Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bonushunting.dk ApS

Kærdalen, Stenløse
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Vi sælger vores egenudviklet platform samt software, der hjælper folk med at tjene et garanteretafkast nemt og hurtigt.

Bonushunting ApS er et firma, der er skabt med det formål at hjælpe folk med at tjene penge i spilindustrien uden nogen medfølgende risiko. Vores team består af Teis Aggerholm og Benjamin Gramether - grundlæggerne af Bonushunting ApS, som har kombineret deres ekspertise i forretningsudvikling, spilanmeldelse og risikostyring for at hjælpe dig med at tjene penge uden risiko.

Hos Bonushunting ApS stræber vi altid efter en tæt og god kundekontakt, og vi elsker at hjælpe og give vores kunder et smil på læben. Vi tror på, at en god kundeservice er afgørende for vores succes, og vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores service.

Vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder med at tjene penge på en sikker og ansvarlig måde.

Økonomiske nøgletal

Vi kan endnu ikke oplyse mere præcist og heller ikke om flere nøgletal, da vores årsregnskab fortsat er undervejs.
Nøgletal i cirka...
Omsætning: 55.000 kroner
Overskud: 5.000 kroner

Produktet

Vi sælger adgang til avanceret, men brugervenlig software, som er udviklet med stor omhu. Vores software er baseret på en matematisk algoritme, der hjælper dig med at opnå et garanteret afkast ved at gøre brug af de danske spiludbyderes velkomstbonusser. Dette gør det muligt for dig at tjene penge i spilindustrien uden at bekymre dig om risikoen.

Markedsføringskanaler

Vores kunder finder os hovedsageligt via mund til mund. Vi fører en henvisningspolitik, hvilket i praksis betyder, at man kan henvise sine kammerater til vores platform og hvis de køber bliver man som henviser honoreret med penge. Jo flere man henviser, desto flere penge tjener man. Derudover er vi også på sociale medier som Facebook, Tiktok, Instagram og trustpilot.

Omkostninger

Webhost og Odds-provider er forudsætninger, men alt andet som regnskabssystem, digitale designprogrammer, marketing m.v er selvvalgt.

Virksomhedens historie

Vi er bevidste om, at vores forretning har potentiale for vækst og kan generere betydelige overskud med minimale omkostninger. Desværre er vores tid begrænset, og vi er ikke i stand til at prioritere vores virksomhed, som den fortjener. Derfor har vi besluttet at sælge det vi indtil videre har skabt. Vi håber, at den nye ejer vil fortsætte med at udnytte dens potentiale og skabe succes i fremtiden.

Markedet

Det er et enormt marked for alle +18 årige.
Det er noget folk kan gøre 1 gang pr cpr nummer, da man udnytter sine velkomstbonusser, men generationerne ruller og hvert år kommer der nye kandidater til.

Vores primære kundesegment har været alderen 18-22 år.

Ideel køber

Virksomheden er 100 komplet og alt er lavet til punkt og prikke hvilket vil sige, at virksomheden er rimelig selvkørende. Overtageren skal kunne skalere en virksomhed og få spredt ordet. Så snart ordet går rundt stopper det ikke, da vores henvisningspolitik skaber sneboldeffekt. Det er et plus hvis personen har flair for programmering også, så vedkommende selv kan rode videre med platformen og programmet efter behov.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1588

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36227

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-05-2023
Udbudspris 70.000 DKK