Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Smarthome og andet udstyr i gennem dropshipping

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med kører i gennem dropshipping. Dansk leverandør med hurtig fragt.

Helt ny webshop der er klar til at modtage ordrer. Shoppen kører i gennem dropshipping med dansk leverandør. Avancen på varerne er gennemsnitligt 40-50%. På HyperHome.dk tilbyder vi ikke kun smartwatches, høretelefoner og højtalere, men også et bredt udvalg af smarthome-udstyr. Vores produkter inden for smarthome er nøje udvalgt for at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse. Leverandøren tilbyder +800 varer som man kan sælge i shoppen fordelt udover følgende hovedkategorier: powebanks, powerstations, action kamera, smart watches, mobiltilbehør, audio, smart home, accessories. Til hovedkategorierne er der forskellige underkategorier. Kun udvalgte er blevet tilføjet til shoppen, så der er plads til at man kan tilføje flere hvis man ønsker dette.

Webshoppen tilbyder en attraktiv bruttofortjeneste på mellem 40-50%. Dette betyder, at du som webshop-ejer kan forvente en solid avance på disse produkter, samtidig med at du tilbyder dine kunder konkurrencedygtige priser og hurtig fragt (1-3 dage)

Vores mål er at give dig mulighed for at tilbyde dine kunder et bredt udvalg af produkter til hjemmeautomatisering og smarthome-løsninger. Med vores høje kvalitet og konkurrencedygtige avance kan du skabe en succesfuld forretning og tilfredsstille dine kunders behov inden for smarthome-teknologi. Så står du og gerne vil i gang med en webshop, så er du kommet til det helt rette sted.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny. Der er ikke kørt marketing så derfor heller ingen omsætning - dog massere af potentiale.

Produktet

På HyperHome.dk finder du et bredt udvalg af produkter, der forbedrer din livsstil og tilfredsstiller de fleste kunders behov. Udforsk vores sortiment af smartwatches, høretelefoner, højtalere, smarthome-udstyr, mobiltilbehør, smart hjemmekontrol, kamerasystemer og gaming-tilbehør. Vi tilbyder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, så man kan nyde enestående ydeevne, komfort og bekvemmelighed.

Markedsføringskanaler

Google Ads: Med Google Ads kan du oprette annoncer, der vises på Google-søgeresultatsiderne og på relevante websites i Google Display-netværket. Du kan målrette dine annoncer baseret på søgeord, placering og demografiske oplysninger for at nå ud til en bredere målgruppe og øge din synlighed i søgeresultaterne.

Facebook Ads: Ved at bruge Facebook Ads kan du målrette specifikke demografiske segmenter baseret på alder, køn, interesser og adfærd. Du kan oprette både billed- og videoannoncer, der vises på brugernes Facebook-feed eller Instagram-feed. Facebook Ads giver dig mulighed for at engagere potentielle kunder og drive trafik til din webshop.

Influencere: Samarbejde med influencere inden for din niche kan være en effektiv måde at promovere din webshop på. Find influencere med en engageret følgerskare, der passer til dine produkter, og indgå partnerskaber om sponsoreret indhold eller produktanmeldelser. Dette kan øge eksponeringen af din webshop og skabe tillid og interesse hos influencernes følgere.

SEO (Søgemaskineoptimering): Ved at optimere din webshop til søgemaskiner kan du forbedre din placering i organiske søgeresultater. Dette indebærer at optimere din websides indhold, meta-tags, URL-struktur og opbygge kvalitetsbaglinks. Ved at implementere relevante søgeord og producere kvalitetsindhold kan du øge synligheden og trafikken til din webshop.

Affiliate marketing: Gennem affiliate marketing kan du samarbejde med relevante websites eller bloggere, der promoverer dine produkter mod en provision. Dette giver dig mulighed for at nå ud til nye målgrupper, da affiliater markedsfører dine produkter på deres platforme. Vælg partnere med en relevant målgruppe for at øge chancerne for konverteringer og salg.

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måneden

- Domæne: Cirka 200-300 kr. om året.

- Markedsføring (variabel omkostning)

Shopsystem

Opstartshjælp

Hjælper gerne hvis man har spørgsmål eller hvis der er noget man er tvivl om - mail/tlf

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1035

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36441

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-07-2023
Udbudspris 5.000 DKK