Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bookt.dk: Invester i en innovativ SaaS booking platform.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Bookt.dk er en nyskabende SaaS (Software-as-a-Service) booking platform, der er klar til at gøre en betydelig indflydelse på markedet.
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Bookt.dk er en nyskabende SaaS (Software-as-a-Service) booking platform, der er klar til at gøre en betydelig indflydelse på markedet. Vi har brugt de seneste år på omhyggeligt at udvikle en letanvendelig, fleksibel og pålidelig løsning, der møder behovene hos både erhvervslivet og den almindelige forbruger. Med vores platform kan virksomheder nemt administrere deres bookingprocesser, og kunder kan planlægge aftaler med få klik.

Vi søger en investor, der deler vores passion for teknologi og innovation, og som kan hjælpe os med at realisere vores vision om at transformere den måde, folk booker tjenester online. Vi har lagt grunden, bygget en stærk platform og er nu klar til at tage det næste skridt. Med den rette investering kan vi finansiere vores markedsføringsstrategi, fremskynde vores vækst og hurtigt begynde at generere betydelig omsætning.

Las er hjernen bag Bookt.dk's teknologiske platform. Han har brugt sin ekspertise til at bygge en robust og brugervenlig løsning fra bunden, der tilbyder kunderne en problemfri bookingoplevelse. Desuden er Las ansvarlig for at generere leads via marketinginitiativer, hvilket sikrer en konstant strøm af potentielle kunder til virksomheden.

Kevin er en dygtig sælger med en imponerende track record inden for salg. Han er ansvarlig for at omdanne de leads, som Las genererer, til betalende kunder. Kevin har en stærk forståelse for kundeservice og har vist sig at være dygtig til at bygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Han styrer virksomhedens salgsstrategi og er ekspert i at identificere nye forretningsmuligheder.

Økonomiske nøgletal

Efter blot en måned i drift kan vi rapportere følgende økonomiske nøgletal og KPI'er:

Brugerregistreringer: Siden vores lancering for en måned siden har vi haft 50 nye tjenesteudbydere og kunder, der har tilmeldt sig vores platform.

Aktive brugere: I øjeblikket har vi 50 aktive brugere, der regelmæssigt benytter vores platform.

Antal bookinger: Der foretages over 100 bookinger dagligt via vores platform.

Omsætning pr. bruger: Vores gennemsnitlige indtægt pr. bruger ligger på 99 kroner.

Churn rate: Kun 2 brugere er faldet fra siden lanceringen.

Erhvervelsesmetode: Alle vores brugere er blevet erhvervet gennem kold kanvas salg.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Bookt.dk tilbyder en intuitiv og effektiv online bookingplatform designet til at modernisere og forenkle processen med at planlægge og booke tjenester. Vi forstår, at i dagens digitale alder er brugervenlighed og pålidelighed afgørende. Derfor har vi designet vores platform med en klar og intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt for både tjenesteudbydere og deres kunder at håndtere bookinger.

Vores platform er designet til at tilbyde en bred vifte af tjenester, hvilket gør det muligt for en række forskellige tjenesteudbydere at administrere deres tidsplaner effektivt. Hvad end det er en frisør, en massageterapeut, en fitnessinstruktør, en konsulent, eller enhver anden tjenesteudbyder, der har brug for en pålidelig og brugervenlig online bookingløsning, har Bookt.dk dem dækket.

Vores løsning gør det nemt for tjenesteudbydere at administrere deres tidsplaner, tilpasse deres tilgængelighed, holde styr på kundernes oplysninger, og meget mere. For kunderne gør vores platform det hurtigt og nemt at finde og booke de tjenester, de har brug for, når de har brug for dem.

På Bookt.dk, vi tror på at gøre livet lettere for både tjenesteudbydere og kunder ved at tilbyde en simpel, men kraftfuld løsning til at håndtere online booking. Vi er engageret i at udvikle vores platform løbende for at sikre, at vi altid opfylder og overgår vores kunders behov og forventninger.

Markedsføringskanaler

Et centralt element i vores strategi vil være at bruge betalt annoncering, især på sociale medier og gennem Google Ads, til at generere kvalificerede leads. Disse platforme tillader os at målrette vores annoncer mod specifikke demografiske grupper og brugeradfærd, hvilket gør det muligt for os at tiltrække personer, der er mest sandsynlige at være interesseret i vores tjenester.

Når vi har genereret disse leads, vil vi videregive dem til Kevin. Med sin dygtighed og erfaring inden for salg og kundeservice vil Kevin arbejde på at lukke disse leads ved at følge op med dem, give yderligere oplysninger om vores tjenester, besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe dem med at se værdien i det, vi tilbyder.

