Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

💼 Køb hele pakken - Opdag Fremtiden med E-commerce! 🌟

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
🚀 Køb din egen E-commerce forretning som allerede skaber resultater! 🚀

FutureWrist er en webshop, der på blot ca. 2 måneder har opnået 17+ salg. Dette er en præstation, som ofte kan tage flere måneder for andre at opnå.

Her får du som nybegynder eller erfaren iværksætter mulighed for at erhverve en komplet forretning/webshop, der allerede genererer indtægter.

Opdag Fremtiden med E-commerce! 🌟

🚀 Køb din egen E-handelsdrøm! 🚀

🌐 Drømmer du om at starte din egen online forretning? Nu kan din drøm blive til virkelighed med Future-Wrist - hjemstedet for NovaForge™, det banebrydende smartwatch.

💼 Køb hele pakken: Hjemmeside, e-mail, flow og markedsføring via meta, leverandør, logo og meget mere -  Din nøgle til online succes!

Håber jeg fangende din opmærksomhed!

📞 Kontakt mig nu for at få mere information, data mm. ved interesse. 

Økonomiske nøgletal

Der er solgt for ca. 13000 kr "17 salg". på bare 2 måneder kun via markedsføring på meta. Dette er en e-commerce forretning der er skalerbar.

skriv til [email protected] for mere information og dato ift til omkostninger, udgifter mm.Produktet

Salg af holdbare smartwatches, som kan klare stort set alle former for udfordringer - du giver "er selv blevet testet inden jeg købte varelager hjem.

Velkommen til Future-Wrist, hjemstedet for NovaForge™ - et revolutionerende smartwatch, der forener avanceret teknologi med exceptionel holdbarhed. Hos Future-Wrist er vores mission at levere smartwatches, der ikke kun overgår forventningerne, men også ledsager vores kunder på deres eventyr og hjælper dem med at nå deres mål.

Vores passion for innovation og brugeroplevelse har ført til udviklingen af avancerede fitnessfunktioner, lang batterilevetid og et elegant design, der passer til enhver stil. Vi ønsker at give vores kunder en perfekt balance mellem form og funktion.

Uanset om du er en eventyrlysten naturelsker, en hårdtarbejdende professionel eller bare en person, der søger den ultimative kombination af teknologi og holdbarhed, er NovaForge™ det perfekte valg for dig.

Vi er stolte over at have skabt et engageret fællesskab af NovaForge™-entusiaster, der deler deres oplevelser og inspirerer hinanden til nye højder. Vi opfordrer dig til at være en del af vores fællesskab og dele dine NovaForge™-eventyr med os på vores sociale mediekanaler.

Markedsføringskanaler

Futurewrist er en online virksomhed, som sælger til hele landet - www.futurewrist.dk

Markedsføring lavet af nogle af de mest dygtigste i Danmark herunder Meta, Email flow, instagram, facebook, samt nyhedsbrev.

Shopsystem

Varelager på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Futurewrist er skabt i samarbejde med Webshopskolen og er derfor lavet af nogle af Danmarks største og bedste indenfor e-commerce.

Markedet

Det er et marked der får mere og mere intresse.

Oplysninger om antallet af personer med smartwatches er indsamlet af Indeks Danmark/Gallup Marketing. I 2016 var der tre procent af de 18-69-årige danskere, der ejede et smartwatch. Det tal er nu steget til 21 procent.

Svagheder/udfordringer

Brandidentitet - Futurewrist mangler brandidentitet og omtale, dette er hvad vi mangler fra at skalere ydeligere og vi er allerede godt igang.

Stærke sider

Pris, beliggenhed.

Du har en mulighed her for at sælge til hele Danmark i og med det er online forretning.

Pris - jeg har analyseret markedet for at prissætte prisen som jeg har nemlig den 699kr.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder at blive i virksomheden "efter aftale"

Jeg vil være til rådighed på mail og telefon , evt teams møder i starten for at komme ordenligt igang i form af rådgivning.

Oplæring, samt overdragelse af hvordan system, markedsføring mm. er en del af prisen og noget jeg gerne vil lære dig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1656

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
36686

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-09-2023
Udbudspris 15.000 DKK