Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

NordAI.dk - AI SaaS virksomhed - Bliv First Mover på det Danske Marked

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

NordAI.dk er en helt ny AI-drevet platform, der hjælper danske virksomheder med at automatisere deres kundeservice, tekstskrivning til sociale medie platforme og andre typer indhold gennem automatiserede svarsystemer.
Ved at integrere avancerede NLP-algoritmer og maskinlæringsteknikker kan NordAI.dk forbedre kundeoplevelsen ved at øge svartider og forbedre nøjagtigheden af ​​kommunikationen.

Fordelene ved NordAI.dk inkluderer øget effektivitet og produktivitet for virksomheder, forbedret e-mails, tekstskrivning og meget mere. NordAI.dk er en god investering på grund af dens unikke teknologi, potentiale og forbedre kunderens effektivitet og konkurrenceevne i en stadig mere digital verden.

Økonomiske nøgletal

Jeg har prøvet at gøre omkostningerne så billigt som muligt.

Hjemmeside: 125kr/md

Domæne og DNS: 21kr/md (Bliver betalt årligt)

OpenAI’s API: ca. 0.01 krone pr. 3900 bogstaver.

Stripe: 1.5% + 1.80kr pr. succesfuld kortopkrævning

Produktet

En af nøglefunktionerne i NordAI.dk er dens evne til at forstå brugerens intentioner og skabe indhold, der er optimeret til bestemte målgrupper og platforme. Ved at analysere søgeord og metadata kan platformen skrive indhold, der er optimeret til søgemaskiner og sociale medier, hvilket kan øge synligheden og trafikken til en hjemmeside eller en online forretning.

En vigtig funktion i NordAI er dens evne til at generere ideer til indhold.

Nord AI bruger OpenAI’s API og dermed betaler et småt beløb hver gang en kunde bruger platformen - Vi taler om ca. 0.01 øre pr. 3900 bogstaver.

Nord AI bruger et “credit system”, hvor en bruger kan vælge at få 100 eller 250 credits som de kan bruge og får hver måned.
Kort sagt er NordAI.dk en abbonementsforretning:

Hvis brugeren betaler 199kr/md får brugeren 100 credits

Hvis brugeren betaler 349kr/md får brugeren 250 credits

NordAI laver 100% dansk baseret og kan skabe indhold ved bare at skrive minimum 2 ord(et emne og tonen som teksten skal være i). Der er lige nu +20 værktøjer/tools på platformen.

I alt er NordAI.dk en avanceret AI-drevet platform, der gør det nemt og effektivt at skabe kvalitetsindhold. Med dens avancerede funktioner og brugervenlige grænseflade kan brugere oprette originale og engagerende indhold på få sekunder, hvilket kan hjælpe med at forbedre deres online tilstedeværelse og øge trafikken og salget.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Jeg har prøvet at gøre omkostningerne så billigt som muligt.

Hjemmeside: 155kr/md

Domæne og DNS: 21kr/md (Bliver betalt årligt)

OpenAI’s API: ca. 0.01 krone pr. 3900 bogstaver.

Stripe: 1.5% + 1.80kr pr. succesfuld kortopkrævning

Ideel køber

En ideel køber ville være en person med god viden om marketing, da platformen allerede er operationel.
Ved at have en god forståelse af marketing kan køberen bedre udnytte platformens potentiale. Interesse for kunstig Intelligens ville være et plus.

Opstartshjælp

Jeg vil gerne hjælpe på opstarts perioden inden for rimelighedens grænser, og sørge for at du kommer så godt i gang som muligt.

Jeg har gjordt det nemt at lave flere værktøjer til selve platformen - Det er noget jeg godt kan lære dig eller lave en video til dig om hvordan du skal gøre så du ikke behøver at bruge penge på en developer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1103

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36163

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-04-2023
Udbudspris 60.000 DKK