Fuld funktionsdygtig IT webshop til nørderne - Nok Nordens største Linux Webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce

Linuxpusher.dk har en lang historie der går mere end 20 år tilbage, da de solgte DVD'er og CD'er med Linux.
I 2019 købte jeg den af den tidligere ejer, da han ikke havde tid mere. Jeg overtog hele hans lager med T-Shirts, Klistermærker, Caps, Krus og meget mere.

Jeg moderniserede konceptet og begynte at sælge computere med Linux og USB'er med Linux. Webshoppen har fuld integration med 2 leverandører der hver nat opdaterer priser på computerne, samt hente billeder osv - lige klar til brug. Jeg bruger ca. 15 min på installation af Linux når computerne bliver solgt hvor efter jeg sender dem ud til kunden. Benytter selv QuickPay betalingsgateway sammen med Shipmondo til fragt.
Jeg har bare ikke tiden til det mere da jeg selv er selvstændig erhvervsdrivende og webshoppen kunne godt bruge noget nyt "indhold" af billeder og tekster (så man skal nok være lidt nørdet for at vide hvad man skriver om). Det vil være synd hvis en ære og et godt navn skal gå tabt.

Webshoppen er total optimeret til sægning på Google og hastighedsoptimeret!

Webshoppen er 100% køreklar, sælges med lager som alt sammen kan ses på webshoppen - en ca. salgsværdig af 50.000,- (ingen elektroniske enheder). Solgte sidste år for ca. 35.000,- ekskl. moms. Kommer med gode anmeldelser på Trustpilot 🙂

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dette er KUN blevet brugt som en hobby virksomhed, med en omsætning mellem 40.000 til 50.000 om året. Det er klart et niche område, men lidt markedsføring er der meget potentiale i disse produkter, da vi er de eneste i Danmark der tilbyder disse produkter

Produktet

Vi sælger Linux Software samt Computere installeret med Linux - primært Refurbished, men også nye computere. En stor sælger er klart vores USB Sticks. Og så har vi en del Merchandise med Linux logo.

Shopsystem

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1479

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36417

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-07-2023
Udbudspris 20.000 DKK