Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Markedsføringspartner søges til etableret platform i vækst - ca. 140.000 kr. i omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
3 år gammel med mere end 2000 leverede sunhedsbehandlinger gennem faste kunder.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Virksomheden samler uddannede fysiurgiske behandlere i Danmark der alle driver en selvstændig klinik. Vi driver klienterne til deres klinikker og tager en cut deraf. Virksomheden faciliterer ligeledes intranet, kundeservicedelen og med tid er en ide videreuddannelse gennem konceptet.
Virksomheden har i dag i omegnen af 20 behandlere og netop begyndt at lande flere efter virksomheden har været driftet og ej udviklet på de sidste 18 mdr. De nuværende behandlere har været på siden start og er derfor stabile kunder med fast og kontinuerlig indtjening.

Økonomiske nøgletal

Alle økonomiske nøgletal kan hentes på CVR men disse skal forklares da de ikke er retvisende. Dette vil naturligvis blive gjort med dokumentation på et eventuelt møde.
Pt. er der ca. 140.000 i omsætning om året.

Regnskab

  • Omsætning:140.000 DKK
  • Ebitda: 120.000 DKK
  • Resultat før skat: 120.000 DKK
  • Balancesum: 10.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi sælger kvalitets massage af uddannede behandlere der kan afhjælpe folks hovedpine, migræne, hold i ryg eller nakke, smerter i ryg, nakke, iskias nerve, fiberspræninger, ondt i knæ, skulder, arm og meget mere. Et bedre alternativ end de mange fysioterapi behandlinger der sker landet over men hvor mange af dem er uden effekt. Der er derfor et stort potentiale.
Der laves naturligvis også wellness behandlinger ved samarbejdspartnerne.
Alle samarbejdspartnere er selvstændige hvorfor der ingen risiko for sygdom, langtidssygemelding, barsel eller andet er. Ligeledes har de deres egne klinikke og der er derfor heller ingen omkostninger til lokaler.

Markedsføringskanaler

Hele Danmark med mulighed for udvidelse til udlandet.

Omkostninger

Omkostninger formøbler sig til hosting, et par plugins på WP siden og det linkbuilding der evt. købes. Ellers bliver der ingen kr. brugt på markedsføring.

Aktiver

Ingen.

Inventar på 7.500 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet i 2020 af nuværende ejer. Jeg har taget en Fysiurgisk massør uddannelse og har lidt markedsføringsuddannelse samt er autodidakt indenfor SEO.
Jeg har drevet et fitnesscenter med personlig træning som har givet mig et balast indenfor anatomi m.m.

Markedet

Der findes flere tusinder behandlere i DK der alle brænder for at gøre en forskel for deres klienter.
Desværre har de fleste en ide om, at hvis de bare lige får en uddannelse mere, ja så kommer klienterne. Desværre misser de chancen for overhovedet at behandle dem 1. gang da de aldrig bliver fundet på Google, Facebook, Instagram m.m. Ligeledes synes de ikke det er sjovt at lave den online tilstedeværelse og det er her virksomheden kommer ind i billedet.

Svagheder/udfordringer

Min tid er en knapressource og jeg skal være god til mange ting.
Jeg skal drive dialogen med behandlerne, lave markedsføring, bogføring, besvare behandlernes klienter m.m. Derudover er der brug for et digital partner der kan tage websiden de sidste 20% på den online tilstedeværelse.

Stærke sider

Etableret med stærkt domæne. Et rigtig godt renome blandt behandlerne. Tjener penge uden brug af tid forstået på den måde, at 1 time på gulvet ikke er lig med eks. 1000,-. Der kan tjenes penge selvom der holdes weekend, ferie m.m. Så konceptet skal bygges endnun mere op og så ser det enormt interessant ud.
Evaluation i lignedene virksomhed i løvens hule var for et par sæsoner siden mellem 6 og 8 millioner.

Strategi

Udbygge behandlernetværket og sætte sig på markedet som de dygtigste behandlere i Danmark. Dominere søgeresultaterne for klienter og være tilstede med den rette behandling på det rigtige tidspunkt for klienterne.

Vision

Kvalitets behandlinger af uddannede massører specielt tilpasset din krop.

Ideel køber

Ideel partner er dig der har en bred forståelse for markedsføring. Du kan eksekvere og tage den online tilstedeværelse til nye højder. Måske ejer du et online markedsføring bureau med adgang til specialister indenfor alle markedsførings dicipliner. Du får ting til at ske og eksekverer på dine ting. Du kan samarbejde og kommunikere med mig som partner.
Det forventes ikke du ligger alle dine timer i projektet hvilket bestemt ikke kræves. Dette kan tages på efterfølgende møder.

Opstartshjælp

Naturligvis som partner.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
954

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36077

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-03-2023
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 15.000 DKK