Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

En af Danmarks største slik webshop til salg!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Stort potentiale, med salg fra dag 1.

Du har nu muligheden for at blive ejer af en af Danmarks største online webshop med salg inden for slik, chokolade, chips, drikkevare, kager osv. Slikworld har i mange år importeret produkter fra andre lande, men største delen er fra USA, England og de asiatiske lande. Vi har siden begyndelsen vækstet hvert eneste år og nåede sidste år en omsætning på over 5 mio. kr. Det mål er vi næsten allerede over da vi er lige ved at runde en omsætning på de 5 mio i 2023.
Vi har i 2023 desuden udvidet vores webshop til at sælge til andre europæiske lande, hvor webshoppen er lige pt. oversat til engelsk, et marked der er stort og har et kæmpe potentiale! Det har selvfølgelig kostet nogle penge at få lavet webshoppen så den er køreklar. Vi har også indtaget det svenske marked hvor den svenske webshop (godisworld.se) er oversat til svensk, med leveringsmuligheder opsat der til. Der er altså stor mulighed for at komme ind på de europæiske markeder uden problemer, da det hele er køreklar. Vi har også haft salg i både Sverige og de andre lande.
Jeg har desværre måtte tage dette valg da jeg af personlige årsager er nødsaget til at sælge virksomheden, det har ikke været et nemt valg, men desværre nødvendigt.
Du køber altså navnet slikwold som desuden er i top 3 (op til mange top 1) placeringer på google under diverse kategori navne som slik, amerikansk slik, bland selv slik osv.
Vi har desuden brugt mange penge på at vores SEO er helt up to date, og derfor har vi den høje placering.
Det du køber er domæne, navnet, E-mails, kunder, varelager (det der er tilbage), leverandører, inventar osv. altså alt hvad der høre til slikworld så du er køreklar fra dag 1!
Desuden vil du også overtage vores facebook side, instagram side og vores meget populære TIKTOK side som hele tiden vokser og vokser i følgere (13K pt.) Vi har haft stor succes med vores TIKTOK igennem vores pakkevideoer samt vores TIKTOK live som hvergang tiltrækker mange hundrede seer til. En kanal der helt klart skal udnyttes da vi ikke har brugt 1 kr. på det.
Kontakt mig gerne her inde på Saxis eller via mail ([email protected]) hvis du har yderligere spørgsmål.

Økonomiske nøgletal

Vi har brugt rigtig mange penge de seneste år blandt andet SEO, optimering af tekster, ny webshop design, godisworld.se (svensk webshop), slikworld.com (europæisk webshop). Vi har en omsætning der snart runder 5 mio. kr. bare i år, så vi altså vækster igen i år forhold til sidste år.

Produktet

Slik, chip, drikkevare, kager osv. fra flere forskellige lande, hovedsageligt fra USA, Englang og de asiatiske lande.

Markedsføringskanaler

Vi markedsføre os via
Partner programer
Google
Facebook
TIKTOK (gratis).
Snapchat.

Omkostninger

Husleje, vand, varme, personale, forsikringer osv. altså alle normale omkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Alt hvad der er i virksomheden.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Der er et kæmpe marked bare her i Danmark og med mulighed for at komme til udlandet. De 2 webshop som allerede er i gang til udlandet er køreklar og har skabt salg uden den helt store indsats. Vi ser et marked der hele tiden vokser grundet de nye trends der kommer, så en god ide er at holde øje.

Opstartshjælp

Jeg vil selvfølgelig i starten være 100% til hjælp både med opsætning, pakning, indkøb osv. hvis det er man ønsker det. Det er en nem og lærerig proces som ikke kræver den største viden og man er hurtig med på hvordan det hele køre.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1950

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36657

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
12-09-2023
Udbudspris 200.000 DKK