Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Online nyhedsaggregator for store danske medier

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Henblik.dk samler nyhederne for alle store danske medier et sted, så læseren kan få sit samlede nyhedsoverblik et samlet sted.

Ideen om nyhedsaggregatorer er et succesfulds amerikansk fænomen, hvor et enkelt website samler overskrifterne for flere medier, så læseren kan få sit samlede nyhedsoverblik et sted.

Henblik er en platform, som samler nyheder fra DR, TV2, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Berlingske og Politiken. Brugeren kan derfor bruge Henblik, som sit udgangspunkt til at få nyhedsoverblikket, i stedet for at skulle besøge hver enkelt medies hjemmeside.

Nyhederne hentes automatisk fra medierne og der kan let opsættes nye medier. Min plan var at fokusere på Henblik i hele 2023, men er desværre blevet optaget af andre projekter. På tegnebrættet er der blandt andet at oprette flere kategori-specifikke undersider som politik og finans, som så kunne vise relevante nyheder fra de kategorier. Derudover skulle der integreres annoncer på hjemmesiden samt opsættes et nyhedsbrev, hvor læseren kan få sine nyheder fra Henblik direkte i deres mailboks.

Økonomiske nøgletal

Henblik er et nyt projekt og min plan var at fokusere på platformen i hele 2023, men jeg er desværre blevet optaget af en anden mulighed, som opstod. Derfor har platformen ingen omsætning endnu, hvilket også forklarer den lave udsalgspris. Men jeg håber en anden har tiden til at overtage projektet, for så vil jeg meget gerne fortælle om mine planer og ambitioner, så siden kan blive ført videre uden mig.

Produktet

Med Henblik får du en fuldt udviklet platform, som automatisk henter overskrifterne fra de største danske medier. På den måde kan du opbygge en gruppe af kernebesøgende, som bruger Henblik til at få deres nyhedsoverblik, i stedet for at skulle besøge hver enkelt medies hjemmeside. På den måde skaber man en værdi for brugeren, da man sparer dem tid og giver dem et nemmere overblik.

Omkostninger

Omkring 1.700 kr årligt for hosting mv.

Markedet

Ideen er inspireret af lignende amerikanske koncepter, som trives med stor succes. Jeg har ikke set mange eksempler på lignende i Danmark, så jeg tror at du som first-mover har et stort potentiale til at vækste forretningen.

Stærke sider

Platformen er færdigudviklet og henter automatisk overskrifterne, så hvis du blot fokuserer på at skabe besøgende vil resten passe sig selv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1065

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36291

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-05-2023
Udbudspris 30.000 DKK