Denne kombination af betalt annoncering og personlig opfølgning giver os en effektiv måde at tiltrække og konvertere potentielle kunder på. Det giver os også mulighed for at opbygge stærkere relationer med vores kunder, da de vil have direkte kontakt med et medlem af vores team, hvilket kan bidrage til at øge tilliden og loyaliteten over for vores brand.

Vi vil også bruge informationerne fra de interaktioner Kevin har med kunderne til at forbedre vores annoncer og målretning yderligere, så vi kan fortsætte med at forbedre effektiviteten af vores leadgenerering og konverteringsprocesser.

Omkostninger

Bookt er en opstart, der har minimale og hovedsageligt variable omkostninger. Som en online virksomhed, er de primære omkostninger forbundet med webhosting og domænenavn, hvilket lige nu er 500 kroner per måned.
Ellers står vi selv for alt andet og derfor har vi ingen yderligere omkostninger lige nu. Kevin, med sin salgserfaring, håndterer salgsaspektet og genererer leads, mens Las, med sin udviklerbaggrund, står for udviklingen af platformen og markedsføringen.

Bookt søger en investering på 150.000 kr. for at fremskynde virksomhedens vækst og udvide dens rækkevidde. Investeringsfondene vil blive allokert på følgende måde:

Udvikling: En betydelig del af investeringen vil blive anvendt til at ansætte en erfaren udvikler, som vi har arbejdet sammen med i flere år. Denne udvikler er bosiddende i udlandet, hvilket gør ham væsentligt billigere end dem, der er tilgængelige i Danmark. Ved at ansætte denne udvikler vil vi kunne fremskynde vores produktudvikling, implementere nye funktioner og løbende forbedre vores platform til gavn for vores brugere.

Markedsføring: En anden stor del af investeringen vil blive anvendt til markedsføringsinitiativer. Med den rette markedsføring kan vi øge antallet af leads til Kevin. Vores markedsføringsstrategi vil omfatte brug af forskellige kanaler, herunder sociale medier, email marketing, SEO og SEM.

Disse investeringer er afgørende for at hjælpe Bookt med at skalere og nå sine forretningsmål. Vi er overbeviste om, at med den rette finansiering kan vi gøre Bookt til en betroet og velkendt platform i branchen.

Aktiver

Bookt er en digital virksomhed og er primært baseret på et fjernarbejdsmodel. Det betyder, at vores team arbejder hjemmefra, hvilket giver os fleksibilitet og reducerer faste omkostninger, som f.eks. kontorleje. Vi kommunikerer og samarbejder gennem forskellige onlineværktøjer og platforme, hvilket gør det muligt for os at arbejde effektivt på trods af geografiske afstande.

Virksomhedens historie

Historien om Bookt.dk startede med en vision om at gøre det nemmere for virksomheder at håndtere deres bookinger på en mere effektiv og brugervenlig måde. Grundlæggerne, Las og Kevin, så et hul i markedet for en simpel, intuitiv og fuldt integreret bookingløsning, der kunne hjælpe virksomheder med at optimere deres bookingprocesser.

Las, der har en baggrund i digital markedsføring, og Kevin, med mange års erfaring i salg og kundeservice, har begge arbejdet i virksomheder, hvor bookingprocessen var afgørende for virksomhedens drift. De oplevede begge, hvor omkostningstung og ineffektiv denne proces kunne være, og de indså, at der var behov for en bedre løsning.

Med dette i tankerne begyndte de at arbejde på Bookt.dk. De investerede tid, energi og personlige midler i at skabe en service, der ville forbedre virksomheders evne til at håndtere deres bookinger på en effektiv og brugervenlig måde.

Udviklingen af Bookt.dk har krævet både tålmodighed og hårdt arbejde. Vi har samarbejdet med en dygtig udvikler bosat i udlandet, hvilket har hjulpet os med at holde omkostningerne nede og samtidig sikre høj kvalitet. Vi har gennemgået mange iterationer og tilpasninger for at sikre, at vores produkt ikke bare opfylder, men overgår kundernes forventninger.

Gennem hele denne proces har vi haft en stærk tro på vores mission om at forbedre bookingprocessen for virksomheder. Denne tro har drevet os fremad og hjulpet os med at overvinde de udfordringer, vi har mødt undervejs.

I dag står vi med en løsning, vi er stolte af, og som vi mener vil gøre en reel forskel for virksomheder. Vi er klar til at tage Bookt.dk til det næste niveau og ser frem til at dele vores vision og produkt med investorer, der deler vores entusiasme og tro på projektet.

