Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Affiliate website med fokus på søvn

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Færdig bygget hjemmeside, der mangler kun at vælges retning efter behovet fra køber

SovDejligt.dk er en veletableret online-platform dedikeret til at hjælpe folk med at forbedre deres søvnkvalitet og opnå en mere afslappet søvnoplevelse. Med sin dybdegående viden om søvnens betydning og ekspertise inden for søvnhygiejne og sund søvnpraksis har SovDejligt.dk etableret sig som en troværdig kilde til information og ressourcer for dem, der ønsker at optimere deres søvnvaner. 

Vi har haft fokus på at skabe fundamentet for et affiliate site, som der kan tages i mange forskellige retning, vi har dog ikke tiden til at drive det på længere sigt, derfor søger vi at finde en køber. 

Hvis det er den rigtige køber, så kan vi dog godt overbevises om at drifte hjemmesiden 1 måned med i prisen, mens den nye ejer sættes ind i sitet. 

Økonomiske nøgletal

Vi blev færdige med sitet, men har ikke selv tiden til at drive det, grundet andre foretagende, derfor sælges det nu hvis det rigtige køber findes. Der er mange mulighed for at tage dette site til det næste niveau indenfor nichen søvn, som er et af de hurtigst vækstende markeder både i DK og internationalt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
999

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36274

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-05-2023
Udbudspris 17.000 DKK