Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Fuldt opsat lækker webshop med store indtjeningsmuligheder

Enghavevej, København V
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop inklusiv lager for ca 6500kr, professionelle annonceringsvideoer, facebook annoncer, billeder (Fuld pakke)

Fuld funktionel lækker webshop med høj avance og store indtjeningsmuligheder !

Vi sælger Cloud fodsåler & Slippers. Vores såler har en avance på på x11 !!

Alt er bogstavelig talt sat op:
- Facebook annoncer (Lavet af professionelt agency)
- Packshots af produkter
- SoMe content (Video & Billeder)
- MobilePay er integreret
- Affiliate marketing samarbejde med Partner-Ads
- Lager for ca 6500kr

Jeg sælger da jeg er gået all in på nyt musik iværksætterprojekt (Min store passion)

Har du en drøm om at komme i gang som selvstændig så er dette en perfekt mulighed for at give den gas og komme godt i gang uden at skal starte fuldstændig fra bunden :-)

Økonomiske nøgletal

Omsætning det halve år jeg har været i gang: +20.000kr. Og dette er med minimal indsats, og nærmest blot sørge for at få sendt produkterne afsted.

Produktet

Vi sælger
Slippers & Fodsåler. Super kvalitet, og fremstillet af EVA gummi, som er skridsikkert, former sig efter foden, og væsentligt mere miljøvenligt end den standard gummi som typisk bruges til lignende produkter (Alle gode salgspunkter).

Markedsføringskanaler

https://www.instagram.com/thefootclouddk/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100091777028298
https://www.partner-ads.com/dk/showprogram2.php?id=10673

Omkostninger

Månedlig omskostninger for Shopify med apps, Mobilepay integration & Affiliate marketing setup: Ca 1.000kr.

Aktiver

Produkter fylder ikke meget, så har selv kørt lageret hjemmefra, og sender vi Dao :-)

Når virksomheden vækster mere kan du få en billig aftale med et lagerhotel, hvor de sørger for alt det praktiske efter en ordre lander.

Varelager på 6.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Med en drøm om at blive selvstændig og komme i gang med min egen virksomhed skulle jeg ikke bruge mange minutter på at slå til da jeg så denne shop som var lavet af en professionel webshop designer. Det har været fantastisk lærerigt, sjovt og indspirerende endelig at komme igang med at drive webshop og det fedeste i verden er at høre "Ka-tjing" lyden fra Shopify appen når der tikker ordre ind. Den lyd bliver man altså afhængig af :-))

Dette har for mig været en fantastisk nem mulighed for at komme i gang og lære alt det grundllæggende ved at være selvstændig. Det næste skridt for mig er nu at skabe noget helt fra bunden med musik i højsædet. Det har dog aldrig været en mulighed hvis ikke jeg kom i gang med the foot cloud. Havde der været tid til begge dele havde jeg også uden tvivl holdt ved ved denne.

Markedet

Vores cloud slipper sælger (overraskende nok) fint her i vintertiden, men især i sommertiden. Med de 5 lækre farve varianter vi har, er dette et lækkert produkt som bliver ved med at trende.

Fodsålerne er også et super produkt, med en vanvittig høj margin. Vi giver kun ca 13kr for disse, og sælger til 149kr ! Det er voldsomt, og sko segmentet er vidst ikke nødvendigt at påpege er et gigantisk marked :-)

Svagheder/udfordringer

Udfordringen på sigt bliver at skulle drive eget lager hjemmefra. Det er en god og sjov ting at gøre selv til en start for også at lære processen selv - men med tid vil jeg helt klart anbefale at overføre denne opgave til et lagerhotel. Så du kun behøver at fokusere på det helt sjove - Salg ! :-)

Stærke sider

De stærke sider her er at der er styr på alt her fra A-Z - og det spiller bare og ser lækkert ud for kunden.

2: Avancen

Strategi

Strategien vil jeg lade være op til dig. For mig har det bare været at komme i gang og prøve forskellige ting af ! Du har alle muligheder med dette setup.

Vision

Har du en drøm om at være selvstændig og slippe for at have en chef, så er det her det perfekte setup. Det er derfor jeg selv er startet op og der er ingen vej tilbage nu - Skal aldrig have en chef igen :-)

Ideel køber

Du skal her "bare" have viljen og lysten til at komme i gang med din egen shop. Jeg har bogstavelig talt ikke brugt mere end 1-2 timer dagligt på dette, da jeg har skullet passe mit arbejde ved siden af, men der skal heller ikke mere til her til en start. Som virksomheden vokser organisk kan du selv mærke efter hvornår det er tid og giver mening til at du kan gå fuldtid med dette og leve af din egen webshop.

Opstartshjælp

Jeg hjælper med at få overdraget alt indtil der styr på det hele, og vil gøre alt for at du føler dig tryg til at komme godt fra start. Alle fifs, tips og tricks jeg kan være behjælpelig med vil jeg give dig og du kan altid ringe/skrive til mig hvis du er i tvivl om noget :-)

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
30.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
0 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1161

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36909

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-12-2023
Udbudspris 25.000 DKK