Markedet

Markedet for bookingsystemer er en dynamisk og voksende sektor, der omfatter softwareløsninger, der gør det muligt for virksomheder og enkeltpersoner at administrere og planlægge deres reservationer og aftaler. Dette marked spænder bredt og omfatter forskellige industrier som rejse og turisme, hoteller, restauranter, sundhedsvæsen, fritidsaktiviteter og mange flere.

Et bookingsystem fungerer som en centraliseret platform, der automatiserer reservationer, koordinerer tidsplaner, håndterer betalinger og sender påmindelser til både virksomheder og kunder. Det giver virksomheder mulighed for at effektivisere deres bookingprocesser, minimere administrative opgaver og forbedre kundeoplevelsen.

Der er flere forskellige typer af bookingsystemer på markedet. Nogle er specialiserede til specifikke brancher, f.eks. hotelbookingssystemer eller bookingsystemer til frisører eller fitnesscentre. Andre er mere generiske og kan tilpasses til forskellige behov. Nogle bookingsystemer tilbyder avancerede funktioner som onlinebetalinger, lagerstyring, rapportering og kundehåndtering, mens andre er mere grundlæggende og fokuserer primært på at lette selve bookingsprocessen.

I dag er online bookingsystemer blevet afgørende for mange virksomheder, da flere og flere kunder foretrækker at foretage reservationer og planlægninger online. Den stigende brug af smartphones og internettet har bidraget til markedets vækst, da det har gjort det lettere for kunder at få adgang til og foretage reservationer fra enhver enhed og hvor som helst.

Konkurrencen på markedet for bookingsystemer er intens, da der er mange udbydere at vælge imellem. Store etablerede virksomheder konkurrerer med mindre start-ups, der tilbyder innovative og specialiserede løsninger. Nøglefaktorer for succes i markedet inkluderer brugervenlighed, pålidelighed, tilpasningsdygtighed, kundesupport og værdi for pengene.

I fremtiden forventes markedet for bookingsystemer at fortsætte sin vækst. Virksomheder i forskellige brancher vil fortsat investere i avancerede bookingsystemer for at forbedre deres operationelle effektivitet og kundetilfredshed. Derudover vil teknologiske fremskridt som kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering forventes at forme og forbedre bookingsystemer, hvilket vil skabe endnu større muligheder og innovation inden for dette marked.

Markedet for bookingsystemer blev estimeret til at være over 2 milliarder dollars i 2020. Det forventes at vokse med en årlig vækstrate på omkring 10% i perioden 2021-2026.

Brancher, der anvender bookingsystemer: Bookingsystemer anvendes i en bred vifte af brancher, herunder rejse og turisme, hoteller, restauranter, spa og wellness, sundhedsvæsen, fritidsaktiviteter, uddannelse og mange flere.

Antallet af virksomheder, der bruger bookingsystemer, er stigende. Især små og mellemstore virksomheder har øget deres brug af bookingsystemer for at automatisere og forbedre deres reservationer og tidsplanlægning.

Med stigende digitalisering foretrækker flere og flere forbrugere at foretage reservationer online. Ifølge statistikker fra før min videnafgrænsning, foretog mere end 70% af rejsende hotelreservationer online i 2020.

Markedet for bookingsystemer er konkurrencepræget med et stort antal udbydere og løsninger til rådighed. Store spillere som Oracle, Microsoft, Booking.com og Mindbody dominerer markedet sammen med mindre specialiserede udbydere.

Teknologiske fremskridt som cloud computing, mobilapps og integration af kunstig intelligens (AI) og maskinlæring forventes at påvirke markedet og give mere avancerede og automatiserede bookingsystemer.

Svagheder/udfordringer

Konkurrencen er intens

Markedet for bookingsystemer er meget konkurrencepræget, hvilket kan gøre det svært for nye og mindre spillere at vinde markedsandele. Store etablerede virksomheder og specialiserede udbydere dominerer ofte markedet, hvilket gør det svært for mindre spillere at differentiere sig og tiltrække kunder.

For at tiltrække kunder, skal vi kunne tilbyde et ekstraordinært godt produkt i samspil med et stærkt salgssetup. Vi har derfor en række features, som ingen af vores konkurrenter tilbyder, et design der er væsentligt mere brugervenligt end mange af de store spillere på markedet og priser der er under markedsprisen.

