Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

SaaS virksomhed inden for vagtplanlægning - Recurring revenue på 250.000 kr. ex. moms om året

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Sund SaaS virksomhed indenfor vagtplanlægning, og med prominente kunder. Der er bygget en god relation til disse kunder over de sidste 4-5 år, og lægger op til skalering. Softwaren er blevet brugt aktivt i de sidste 5 år og derfor proof of concept.

Der er blevet investeret utallige timer i udvikling i selve platformen i samarbejde med kunderne. Platformen er bygget helt fra bunden af og har mange funktioner.

Grundet kunderne, oplyses navnet på virksomheden ikke. Informationer om virksomheden vil naturligvis blive oplyst ved seriøse henvendelser.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen for virksomheden er omkring 250.000 kr. ex. moms om året. Omsætningen er recurring revenue, og falder 1 gang om året hos kunderne. Nogle af kunderne har kontrakter på +1 år.

Overskud før skat: 230.000 DKK

Produktet

Platformen håndterer vagtplaner for virksomheder og organisationer - store som små. Der er blevet udviklet flere komponenter, som effektiviserer selve vagtplanlægningsprocessen, som ultimativt spare en masse tid hos den planlæggeren.

Platformen er testet igennem og har kørt live med kunder i de sidste 5 år.

Omkostninger

Udgifterne er minimale da der kun er tale om server og enkelte tredjepartsmoduler.

Markedet

Vagtplanlægningsmarkedet er stort, men også med mange spillere. De fleste gør sig dog med mindre og mellemstore aktører. Denne virksomhed har dog enkelte, men store kunder, hvor fokuset bør lægges. Der er plads med nuværende kunder at skalere vertikalt, har man evnerne til at sælge software.

Ideel køber

Den ideelle køber er enten:
1. En person eller gruppe, som har god erfaring i salg af software til større organisationer. Det er netop det svage punkt der har været i virksomheden, da der hidtil har været meget fokus på selve udviklingen.
2. En aktør på markedet, som ønsker at udvide sin kundekartotek.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1266

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36277

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-05-2023
Udbudspris 1.250.000 DKK