Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

5 årige Fitness SaaS virksomhed søger køber eller partner - Monthly recurring revenue: 86.310 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Koncept med bevist potentiale og aktiv omsætning i lande som UAE, Sverige, UK, Spanien og Danmark søger fornyet energi igennem køber og/eller partner.

Coachr har været på en vild rejse siden starten og i 2020-21 var virksomheden på en vild vækstrejse som desværre kom i problemer grundet interne partneruenigheder som skabte problemer for udviklingen og bremsede den fortsatte vækst.

De seneste par år har været brugt på at skabe det rette fundament samtidig med at sikre en forretning der generede nok omsætning til at betale for lønninger.

Virksomheden står et helt andet sted den dag i dag og har et sikkert fundament til vækst, men desværre har den lange udviklingsperiode der har sikret det skaleringsklar projekt, gjort at der er brug for et team med frisk energi og perspektiv til at fortsætte virksomhedens drift og indfri virksomhedens vækstpotentiale.

Økonomiske nøgletal

MRR: 86,310 DKK
Churn rate: 20,5% last 12 months
ARPC: 11.088 DKK
Annual revenue: 1.140.000 DKK
LTV: 7.137 DKK pr. Customer

Produktet

En software platform som samler mange af opgaver som personlige trænere, coaches og ernæringsspecialister foretager for at håndtere og servicere deres klienter, herunder udarbejdelse af kostplaner og træningsplaner, samt automatisering af progressionsmåling og klientopfølgninger. Alt materiale leveres direkte til klienten gennem vores dedikerede klientapp. Platform og app er tilgængelig på både dansk, svensk, engelsk, spansk og arabisk.
Platformen har været i drift i mere end 4 år, og er dags dato stadig i drift med en mindre kundebase fordelt i Danmark, Sverige, Spanien, England og Mellemøsten.

Gennem de sidste +4 år, er der blevet udviklet og tilpasset funktioner ud fra målgruppens behov af vores CTO samt yderligere full-stack udviklere, hvilket sikrer et stærkt og funktionelt fundament til at bygge videre på. Platformen kommer med en stor mængde alsidigt indhold, herunder et opskriftsbibliotek på +1000 unikke opskrifter, +1000 træningsøvelser med animationer og/eller illustrationer til, samt unikke udregningsmodeller der tilpasser kostplaner optimalt til modtagers krop- og sundhedsdata.

Du kan nu blive ejer af et komplet system baseret på en stærk forretningsmodel, der er særdeles skalerbar nationalt såvel som globalt. Platformen er bygget i et flexibelt og skalerbart system, der gør det let at videreudvikle på produktet, samt ændre eksisterende funktioner. Der er ligeledes integreret sprogmodul, så platformen let kan tages til nye markeder der benytter andre sprog end de i forvejen inkluderede.
Platformen kommer som webapp, og er direkte opkoblet med vores klientapp som er tilgængelig vha. både app store og google play store.
.dk og .io domæne haves.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Software, licenser og domæner: ~18.000 DKK/md.
partner komission: ~5.000 DKK/md.
hidtil løn: ~23.400 DKK/md.

Aktiver

Virksomheden indeholder kun digitale aktiver.

Ejendomme inkluderet 2.000.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1321

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36100

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-03-2023
Udbudspris 750.000 DKK