværs af en bred vifte af emner. Med det topmoderne podcast-udstyr og renoverede optagefaciliteter bliver skabelsen af professionelle podcasts en lethed. Podify faciliterer også partnerskaber med medieplatforme, der giver kunstnere og podcastere mulighed for at tjene royalties fra deres indhold. Gennem advokatudarbejdede kontrakt-skabeloner og rettigheder til hjemmeside og sociale medier, tilbyder Podify en komplet pakke, der hjælper vores kunder med at nå deres mål og udfolde deres kreative potentiale inden for podcasting. Med Podify ved deres side kunderne træde ind i podcasting-verdenen med tillid og skabe indhold, der engagerer og inspirerer deres publikum.

Markedsføringskanaler

Podify har vedtaget en omfattende markedsføringsstrategi, der består af primært online tilgange for at nå ud til vores målgruppe og skabe opmærksomhed omkring vores tjenester. Vi udnytter en række forskellige kanaler og metoder for at opnå den ønskede synlighed og tiltrække potentielle kunder.

Sociale Medier: Vi er aktivt til stede på forskellige sociale medieplatforme som Facebook og Instagram, hvor vi deler relevant indhold, annoncerer vores tjenester og engagerer os med vores målgruppe.

Hjemmeside: Vores hjemmeside fungerer som en central platform, hvor potentielle kunder kan lære mere om vores tjenester og finde relevant information.

Nyhedsbrev: Vi har et nyhedsbrev, hvor vi deler nyheder og opdateringer med vores abonnenter.

Kundegrundlaget:
Vores kunder kommer fra en bred vifte af kilder. Dette omfatter potentielle podcastere, etablerede kunstnere, virksomheder, der ønsker at udnytte podcasting til markedsføring, og lyttere, der søger efter kvalitetsindhold.

Vi har en moderne hjemmeside, profiler på sociale medier som Facebook og Instagram, hvor vi opfordrer til ærlige anmeldelser fra vores lyttere.

Samlet set er vores markedsføringsindsats omfattende og målrettet. Vi stræber efter at nå en bred målgruppe, opbygge troværdighed og opnå en stærk tilstedeværelse online.

Omkostninger

Podify's omkostningsstruktur er omhyggeligt udformet med henblik på at sikre en solid opstart og bæredygtig vækst. Her er en oversigt over de vigtigste områder, hvor omkostningerne er allokeret:

Lokaler: Vores renoverede optagefaciliteter og lokale udgør en væsentlig del af vores omkostninger. Dette omfatter lejeomkostninger, vedligeholdelse og udstyr til optagelser og produktion.

Markedsføring: For at skabe opmærksomhed omkring Podify og tiltrække både lyttere og potentielle samarbejdspartnere har vi investeret i markedsføring og reklamekampagner. Dette kan omfatte online annoncering, sociale medier, events og PR-aktiviteter.

Konsulenter (Advokat og Revisor): Vi samarbejder med erfarne advokater og revisorer for at sikre, at vores juridiske og økonomiske aspekter er i overensstemmelse med lovgivningen. Disse eksperter rådgiver os om kontraktudarbejdelse, skattemæssige forhold og generel virksomhedsstyring.

Grafisk Indhold: Opbygningen af vores visuelle identitet, herunder logo, grafik og hjemmesidedesign, indebærer omkostninger til grafiske designere og kreativt indhold.

Udstyr og Teknologi: For at levere høj kvalitet indhold investerer vi i topmoderne podcast-udstyr og teknologi til optagelser, redigering og distribution.

Aktiver

Produktionsudstyr: Vores state-of-the-art podcast-udstyr udgør hjørnestenen i vores aktivbase. Dette omfatter mikrofoner, headset og andet nødvendigt udstyr til optagelse, redigering og produktion af lydindhold i høj kvalitet. Dette udstyr er afgørende for at levere en professionel og engagerende lytteoplevelse .

