Unik og skalérbar influencer platform til salg

Matthæusgade, København V
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Testet af landets førende influencers og agent bureauer, udviklet helt fra bunden

Har du en passion for influencer marketing? Vil du eje en unik og skalérbar platform, der kan facilitere en markedsplads for virksomheder og influencers? Så er vores platform lige noget for dig!

Vi har udviklet en fuldt funktionel influencer platform fra bunden med fokus på brugervenlighed og magtpåliggende data indsigt. Influencio er allerede blevet testet af nogle af landets førende influencers og agentbureauer samt e-commerce forretninger og andre virksomheder. Feedback har været super positiv og Influencio vinder i stor grad på brugervenligheden, designet og den data indsigt virksomheder får ved brug af platformen.

Regnskab

Afkastningsgrad
-132%
Soliditetsgrad
100%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Virksomheden tjener penge på virksomheder der opretter et medlemsskab enten en Pro løsning for 99 eur/md. eller en Enterprise løsning som er til forhandling (typisk mellem 399-599 eur/md.) Dog er der også lagt en strategi for hvordan influencers' kan monetizes.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Influencio er udviklet som en SaaS platform med 3 løsninger for virksomheder; Free, Professional & Enterprise. Virksomheder får adgang til en platform der giver dem muligheden for at oprette kampagner, rekruttere influencers, tracke performance på kampagner, og få indsigt i en influencer's følgerbase demografi samt performance på posts og stories.

Herudover tilbyder Influencio en meget unik løsning til influencers, som er et at platformens konkurrencemæssige fordele, da vi har givet influencers muligheden for at bygge deres egen profil (ala LinkedIn) hvorpå de kan tilføje brands de har samarbejdet med i form af en portefølje (mediekit). Dette er både en fordel for influencers der hurtigt og automatisk kan opdatere deres mediekit fremadrettet, men også for virksomheder der får konkret indblik i hvilke brands influenceren har samarbejdet med og hvorvidt der er nogle synergier.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomheden har pt. kun omkostninger forbundet med server plads på omkring 800kr./md. Omkostningerne er lave da Influencio har fået 1 års gratis server runrate først hos Google og nu på AWS. Vi mener bestemt dette også kan opnåes hos Microsoft Azure og muligvis en anden udbyder efterfølgende, men det kræver selvfølgelig en migration til andre systemer.

Virksomhedens historie

Influencio blev udviklet for at skabe et professionelt fællesskab for influencers og hjælpe med at accelerere deres karriere inden for udvalgte ekspertiseområder. Samtidig bestræber vi os på at hjælpe alle upcoming brands med at blive etableret gennem brug af influencer marketing. Samlet set tror vi på, at vores platform vil skabe gennemsigtighed inden for influencer marketing-industrien ved at sikre autentiske og langvarige samarbejder.

Fremtidens økonomi og samfund vil uundgåeligt være bestående af en lang række influencers, store og små, og derfor mener vi, at der vil være et behov for en platform hvor disse influencers kan adminstrere den kommercielle del af deres online image. Influencio er udviklet præcis til dette formål.

Markedet

Der er tre store spillere på det danske marked: Woomio, Dreaminfluencers og Makeinfluence. Dog har flere af de virksomheder og influencers vi har været i dialog med været ret kritiske overfor alle tre platforme, så alt tyder på at der fortsat er store huller i markedet der kan lappes og dermed en gylden mulighed for at tage markedsandele. Det er lidt svært at estimere hvor stort markedet er i Danmark, men vi lavede en analyse tilbage i 2021 hvor vi kom frem til omkring 100 mio. DKK om året. Markedet er i rivende udvikling, og potentialet stiger for hvert år.

Svagheder/udfordringer

Den største udfordring ved platformen er naturligvis at løse hønen-og-ægget. Influencers finder ikke platformen interessant med mindre der er virksomheder på, og virksomheder ser ingen grund til at oprette kampagner hvis ikke der er influencers til at tilmelde/ansøge. Men når først dette dilemma er løst - sky is the limit.

Stærke sider

Influencio har fået ros fra både influencers og virksomheder på design, brugervenlighed og transparens. Herudover er det blevet påskønnet at platformen tydeligt viser en ambition om at professionalisere industrien, som bliver tilgodeset især af influencers.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne med opstart og walkthrough af hele platformen. Vi deler også gerne alt materiale vi har udviklet ifm. strategi, videreudvikling, design osv.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
899

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36232

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-05-2023
Udbudspris 75.000 DKK