Streaming platform søger partner

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Kiibee.dk platformen gør det nemt, hurtigt og enkelt for alle at sælge og tjene penge på deres digitale filer af alle typer. Platformen håndterer og sælger alle typer af digitale filer til download/stream som f.eks. E-PDF bøger, film, lyd, shows, videoer, viden, musik, publikationer, kurser, foredrag, Masterclasses, uddannelsesforløb, tutorials, white-papers osv.
Virksomhedens kunder spænder bredt – som f.eks. foredragsholdere (salg af film med foredrag eller kurser), stand-up komikere (salg/stream af shows), Musikere (Salg af MasterClasses), Forfattere, Motion/Fitness virksomheder (salg af træningsvideoer), Coaches (salg af kurser som videoer), Foreninger (Salg af E-bøger og e-tidskrifter) m.v.

Økonomiske nøgletal

Vi kører lige nu på lavt blus, indtil vi har findet en partner så omsætnings tal er lave.
• Ca. 250.000 - 400.000 kr i årlig omsætning på abonnementer/transaktioner fordelt på ca. 70 kunder
• Overskudsgrad: 15 %

Produktet

Kiibee.dk håndterer salg af digitale filer via streaming og download ”in-a-box”
Til Virksomheder eller personer (Kiibees kunder) der ønsker at sælge deres digitale filer som download/stream opretter nemt og enkelt deres egen ”brand-side” hos Kiibee.dk servicen med de digitale filer (film, bøger mv.) som de ønsker at sælge.

Kiibee.dk servicen håndterer derefter alle køb /transaktioner (Dankort/MobilePay/kreditkort) – og leverer filerne til slutkunden som download / stream på en landingpage som er tidsangives, så den kun kan anvendes i et tidsrum. Samt styrer systemet max antal på stream/download, så købet ikke kan misbruges
• Indtægter fra salg overføres til kundens konto
• Systemet Dashboad giver kunderne indsigt på salg og antal visninger
• Kunder betaler Kiibee via abonnement og pr. transaktion
• En service der kører idag for nuværende 70 kunder

Platformen kan også oprette portaler indenfor kategorier (med samlinger af f.eks. film/stream tilbud) – såsom f.eks. ”Comedy Shows”. Særligt Comedy er Kiibee.dk allerede en stærk spiller indenfor med Comedy-TV som råder over 250 shows.
Platformen er selvfølgelig optimeret til alle devices og kan integreres i apps.

Markedsføringskanaler

Der er lavet SEO opsætning samt Google Adwords hvor der køres indlæg på FaceBook og LinkedIN

Omkostninger

Omkostninger:
• Streaming og download /trafik
• Hosting/storage /servere
• Betalingsudbydere (Nets /MobilePay/Visa/Mastercard

25.000 -50.000 kr årligt

Virksomhedens historie

Virksomheden søger en partner

Kiibee.dk blev som mange andre online services startet ”i kælderen” som privat projekt. Ejer synes det var en god ide – og så et behov i markedet for langt nemmere, hurtigere og mere effektivt, at give alle typer personer/virksomheder mulighed for nemt at sælge deres digitale filer (af alle typer/arter) som stream/download – og hvor al upload/ download/ betalingshåndtering/ stream/ levering var samlet ”in-a-box” løsning.

For at tage vores løsning til næste niveau, er vi ivrige efter at finde den perfekte samarbejdspartner. Vi søger en engageret partner, der feks kan bidrage inden for følgende områder:

Film/Video/Lyd produktionsselskab:
Et samarbejde med film-, video- eller lyd produktionsselskab, som via Kiibee løsninger vil muliggøre distribution og salg af dens produktioner.

Produktet som et supplement:
En virksomhed der ser produktet/Kiibee som et supplement til deres øvrige forretning, service eller pallette af digitale services/produkter. F.eks. en medie-virksomhed, software/IT virksomhed, digital media - udbydere af digital markedsføringsservices / forretning etc.

Salgs- og marketings færdigheder:
Vi forstår vigtigheden af at nå ud til vores målgruppe på en effektiv måde. Derfor kunne et team med stærke salgs- og marketingskompetencer, der kan hjælpe os med at markedsføre vores produkt og nå ud til et bredere publikum. Deres erfaring og viden vil være afgørende for at opnå større synlighed og succes på markedet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2983

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36470

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
24-07-2023
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 1.000 DKK