Lejede Lokaler: Vores renoverede lokaler, der er specielt optimeret til lyd- og videooptagelse, udgør en værdifuld aktivpost. Disse lokaler giver os en pålidelig og veludstyret platform til at skabe og producere vores podcastindhold. De giver også potentielle købere mulighed for at overtage denne etablerede optagemulighed og let komme i gang med deres podcast-produktion.

Samarbejdskontrakt-skabelon: Et væsentligt aktiv hos Podify er den juridisk udarbejdede skabelon til samarbejdskontrakter, der udgør et grundlæggende fundament for vores forretningsrelationer. Denne skabelon, udarbejdet af erfarne advokater, sikrer ikke blot juridisk beskyttelse for alle involverede parter, men letter også processen med at etablere givtige samarbejder. Skabelonen hjælper med at definere vilkår, ansvar, rettigheder og forventninger, når du indgår partnerskaber med podcastere, kunstnere eller andre virksomheder. Det giver en klar og gennemsigtig ramme for dine fremtidige samarbejder, hvilket muliggør en gnidningsfri arbejdsgang og gavner både Podify og samarbejdspartnere.

Aktiv kontrakt: Et andet værdifuldt aktiv hos Podify er vores eksisterende kontrakt med en lovende podcast-serie. Denne kontrakt repræsenterer en potentiel indtægtskilde og en værdifuld platform for at fremme Podify brandet og tiltrække en dedikeret lytterskare.

Samlet set repræsenterer vores aktiver ikke blot materielle genstande, men også potentialet for kreativitet, indtjening og vækst. Disse aktiver giver dig mulighed for at skabe og dele enestående indhold samt etablere Podify som en pålidelig kilde til førsteklasses podcasting-løsninger.


Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Podify's rejse begyndte som en gnist af passion og nysgerrighed. Podcasting var ikke bare en tendens, det var en mulighed for at skabe forbindelse, udforske ideer og dele historier på en måde, der kunne røre og inspirere mennesker. Denne indre drivkraft blev begyndelsen på en dybt meningsfuld rejse.

I begyndelsen var det en skitse på et papir, en vision om at skabe noget, der kunne engagere og berige lyttere. Der var de lange nætter med brainstorming og de utallige diskussioner om emner og indhold. Hver fase var præget af en uophørlig stræben efter perfektion, en besættelse af detaljerne og en urokkelig vilje til at skabe noget ekstraordinært.

Det var ikke blot blod, sved og tårer, der blev investeret. Det var en rejse af selvopdagelse, en proces med at forstå, hvordan man kunne udtrykke en idé gennem lyd og bringe den til livs med teknologi. Det var et møde med udfordringer, der udfordrede vores evner og tvang os til at vokse og udvikle os hurtigere end nogensinde før.

Podify's udvikling var en tankevirksomhed, der trak tråde fra drømme til virkelighed. At forme virksomheden var som at forme en skulptur – det krævede tålmodighed, præcision og en konstant stræben efter at løfte standarden. Hver succes var en bekræftelse af vores indsats og en påmindelse om, hvorfor vi begyndte denne rejse.

I dag står Podify som et produkt af denne dybt personlige rejse. Det er en fejring af hårdt arbejde, dedikation og en vilje til at følge en vision. Selvom det nu er tid til at skabe nye horisonter og lade andre tage stafetten, vil Podify's historie altid bære med sig den passion og kærlighed, der drev os til at forme det til det, det er i dag. Det er en ære at dele denne historie og en spændende mulighed at lade en ny ejer fortsætte Podify's vej mod fremtiden.

Markedet

Podify opererer på et dynamisk marked med en stigende efterspørgsel efter podcasting-tjenester og indhold. Podcasting er blevet en populær måde at engagere og underholde publikum på, samtidig med at det giver en platform for information, uddannelse og kreativ udfoldelse. Dette marked er i konstant udvikling og har potentiale til at fortsætte med at vokse i de kommende år.