Stærke sider

Bookt.dk skiller sig ud fra konkurrenterne på flere områder og har unikke styrker og muligheder:

Bookt.dk skiller sig ud fra konkurrenterne ved at tilbyde en række innovative og unikke funktioner, herunder dynamiske priser, AI-baseret kalenderstyring, gamification-elementer og meget mere. Dynamiske priser giver virksomheder mulighed for at tilpasse deres priser baseret på faktorer som efterspørgsel og særlige begivenheder. AI-baseret kalenderstyring hjælper med at optimere tidsplaner og foreslår de bedste ledige tidspunkter for reservationer. Gamification-elementer tilføjer en sjov og engagerende dimension til bookingoplevelsen, hvilket kan øge brugerinteraktionen og kundeengagementet.

Bedre design og brugeroplevelse: Bookt.dk har investeret i et moderne og brugervenligt design, der sikrer en intuitiv og problemfri brugeroplevelse. Den brugervenlige grænseflade gør det nemt for både virksomheder og kunder at navigere og benytte bookingsystemet. Det strømlinede design og den forbedrede brugeroplevelse er med til at differentiere Bookt.dk fra konkurrenterne.

Konkurrencedygtige priser: Bookt.dk tilbyder konkurrencedygtige priser, der sikrer god værdi for pengene. Denne prisfordel gør Bookt.dk attraktivt for virksomheder, der ønsker en omkostningseffektiv løsning til deres bookingsbehov, samtidig med at de får adgang til de unikke funktioner og avancerede teknologier.

Fleksibilitet og tilpasning: Bookt.dk's platform er udviklet på en måde, der muliggør hurtig og omkostningseffektiv tilpasning til den enkelte virksomheds behov. Dette giver virksomheder mulighed for at tilpasse bookingsystemet til deres specifikke krav og arbejdsprocesser uden større tekniske ændringer eller omkostninger. Denne fleksibilitet er en stærk fordel, der hjælper med at imødekomme forskellige virksomheders individuelle behov.

Bookt.dk har en spændende mulighed for yderligere vækst ved at skalere sin platform til at betjene hoteller og restauranter. Ved at udvide funktionaliteten og tilbyde specialiserede løsninger til disse brancher kan Bookt.dk tiltrække nye kunder og udvide sin markedsandel.

Derudover har Bookt.dk potentialet til at skabe en platform, hvor forbrugere kan booke alle deres ting ét samlet sted. Dette kan omfatte ikke kun overnatningssteder og restauranter, men også transport, oplevelser, arrangementer og andre tjenester. Ved at tilbyde en omfattende bookingsoplevelse kan Bookt.dk differentiere sig fra konkurrenterne og tiltrække forbrugere, der ønsker en bekvem og centraliseret platform til at dække deres forskellige behov.

Disse udvidelsesmuligheder giver Bookt.dk potentialet til at nå ud til nye markedssegmenter, øge sin kundebase og positionere sig som en komplet bookingsløsning. Ved at udnytte disse muligheder kan Bookt.dk fortsætte med at vokse og opnå større succes på markedet for bookingsystemer.

Strategi

Styrkebaseret tilgang: Bookt.dk har til hensigt at udnytte sine unikke styrker og differentierende funktioner, herunder dynamiske priser, AI-kalender og gamification. Ved at markedsføre os som en innovativ og teknologisk avanceret leverandør af bookingsystemer, tiltrækker vi kunder, der søger disse avancerede funktioner. Vi vil fortsat investere i forskning og udvikling for at sikre, at vores unikke funktioner er i front og fortsat opfylder vores kunders behov.

Markedsudvidelse: Vi planlægger at udvide vores tilstedeværelse på markedet ved at målrette nye brancher som hoteller og restauranter. Ved at udvikle specialiserede løsninger til disse segmenter vil vi udnytte det store markedspotentiale og nå ud til nye kunder. Vi vil analysere markedstendenser og kundebehov nøje for at tilpasse vores produkttilbud og skabe værdi for disse specifikke industrier.

Forbedret kundeoplevelse og brugervenlighed: Vi lægger stor vægt på at forbedre brugeroplevelsen og skabe en intuitiv og let anvendelig platform. Vi vil investere i design og teknologi for at sikre, at vores bookingsystem er enkelt og problemfrit at navigere. Ved at lytte til vores kunders feedback og analysere brugeradfærd vil vi løbende forbedre vores platform og levere en enestående oplevelse for vores kunder.

Konkurrencedygtig prissætning: Vi vil fastholde vores konkurrencedygtige prisstrategi for at tiltrække kunder, der værdsætter omkostningseffektive løsninger. Samtidig vil vi sikre, at vores priser afspejler den merværdi, der leveres gennem vores unikke funktioner og avancerede teknologier. Vi vil fortsat overvåge markedet for at sikre, at vores prissætning er konkurrencedygtig og attraktiv for vores målgruppe.

