Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping shop med salg af kvalitetsmøbler

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Møbelwebshop med dropshipping. Dansk leverandør med hurtig fragt.

Træd ind i en verden af møbler og opdag uendelige muligheder for at realisere din drøm om at eje og drive din egen webshop. Velkommen til thefurniture.dk, en ny webshop, der er dedikeret til interiør og møbler og som kører i gennem dropshipping. Med vores sortiment på over 500 produkter og muligheden for at tilføje flere, er dine valgmuligheder mangfoldige og spændende.

thefurniture.dk giver dig mulighed for at tilbyde unikke møbler af høj kvalitet, som leveres direkte fra danske leverandører. Med en imponerende fortjeneste, der ofte overstiger 50%, kan du skabe en rentabel forretning takket være vores produkters attraktive priser.

Vi har valgt at opbygge vores webshop på Shopify, den førende e-commerce-platform på markedet. Dette sikrer en brugervenlig oplevelse for både dig og dine kunder og sikrer, at din webshop fungerer problemfrit.

Hvis du er klar til at tage skridtet og realisere din drøm om at drive en webshop med et stærkt koncept, unikke møbler, et bredt sortiment og et enormt potentiale, så er thefurniture.dk det perfekte valg for dig.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Ingen omsætning i webshoppen da den er helt ny.

+50% bruttoavance. Eksempel:

Bord - Pris hos leverandør = 1.500 kr. - pris i webshoppen = 3.000 kr.

Produktet

Træd ind i en verden af eksklusive møbler og udforsk det mangfoldige sortiment hos thefurniture.dk. Vi er stolte af at præsentere et imponerende udvalg af møbler, der vil tilfredsstille enhver smag og stil.

Vores sortiment omfatter en bred vifte af borde, herunder spiseborde til hyggelige familiemiddage, caféborde til afslappede øjeblikke og konsolborde til elegant opbevaring. Du vil også finde rulleborde og bakkeborde, der tilføjer praktisk funktionalitet til ethvert rum, samt sofaborde og sideborde, der bringer stil og elegance ind i din indretning. Uanset om du er til moderne minimalisme eller klassisk elegance, vil vores udvalg af bordplader og understel give dig mulighed for at skabe det perfekte match til din personlige stil.

Vi tilbyder også et omfattende udvalg af stole, herunder spisebordsstole til komfortable måltider, loungestole og loungesofaer til afslapning og hygge samt skamler og klapstole til ekstra siddepladser ved behov. Vores stole kombinerer komfort, funktionalitet og æstetik for at skabe den ideelle siddeoplevelse.

For at belyse dine rum med stil og stemning, tilbyder vi et udvalg af lamper, herunder bordlamper, gulvlamper og loftslamper. Vores lamper skaber den rette atmosfære og tilføjer en subtil elegance til ethvert rum.

Bemærk at ikke alle produkter er blevet tilføjet fra leverandøren. Man kan blandt andet udvide sortimentet med andet boligtilbehør hvis man ønsker dette.

Markedsføringskanaler

For at markedsføre thefurniture.dk effektivt og nå ud til målgruppen, kan man benytte sig af følgende kanaler:

Influencere: Samarbejd med relevante influencere inden for interiør- og møbelbranchen. Disse personer har et dedikeret følgersegment, der er interesseret i indretning og møbler. Gennem sponsoreret indhold på deres sociale mediekanaler kan du præsentere dine produkter, dele anbefalinger og tilbyde eksklusive tilbud. Dette skaber tillid og kan generere interesse og salg.

Markedsføringskanaler: Udnyt potentialet i digital annoncering på platforme som Google AdWords og Facebook Ads. Disse kanaler giver mulighed for målrettede annoncer baseret på demografi, interesser og adfærd. Lav kreative annoncer med visuelt tiltalende billeder af dine møbler og brug klare budskaber for at tiltrække opmærksomhed og skabe interesse hos potentielle kunder.

Affiliate marketing: Opret et affiliatenetværk, hvor bloggere, interiøreksperter eller indretningsentusiaster kan promovere dine møbler og modtage en provision for hver salg, der kommer fra deres henvisninger. Dette udvider dit rækkevidde og giver mulighed for at nå ud til forskellige nichepublikum.

Ved at kombinere disse kanaler og strategier kan du øge synligheden for thefurniture.dk, nå ud til relevante målgrupper og generere trafik og salg. Det er vigtigt at have en målrettet tilgang, måle resultaterne og tilpasse din markedsføringsstrategi løbende for at opnå de bedste resultater.

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måneden

- Domæne: Cirka 130 kr. om året.

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Da det er dropshipping så slipper man for andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Opstartshjælp

Opstartshjælp den første måned. Sidder man med spørgsmål eller er der noget som man er i tvivl om, så er jeg til rådighed på tlf/mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1647

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36418

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-07-2023
Udbudspris 9.500 DKK