Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Keyshoppen.dk | Dropshipping af digitale produktnøgler, direkte til din mail

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Dropshipping af produktnøgler med det samme, på mail, efter endt transaktion.

Keyshoppen.dk - Dropshipper digitale licenser fra en leverandør med adgang til Microsoft-produkter såsom Microsoft Word, Powerpoint, Windows og 365. Vi har ikke haft fokus på ps4, ps5 eller pc-spil, dette kan dog godt opnåes med leverandørens sortiment.

Keyshoppen er et fuld automatiseret dropshippingsystem, som sender kundernes nyindkøbte produktnøgle på email, med det samme. Når vi modtager en transaktion, køber den automatisk nøglen hos leverandøren, også sender den gennem vores system. Vi har online guides, som kunderne kan benytte sig af, for at aktivere nøglerne. Derudover har vi automatisk udsendelse af review trustpilot emails. Som giver os en bedre score herpå.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er lavet ialt 45 ordre. Vi har et totalt salg på: 5.108,5 kr.
Der er brugt små 600 kr. på Google Ads.

Overskud før skat: 3.000 DKK

Produktet

Keyshoppen sælger billige produktnøgler til Microsoft produkter. Vi bestræber os på at kunne levere alle vores produktnøgler med det samme, efter endt transaktion. Det vil sige at når ordren bliver betalt hos os. Så har vi et automatiseret system, som køber nøglen hos leverandøren og sender kundens nyindkøbte produktnøgle på email, med det samme.

Markedsføringskanaler

Organisk, WOM, SEO og PPC.

Omkostninger

Der er omkostninger forbundet med leverendøren ifbm. indkøb af produktnøglerne. Priserne svinger afhængigt af lager, men bliver automatisk justeret gennem systemet.

Der er omkostninger forbundet med server og domæne.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Vi spurgte os selv først, om der virkelig er et marked for dette. Herefter lavede vi en markedsanalyse hvoraf at vi kan konkludere at konkurrenter til denne virksomhed laver et sted mellem 20-50 mil. om året. Derfor startede vi Keyshoppen. Målet var at shoppen skulle være en fuld automatiseret shop, hvor vi ikke skulle være inde over alle ordre. Dropshipping, har altid været en god måde, ikke at bruge af sin egen opsparing, hvorfor dette blev grundstenen. Vi fandt hurtigt en leverandør, og da en ejeren til dagligt er programmør, var det ingen sag at få sat shoppen på benene. Keyshoppens eksistensen var hurtigt en realitet, men på baggrund af manglende markedsføringsegenskaber, travlhed på hjemmefronten og andre projekter. Så skal Keyshoppen overleveres til en anden markedsføringskyndig, som kan have 100% fokus på dette, derefter vil dette blive en success.

Markedet

Konkurrenterne laver et sted mellem 20-50 mil om året. Største spiller er nok https://produktkeys.dk/

Svagheder/udfordringer

Svagheder er, at markedet er prisbaseret, og købere har fokus på trustpilot, som er på vej op.

Stærke sider

Vores virksomhed slår de andre på hastighed og brugervenlighed. Shoppen er utrolig lightweight og er lavet i brugervenligt CMS.

Ideel køber

En markedsføringskyndig, som er god til at læse et marked og ved hvordan Google Ads og Facebook marketing hænger sammen. Hvis køberen, er god til at få folk ind på siden, så skal shoppen nok konvertere.

Opstartshjælp

Jeg bliver personligt ikke i virksomheden efterfølgende, køber får 100% ejerskab.
- Vi kan tilbyde alt hjælp i forhold til overlevering i forhold til skifte af servere osv.
- CVR. nr. skal køber selv oprette.
- Køber skal ikke oprette indløseraftale, da Stripe er betalingsmetoden. Hertil opsat Apple Pay for Quick Checkout.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1311

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36486

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
29-07-2023
Udbudspris 16.000 DKK