Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Handelsportal for køb og salg af hjemmesider og virksomheder

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Handelsportal som bruges til at sælge både website, apps, domæner og virksomheder på. Hjemmesiden ligger godt på søgemaskinerne og kan hurtig komme og og ligge endnu bedre, da der er brugt en del penge og tid på at søgeoptimerer hjemmesiden. Der er oprettet en del profiler på siden, hvor nogle af dem sælger noget og andre er købere til de mange ting der ligger derinde og der kommer hele tiden nye brugere til. Derudover er der god mulighed for at tjene penge på siden igennem betaling fra kunder som gerne vil have deres annonce online på siden.

Økonomiske nøgletal

Da hjemmesiden er gratis at bruge endnu, har den selvfølgelig ikke haft omsætning. Hjemmesiden har dog lidt reklamer, hvor den har tjent lidt igennem, men det er ikke meget. Systemet er dog lavet til at man godt kan tage betaling for annoncer og opgradering af annoncer.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Et fælles sted for købere og sælgere til websites og virksomheder.

Markedsføringskanaler

Hjemmesiden får kunder via Google optimering og ikke andet. Har ikke lavet reklame for hjemmesiden på noget tidspunkt endnu.

Omkostninger

Koster ca 300 om året.

Markedet

Der er stadig et stort marked for salg af hjemmesider og virksomheder og det bliver kun større med tiden. Der er konkurrenter på markedet, men Zebravo skiller sig godt ud og ligger godt på søgemaskinerne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
978

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36485

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-07-2023
Udbudspris 259.000 DKK