Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Gadgetcenter.dk - Dropshipping webshop med + 1000 produkter

Valsbølgade, Padborg
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Gadgetcenter.dk sælger et bredt udvalg af elektronikprodukter og tilbehør til en bred målgruppe

Unik Mulighed: Køb GadgetCenter.dk - Din Nøgle til Online Succes!

Drømmer du om at eje din egen online forretning? Nu har du chancen! Vi sælger GadgetCenter.dk, en blomstrende webshop med imponerende nøgletal og en komplet infrastruktur til at fortsætte væksten. Her er hvad du får:

Nøgletal:

Bruttoomsætning: 24.504,99 kr.
Besøgende: 4.243
Betalingskonvertering: 13,23%
Ordrer i alt: 26
Webshopsessioner: 5.391
Gennemsnitlig ordreværdi: 930,58 kr.

Komplet Webshop med Adgang til:

Trustpilot: Bygget tillid gennem ægte kundeanmeldelser.
Pensopay: Sikker og nem betalingsgateway.
One.com (Mail): Professionel e-mail-håndtering for din forretning.
Google Business: Øget synlighed og troværdighed online.
Dinero: Effektiv regnskabsføring og administration.
Pricerunner: Synliggør dine produkter og tilbud.
Facebook og Instagram: Sociale medier til markedsføring og engagement.

Leverandørforhold:

Bigbuy: Stærkt partnerskab med en pålidelig leverandør for et bredt og varieret produktudvalg.

Hvorfor Købe GadgetCenter.dk?

Øjeblikkelig Start: Tag over forretningen med det samme og byg videre på dens succes.
Etableret Brand: GadgetCenter.dk er allerede kendt og elsket af tusindvis af besøgende.
Dokumenteret Succes: Nøgletal viser en solid og lønsom forretning.

Klar til at Tage Det Næste Skridt?
Din drømme-webshop venter på dig. Grib chancen for at eje GadgetCenter.dk og fortsætte med at levere fantastiske gadgets til en voksende kundebase. Kontakt os nu og start din rejse mod online succes!

Kontakt:
E-mail: [email protected]

GadgetCenter.dk - Din Vej til Online Innovation!

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Nøgletal:

Bruttoomsætning: 24.504,99 kr.
Besøgende: 4.243
Betalingskonvertering: 13,23%
Ordrer i alt: 26
Webshopsessioner: 5.391
Gennemsnitlig ordreværdi: 930,58 kr.

Overskud før skat: 600 DKK

Produktet

GadgetCenter.dk er din destination for spændende og innovative gadgets, der bringer glæde, funktionalitet og teknologisk begejstring ind i hverdagen. Vi kuraterer omhyggeligt et bredt udvalg af produkter, der spænder fra smarte elektroniske enheder til sjove og unikke gaver.

Vores produkter dækker et bredt spektrum af behov:

Teknologisk Innovation: Vi tilbyder cutting-edge gadgets, der afspejler den seneste teknologiske udvikling og gør livet lettere og mere underholdende.
Personlig Gavegivning: Find den perfekte gave til enhver lejlighed. Vores sortiment omfatter sjove og unikke gaver, der skiller sig ud og bringer smil frem.
Livsstilsprodukter: GadgetCenter.dk fokuserer også på produkter, der forbedrer din livsstil, fra smarte hjemmeenheder til stilfulde tilbehør.
Digital Oplevelse: Vores produkter skaber en digital oplevelse for vores kunder, der søger at integrere teknologi og innovation i deres daglige liv.
Gennem vores omfattende udvalg og partnerskab med leverandører som Bigbuy sikrer vi, at vores kunder får adgang til kvalitetsprodukter. Hos GadgetCenter.dk dækker vi behovet for nysgerrige sind, tech-entusiaster og dem, der ønsker at give en mindeværdig gave. Vi stræber efter at gøre teknologi sjov, tilgængelig og relevant for alle.

Markedsføringskanaler

GadgetCenter.dk har en omfattende og integreret markedsføringsstrategi, der kombinerer online og sociale medier for at nå ud til vores målgruppe og skabe en stærk online tilstedeværelse.

Online Markedsføring:
Hjemmeside: Vi har en fuldt funktionel e-handelsplatform på www.gadgetcenter.dk, hvor kunder kan udforske vores sortiment, læse produktbeskrivelser og foretage køb.
Sociale Medier: Vi er aktive på sociale medieplatforme som Facebook og Instagram for at engagere vores målgruppe, dele spændende indhold og annoncere kampagner.
Reputation Management:
TrustPilot: Vi har en aktiv profil på TrustPilot, hvor vores kunder kan dele deres oplevelser og anmeldelser. Dette styrker tilliden til vores brand.
Online Annoncering:
SEO (Søgemaskineoptimering): Vi optimerer vores hjemmeside for at forbedre synligheden i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google.
PPC (Pay-Per-Click): Vi har benyttet betalt annoncering for at fremme vores produkter og nå en bredere målgruppe, gennem Facebook og google product ads.

Vores kunder kommer primært fra onlinekanaler som vores hjemmeside, sociale medier og online markedsføringskampagner. Vi har etableret en troværdig online tilstedeværelse gennem disse kanaler og arbejder kontinuerligt på at forbedre vores synlighed og interaktion med kunderne. Vi værdsætter også feedback og anmeldelser fra vores kunder på platforme som TrustPilot for at opbygge et positivt omdømme.

Shopsystem

Markedet

Elektronikmarkedet: Konkurrencesituation og Købekraft

Konkurrencesituation:
Store Kæder som Elgiganten og Power: Disse store kæder repræsenterer betydelige konkurrenter og har et bredt sortiment inden for elektronik og gadgets. De har ofte fordelene ved et stort udvalg og stærk brandkendelse.
Nichevirksomheder: Nichevirksomheder, som GadgetCenter.dk, kan differentiere sig ved at fokusere på specifikke segmenter af markedet, såsom innovative gadgets eller unikke livsstilsprodukter. Nichefokusering kan tiltrække en mere specialiseret målgruppe.
Købekraft og Forbrugeradfærd:
Købekraft: Elektronikmarkedet tiltrækker en bred vifte af forbrugere med varierende købekraft. De store kæder tilbyder ofte forskellige prisklasser for at imødekomme forskellige budgetter, mens nichevirksomheder kan appellere til dem, der søger mere eksklusive eller specialiserede produkter.
Forbrugeradfærd: Forbrugerne inden for elektronikmarkedet er ofte tech-bevidste og søger produkter, der kombinerer funktionalitet med innovation. Der er en stigende tendens til at søge unikke og specialiserede produkter ud over det brede marked, hvilket kan være en fordel for nichevirksomheder.
Markedets Størrelse og Udvikling:
Størrelse: Elektronikmarkedet har typisk en betydelig omsætning, og det er præget af konstant teknologisk udvikling og innovation.
Udvikling: Markedet for elektronik og gadgets fortsætter med at udvikle sig hurtigt som følge af teknologiske fremskridt. Efterspørgslen efter smarte enheder, innovative gadgets og elektronik i almindelighed forventes at vokse, hvilket kan skabe muligheder for virksomheder med specialiserede fokusområder som GadgetCenter.dk.
Konklusion:
Nichevirksomheder kan trives ved at målrette sig mod specifikke kundesegmenter og differentiere sig fra de store kæder ved at tilbyde unikke produkter og en specialiseret shoppingoplevelse. Overvågning af markedstrends og evnen til at tilpasse sig forbrugernes skiftende behov og præferencer er afgørende for succes på dette marked.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1579

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
36780

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-10-2023
Udbudspris 10.000 DKK