Thepawtraitfactory.com - Kæledyrsportrætter, puder, kaffekrus og muleposer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Webshop med unikke produkter og internationalt fokus

På udkig efter en klar-til-drift platform indenfor kæledyrsindustrien? The Pawtrait Company, en specialiseret webshop for skræddersyede kæledyrsportrætter, er nu tilgængelig. Dette tilbud er en unik mulighed for at træde ind i en niche med høj efterspørgsel med en omfattende pakke af ressourcer - alt sammen uden foregående omsætning, hvilket giver den nye ejer frihed til at forme og skalere forretningen.

Salget inkluderer:

Design og webshop: En fuldt opsat og funktionel e-handelsplatform.
Betalt plugins: Forbedrede funktioner allerede integreret i webshoppen.
Sociale medie-konti: Allerede oprettede profiler klar til marketing.
Annoncekonto med mange kreative materialer: Et udvalg af reklamematerialer klar til brug.
Google Drive med diverse filer: Inkluderer PSD-filer, influencer-indhold fra to influencere, en bred vifte af mockups til brug, samt Premiere Pro filer klar til brug.
En markant fordel ved The Pawtrait Company er dens kapacitet til global rækkevidde. Med en leverandør, der er global markedsleder inden for branchen, er der muligheder for at udvide salget internationalt. Leverandøren har produktionsanlæg og distributionscentre i størstedelen af verden, hvilket giver den nye ejer en fremragende mulighed for at annoncere og sælge produkter globalt uden betydelige logistiske barrierer.

Dette køb er ideelt for en iværksætter med passion for kæledyr og e-handel, som ser potentialet i at udvide virksomheden til et globalt marked. Med en veletableret infrastruktur kan den nye ejer fokusere på vækststrategier og markedsføring for at drive omsætning og vækst både lokalt og internationalt.

Hvis du er klar til at tage ejerskab af en kreativ og specialiseret virksomhed med et stort potentiale for succes og en omfattende pakke af ressourcer, samt muligheden for global udvidelse, kontakt os for yderligere oplysninger om The Pawtrait Company.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Som en turn-key virksomhed, der er klar til vækst, har The Pawtrait Company endnu ikke genereret omsætning.

Produktet

Vores kunder indsender et billede af deres kæledyr, og vores talentfulde kunstnere skaber håndtegnede portrætter af høj kvalitet i en bestemt stil. Disse fantastiske portrætter bliver derefter sendt til vores tyske leverandør, der håndterer professionel printning på forskellige medier som portrætter, kaffekrus, muleposer og puder. Hver ordre er tilpasset individuelt for at fange det enkelte kæledyrs karakter og personlighed, hvilket gør hvert produkt til en særlig og personlig erindring for ejeren.

Vores virksomhed dækker et specifikt behov hos kæledyrsejere: ønsket om at fejre og forevige deres kæledyrs unikke personligheder og det særlige bånd, de deler. Ved at tilbyde skræddersyede portrætter og kæledyrsrelaterede produkter, giver vi kunderne en måde at vise deres kærlighed på og holde mindet om deres kæledyr levende, både i hjemmet og i hverdagen.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret på Instagram og Facebook.

Omkostninger

100kr månedligt til hosting.

Shopsystem

Opstartshjælp

Oplæring er en del af købesummen. Jeg står til rådighed i forbindelse med aftersales support, og hjælper naturligvis med videoguides til systemerne og bestilling af produkter. Det er en meget simpel proces.

Køber ejer naturligvis 100% af virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1172

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
36475

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-07-2023
Udbudspris 12.500 DKK