Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropship webshop med flere dropshipaftaler og god omsætning

Maglebjerget, Næstved
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Rigtig fin webshop, med en del tilbagevendende kunder. og indtil videre over 4000 ordre. Der er 4 dropshippingaftaler tilknyttet, som kan overtages. Fin avance alt afhængigt af produkter (50-15%).

Virksomheden har omsat for ca 1.3mio siden 2020.

Det sidste år har den kørt på lav blus, da jeg er ophængt af anden virksomhed. Der ikke har været foretaget nogen former for markedsføring. Dog har siden omsat for godt 50.000 siden April måned. Den løber altså selv rundt uden nogen indsats, andet en sporadisk kundeservice.

Siden har omkring 1000 følgere på Facebook, 500 på Instagram.
Siden har 5 stjerner på Trustpilot på ca 90 anmeldelser.

Med denne webshop er du rigtig godt kørende fra start. Det eneste det kræver er lidt flair for SoMe, hvor det største fokus nok skal ligges. Samt let markedsføring på google ads etc.

Jeg er naturligvis behjælpelig med at sætte køber ind alle aspekter i forhold til forhandlere osv.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har omsat for 1.3mio siden 2020. Størstedelen af overskuddet har været brugt til markedsføring, da shoppen kørte på sit højeste. Hertil har der været brugt penge på leje af fysisk butik i en periode. Så det overskud der har været har er primært brugt på at fremme virksomheden. Som nævnt har virksomheden kørt på lavt blus det sidste års tid, uden markedsføring osv. men har omsat for ca 50.000 kr. Overskuddet herfra er gået til betalinger Shopify, mail domæne, telløsning, dropshipping aftale etc. Således løber virksomeheden rundt på egen hånd.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Der sælges rigtig mange typer af legetøj til alle aldre, samt møbler til børneværelse etc.

Markedsføringskanaler

Markedsføring via google ads, facebook etc.

Omkostninger

Omkostninger til Shopify, mail og teleløsninger, dropshippingaftale samt varefeed hos en af leverandørene. rundt regnet ca 1500kr om måneden.

Ideel køber

Den ideelle køber, er interesseret i at drive webshop og overtage en shop, som er 100% køreklar. Og som ikke kræver det store at få stor succes med.

Opstartshjælp

Jeg er til fuld rådighed så længe det er nødvendigt. Og sætter køberen ind i hvordan virksomheden drives og fungere i forhold til leverandøre osv.

Jeg kan være til rådighed, både på mail og telefon.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2700

Sælger kontaktet:
37

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
36867

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-11-2023
Udbudspris 34.700 DKK