Konkurrenter:
Inden for podcasting-markedet er der en række konkurrenter, der tilbyder forskellige tjenester og indhold. Dette inkluderer podcast-produktionsvirksomheder, platforme til hosting og distribution af podcasts samt etablerede podcastere og kunstnere. Selvom konkurrence er til stede, giver vores unikke kombination af komplet produktionsudstyr, juridiske skabeloner og partnerskabsmuligheder os en differentieret position.

Købekraft:
Købekraften på markedet varierer afhængigt af målgruppen og deres formål med podcasting. Potentielle kunder kan omfatte individuelle podcastere, små virksomheder, startups og endda større virksomheder, der ønsker at bruge podcasting som en del af deres markedsføringsstrategi. Den stigende popularitet af podcasting som en kommunikationsform har medført, at flere aktører er villige til at investere i kvalitetsproduktion og distribution af indhold.

Markedets Størrelse og Udvikling:
Podcast-markedet har oplevet en betydelig vækst i de seneste år. Ifølge rapporter fra forskellige kilder steg podcast-lyttertallet i mange lande, og annoncemarkedet for podcasting vokser også. Markedets størrelse kan variere afhængigt af geografisk placering og interesseområder. Den samlede omsætning for podcast-industrien i USA, for eksempel, har nået flere milliarder dollars.

Den fortsatte teknologiske udvikling, nem adgang til indholdsproduktion og øget bevidsthed om podcasting som en underholdnings- og informationskilde forventes at bidrage til en vedvarende vækst i markedet. Som en virksomhed positioneret til at levere kvalitetsløsninger og understøtte podcast-produktion og distribution, er Podify godt rustet til at drage fordel af denne positive udvikling i markedet.

Statistik:
Andel af Danmarks befolkning der lytter til podcast: 25%
Andel af 12-34 årige i Danmark der lytter til podcast: 75%
Global markedsværdi af podcast-industrien: $4 mia. dollars
Globalt antal podcast lyttere: 4,7 mia.

Svagheder/udfordringer

I Podify er vi bevidste om, at enhver virksomhed har sine udfordringer og svagheder. Disse områder er nøglen til at forbedre selskabets drift og udnytte mulighederne bedre.

Udfordringer i Podify:
1. Tilpasning til skiftende efterspørgsel: Podcasting-markedet udvikler sig hurtigt, og det er afgørende at forblive agile og tilpasse os ændringer i efterspørgslen og trends for at forblive relevante og attraktive for kunder.

2. Markedsføringsudfordringer: At nå ud til Podifys målgruppe og differentiere selskabet fra konkurrenter i det støjende marked kræver en omhyggelig og målrettet markedsføringsstrategi.

Udfordringer på markedet:
1. Konkurrence: Den voksende popularitet af podcasting har tiltrukket flere aktører til markedet, hvilket øger konkurrencen om lyttere og samarbejdspartnere.

2. Skiftende teknologiske landskab: Teknologiske fremskridt og ændringer kan påvirke måden, podcasting distribueres og konsumeres på, hvilket kræver konstant opdatering af tilbud og ydelser.

Potentielle løsninger for Køber:
Køberen kan sætte ind ved at:
- Udvide markedsføringsstrategien og differentiere Podifys brand for at tiltrække flere kunder.
- Investere i at udvide teamet med komplementær ekspertise.
- Forblive opdateret omkring teknologiske ændringer og forblive fleksibel i tilgangen til podcast.
- Skabe en klar plan for tilpasning til ændringer i markedets efterspørgsel og trends.

Stærke sider

Podify har en række stærke sider og kompetencer, der adskiller os fra konkurrenterne og giver os en stærk position på markedet. Her er nogle af Podifys unikke styrker:

Komplet podcasting-løsning: Podify tilbyder en omfattende podcasting-løsning, der inkluderer alt fra udstyr til produktion og distribution. Denne helhedsorienterede tilgang gør Podify til en one-stop-shop for kunder, hvilket gør det nemt og bekvemt for dem at oprette og udgive deres podcasts.

