Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Plug n play køkken webshop med stort varelager.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
kitchendna er et dansk brand med fokus på at udvikle køkkenudstyr hvor pris, kvalitet og design går op i en højere enhed.

Der er brugt mange timer på, at bygge hele setuppet omkring kitchendna. Det indebærer bl.a. kontakt til forskellige leverandører, udvikling af webshop, identitet mm. Det betyder at man rigtig hurtigt kan komme i gang med at sælge på shoppen. Der ligger et stort varelager, som man kan starte med at sælge. Dette er bl.a. knivsæt, enkelt knive, saks, madpincet, forklæder mm. Man skal altså ikke bruge tid på alle de ''kedelige'' ting, som tager tid. Det er der taget hånd om. Man kan i stedet fokusere på at få noget salg.

Økonomiske nøgletal

Der er solgt for ca. 55.000 kr. i perioden marts/april 2023. Første batch blev udsolgt i denne periode og så afventede vi næste batch fra leverandøren. I denne periode blev der fokuseret mere på anden forretning, hvorfor vi nu har valgt at sælge kitchendna i stedet. Dog er varelageret kommet hjem og klar til at blive solgt.
Der er en dækning på produkterne på op til 80%.

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

kitchendna's fokus er at udvikle køkkenudstyr hvor pris, kvalitet og design går op i en højere enhed. Dog er kitchendna et meget ungt brand, hvorfor man sagtens kan ændre den fremtidige vision for brandet og dermed ''gå en anden vej'' produktmæssigt.

Der findes ikke særligt mange brands online, som prismæssigt ligger i samme leje som kitchendna, hvilket kan være en stor fordel.

Markedsføringskanaler

Salget er primært sket gennem betalt annoncering på Facebook og Instagram.

Hjemmesiden er kitchendna.dk og udviklet i Shopify med Shopify 2.0.

kitchendna er også til stede på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/kitchendna.dk

Instagram: https://www.instagram.com/kitchendna_/
Facebook: https://www.facebook.com/people/Kitchendna/100087223861041/

Omkostninger

I forbindelse med køb af kitchendna vil der ikke være nogle større omkostninger udover hosting af domæne, samt betaling til Shopify. Shopify ligger på ca. 50 USD månedligt og hosting af domæne samt webhotel vil ligge på under 500 kr. årligt.

Det vil naturligvis koste lidt hvis varerne skal opbevares på et pluk/pak lager, men det er også maksimalt 500 kr. månedligt.

Shopsystem

Aktiver

Varelager: ca. 40.000 kr.
Logo/identitet: 5.000 kr.
Website: 5.000 kr.
Email permissions (1100 stk.): 3.000 kr.
Domæne: 1.000 kr.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Opstartshjælp

Vi tilbyder naturligvis en handover i det omfang der kan lade sig gøre, så kitchendna kan overdrages på bedste vis. Præcis hvordan og under hvilke vilkår og betingelser bliver vi enige om i fællesskab.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2004

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
36660

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-09-2023
Udbudspris 80.000 DKK