For at minimere trusler og svagheder vil vi:

Overvåge konkurrenter: Vi vil være proaktive i at overvåge konkurrenternes handlinger, herunder nye funktioner og tjenester, prissætning, markedsføringsstrategier og teknologiske fremskridt. Dette vil give os mulighed for at tilpasse vores egen strategi og forblive konkurrencedygtige i markedet.

Prioritere datasikkerhed og privatliv: Vi lægger stor vægt på datasikkerhed og beskyttelse af vores kunders personlige oplysninger og betalingsinformationer. Vi vil investere i robuste sikkerhedsforanstaltninger for at minimere risikoen for datasikkerhedsbrud eller datalækager og bevare vores kunders tillid og tillid til vores brand.

Kontinuerlig innovation og udvikling: Vi vil opretholde en kultur præget af innovation og udvikling for at forblive agile og tilpasse os ændringer i markedet og kundernes behov. Vi vil investere i teknologiske fremskridt og fremme en kreativ og nytænkende tilgang for at sikre, at vores bookingsystem forbliver på forkant med markedet og giver værdi for vores kunder.

Gennem en strategisk og målrettet tilgang til udnyttelse af vores styrker, udnyttelse af markedets muligheder og håndtering af trusler og svagheder, er vi overbeviste om, at Bookt.dk vil forblive en førende aktør inden for bookingsystemer og skabe værdi for vores kunder.

Vision

Visionen for Bookt.dk er at være den førende leverandør af innovative og brugervenlige bookingsystemer på markedet. Vi stræber efter at levere værdiskabende løsninger, der automatiserer og optimerer bookingprocesser for virksomheder på tværs af forskellige brancher. Vores overordnede mål er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres operationelle effektivitet, øge kundeoplevelsen og skabe en problemfri bookingsoplevelse.

Som virksomhed ønsker vi at opnå følgende:

Kundetilfredshed: Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed ved at levere en intuitiv og brugervenlig platform samt pålidelig kundesupport. Vi ønsker at være den foretrukne partner for vores kunder, når det kommer til deres bookingsbehov.

Markedslederskab: Vi ønsker at være førende på markedet og være anerkendt for vores innovative funktioner, avancerede teknologier og skræddersyede løsninger. Vi vil arbejde på at fortsætte med at udvikle vores platform og differentiere os fra konkurrenterne.

Vækst og ekspansion: Vi har positive udsigter for virksomheden og ser muligheder for fortsat vækst og ekspansion. Ved at udvide vores tilstedeværelse i forskellige brancher og geografiske områder samt ved at tilbyde en bredere vifte af funktioner og tjenester, ønsker vi at nå ud til nye kunder og markeder.

Samlet set er udsigterne for Bookt.dk lovende. Med vores styrker, fokus på innovation, kundeorientering og tilpasningsevne har vi gode muligheder for at forblive en succesfuld aktør på markedet for bookingsystemer og fortsætte med at skabe værdi for vores kunder.

Ideel køber

Den ideelle investor til Bookt.dk vil være en person eller virksomhed med følgende egenskaber og kompetencer:

Økonomisk kapacitet: Investoren skal have tilstrækkelig økonomisk styrke til at investere i virksomheden og fungere som en økonomisk muskel for at støtte annonceringsaktiviteter og yderligere udvikling af bookingsystemet. Det er vigtigt, at investoren kan tilbyde den nødvendige finansielle støtte til at sikre virksomhedens vækst og succes.

Branchekendskab: Det ville være en fordel, hvis investoren har kendskab og erfaring inden for bookingsystemer eller relaterede brancher. Dette giver investoren en bedre forståelse for markedet, kundens behov og mulighederne for at maksimere værdien af investeringen.

Netværk og ressourcer: En ideel investor vil have et stærkt netværk og adgang til ressourcer, der kan bidrage til virksomhedens vækst. Dette kan inkludere forbindelser til potentielle kunder, samarbejdspartnere eller andre ressourcer, der kan hjælpe med at accelerere virksomhedens udvikling og nå ud til nye markeder.

Engagement og partnerskabsfokus: Det er vigtigt, at investoren har en langsigtet vision for virksomheden og er villig til at arbejde tæt sammen med Bookt.dk som en strategisk partner. Investoren skal være engageret i virksomhedens succes og være parat til at bidrage med ekspertise og vejledning ud over den finansielle støtte.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1838

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36356

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-06-2023
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Udbudspris 150.000 DKK