Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Unik shop med plakater til forældre til salg

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Klar til brug

Køb en spritny webshop med et nyt plakatkoncept til forældre! Alt er sat op i Shopify, så den er 100% køreklar og klar til salg. Jeg har brugt super meget tid (og mange penge) på projektet, hvilket du kan profitere af nu (jeg er gået igang med at andet projekt).

Der er mange unikke designs på sitet, hvor forældre kan finde objekter og indtaste hvordan deres børn udtaler/udtalte det, da de var helt små. Perfekte mindeplakater, som er sjove for alle i familien.

Forældre kan også tage et billede af et barns yndlingsgenstand og uploade det til en plakat og indtaste navn/udtale samt barnets navn.

Perfekt til sociale medier og online annoncering.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er spritny og klar til brug - uden omsætning. Der er meget god avance på plakaterne, som du kan få trykket med dropshipping, som er klart til brug.

Produktet

The Memory Poster er et spritnyt plakatkoncept, hvor forældre kan lave personlige plakater med deres børns sjove udtaler eller yndlingsgenstand og uploade det til en plakat og indtaste navn/udtale samt barnets navn.

Det kan f.eks. være en nusseklud, sut, yndlingsbamse eller lign.

Perfekt til alle rum i huset - særligt børneværelser!

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Meget billig at holde kørende. Der er nok løbende udgifter for ca. 500 kr. pr. md. (Shopify, betalingsløsning etc.).

Du betaler for hver plakat, der bliver trykt og sendt via den danske dropshipper, så du har kun udgifter, når du sælger (eller når du laver betalt markedsføring).

Shopsystem

Aktiver

Hele shoppen og alle designs på shoppen. Alt er opsat og klart til brug.

Varelager på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Min kæreste og jeg manglede noget sødt på væggen, som ville få os til at mindes de sjove ting vores børn sagde, da de var små og deres yndlingsting. Mange gemmer bamser, sutteklude og gammelt legetøj, men ser det aldrig.

Vi synes, at det var langt bedre at få det i fokus på en flot og stilet plakat med barnets navn på (og evt. hvordan de udtalte det) og så få det op at hænge på væggen. Og designet har lykkes super godt - vi har selv plakaterne hængende i en del rum herhjemme. Det er lykkes rigtig godt med en nordisk-inspireret stil, hvor køberne selv kan vælge baggrundsfarve og enkelte detaljer.

Ideel køber

100% ideelt ville nok være en forælder med erfaring med enten e-commerce, sociale medier eller digital markedsføring.

Opstartshjælp

Jeg kan hjælpe med at få ejerskabet af sitet flyttet over til dig, introducere dig til designeren (hvis du vil have lavet mere) samt hvordan shoppen og evt. salg fungerer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1561

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
37115

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-02-2024
Udbudspris 29.990 DKK