Online platform for folk der hækler og strikker - 1700 medlemmere på platformen

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Salg og abonnements løsning

KreaPlace er en kreativ dansk platform, med fokus på at inspirere hækle- og strikke entusiaster ved at tilbyde muligheden for at indgå i et kreativt online univers. Universet tilbyder muligheden for at finde inspiration til diverse hækle- og strikkeopskrifter, sælge opskrifter samt være i dialog med andre entusiaster og hjælpe/søge hjælp på tværs af interesser indenfor hækling og strik. Platformen tilbyder endvidere muligheden for at sælge egne fysiske kreationer på en markedsplads, hvilket åbner op for at folk, der hverken hækler eller strikker, kan købe hjemmelavet strikket- eller hæklet håndværk.
I forhold til salg så henvender KreaPlace sig især til opskriftdesignere, som skal kunne tilbyde deres egne opskrifter på platformen. Dette gør det muligt for brugere at købe/downloade disse opskrifter til deres egne biblioteker på sitet.

På nuværende tidspunkt er der 1700 brugere.

Økonomiske nøgletal

Der har været meget fokus på udvikling af platformen, og at få brugere ind på platformen. Derfor har der ikke været et overskud.

Dog er interessen der, og vi har 1700 medlemmere på platformen. Da vi kørte kampagner på facebook, fik vi 10-20 leads per dag, der ønskede at signe op.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

KreaPlace skaber universet, hvor viden, opskrifter og salg inden for hækle-og strikke segmentet er samlet ét sted, som gør det nemt at være fælles om en hobby, der ellers kan opleves at være stor individualisme omkring især blandt det unge segment. Det skal være nemt og enkelt at komme i gang og første step i denne proces er ofte at finde en opskrift og søge hjælp og vejledning.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Renter til bank.
Webhotel og adgang til domæne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1686

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36071

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-03-2023
Udbudspris 45.000 DKK