Beliggenhed og Lokaler: De renoverede lokaler i den attraktive beliggenhed i Værløse er perfekte til både lyd- og videooptagelser. Dette giver vores kunder en professionel og inspirerende ramme til at skabe indhold af høj kvalitet.

Brand og Image: Podify har opbygget et stærkt brand inden for podcasting-verdenen. Vores fokus på kvalitet, professionalisme og support gør os til et pålideligt valg for både etablerede kunstnere og nye podcastere.

Samlet set er Podify i en stærk position til at udnytte dens kompetencer og udnytte de muligheder, der ligger foran Podify på et voksende og dynamisk podcasting-marked

Ideel køber

Den ideelle køber til at overtage Podify vil være en passioneret og visionær person, der deler vores entusiasme for podcasting og har en stærk vilje til at skabe en meningsfuld indflydelse i denne spændende branche. Personen vil være drevet af ønsket om at skabe kvalitetsindhold og understøtte både etablerede kunstnere og nye stemmer.

Nøgleegenskaber for den ideelle køber inkluderer:

1. Engagement i podcasting: Køberen bør have en forståelse af podcasting og dets potentiale som et kommunikations- og underholdningsmedie. En lidenskab for at skabe inspirerende og engagerende indhold er afgørende.

2. Forretningsvision: Den ideelle køber vil have en klar forretningsvision og strategi for at vækste og udvikle Podify yderligere. Evnen til at identificere muligheder, differentiere virksomheden og udvide dens rækkevidde er vigtig.

3. Samarbejdsevner: Da en del af vores styrke ligger i samarbejde med kunstnere og samarbejdspartnere, bør køberen have stærke relationelle færdigheder og evnen til at opbygge og vedligeholde relationer.

4. Forandringsberedskab: Markedet og teknologien udvikler sig konstant. Køberen skal være åben for forandringer, i stand til at tilpasse sig nye trends og teknologier for at forblive konkurrencedygtig.

5. Kreativitet: Evnen til at tænke ud af boksen, skabe innovativt indhold og udvikle unikke tilbud er en værdifuld egenskab.

Mens driften af virksomheden i opstartsfasen kan være krævende, vil den ideelle køber have en passion, der gør rejsen givende. Med tiden og dedikation vil virksomheden kunne opbygge sin styrke, og med de rigtige strategiske tiltag vil den ideelle køber være i stand til at forme Podify til en blomstrende succes inden for podcasting-verdenen.

Opstartshjælp

Som en del af overtagelsesaftalen er vi villige til at tilbyde følgende støtte for at hjælpe køberen med en smidig overgang og succesfuld opstart af Podify:
1. Overdragelse af viden og oplæring: Vi vil være tilgængelige for at overføre vores viden om virksomheden, herunder processer, arbejdsgange og forretningsstrategi. Dette kan omfatte personlig oplæring og vejledning om, hvordan man bedst driver virksomheden.

2. Støtte via telefon og mail: Efter overdragelsen vil vi være til rådighed via telefon og e-mail for at besvare spørgsmål, give rådgivning og tilbyde vejledning. Dette sikrer, at køberen har adgang til ekspertise og rådgivning, når de har brug for det.

3. Overdragelse af kontakter og netværk: Som en ekstra fordel kan vi også overføre vores kontakter til kendte personer og andre relevante personer i branchen. Dette kan åbne døre for samarbejdsmuligheder, interviews og partnerskaber, der kan styrke virksomhedens position.

4. Forretningsmæssig overgangsperiode: Vi kan tilbyde en overgangsperiode, hvor vi fungerer som rådgivere eller konsulenter for at sikre en problemfri overgang for køberen. Dette kan struktureres på en måde, der passer til både vores tilgængelighed og køberens behov.
Målet er at sikre, at køberen føler sig godt rustet til at fortsætte driften af Podify og udnytte virksomhedens potentiale efter overtagelsen, herunder at udnytte de eksisterende kontakter og netværk i branchen

Ingen yderligere betaling nødvendig.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
20.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1503

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36522

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-08-2023
Udbudspris 275.000 DKK