Køreklar fitness webshop med ekstern lager på lagerhotel. - Bruttoomsætning på 111.000 kr. siden start.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Fitness webshop med fokus på hjemmetræningsudstyr sælges. Shoppen har været aktiv siden 2021, og der har været en god interesse for salget. Varelageret kører via et lagerhotel med attraktive priser, så man kan styre hele shoppen fra sin computer hvis man ønsker at køre videre med denne løsning. Med den rette person som kan give den gas med markedsføringen, samt tilføje flere nye produkter vil der være et stort potentiale i shoppen! Leverandør oplysninger medfølger selvfølgelig. Shopify abonnement er betalt indtil 2024, samt nuværende tema fra Webshopskolen medfølger.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har haft en bruttoomsætning på 111.000 kr. siden start. Næsten alle varer ligger med en avance på ca. 100% Dvs. at de sælges til dobbelt pris af kostprisen, hvilket er rigtig godt. Det meste af salget skete i år 2022, hvor der blev omsat for 81.000 kr. første år. Dette er opnået med et meget beskedent annoncebudget via google ads, og hvis man kører på og skalerer annonceringen, vil man kunne se en stor stigning i omsætning. Jeg må dog erkende at jeg ikke har tiden til at passe det hele ordentligt, og derfor har der ikke været meget fokus på shoppen i år 2023.

Produktet

Vi sælger fitness og hjemmetræningsudstyr, primært til privatpersoner i Danmark. Vi har haft fokus på produkter der er pladsbesparende, prisvenlige, og som man kan træne flere dele af kroppen med. Der er stadig plads til mange flere produkter i sortimentet, som vil kunne øge salget endnu mere.

Markedsføringskanaler

Google ads

Omkostninger

Lagerhotellet koster 49 kr pr. kvm. pr. måned. Derudover koster det 20 kr for hver ordre de håndterer, inkl. emballage, og så får man nogle attraktive fragtpriser igennem dem. Derudover er der abonnement til Shopify og Simply.com (domæne). Og en lille omkostning til e-mail adressen. Men i alt meget lave omkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Der er ingen aktiver udover varelageret som er hos lagerhotellet. Der sælges kun webshoppen og alt tilhørende, altså ikke cvr-nr.

Varelager på 4.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Ideel køber

En person med flair for IT, og gerne lidt indsigt i enten digital marketing, eller e-commerce.

Opstartshjælp

Jeg vil selvfølgelig hjælpe med opstart og diverse spørgsmål, så køber bliver tryg med alle systemerne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1505

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
36588

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-08-2023
Udbudspris 15.000 DKK