Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

POTEKLUBBEN.DK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Kæledyr’s artikler

Poteklubben.dk - Din Dropshipping-Løsning til Hund- og Katteprodukter

Poteklubben.dk er en spændende webshop med fokus på produkter til hunde og katte. Vi specialiserer os i dropshipping, hvilket betyder, at du kan drive din egen online forretning uden at skulle bekymre dig om lagerbeholdning eller forsendelse. Vi har allerede sat alt op for dig, og vores sortiment er fyldt med populære produkter til firbenede venner.

Hos Poteklubben.dk har vi gjort det til vores mission at levere kvalitetsprodukter til hundeejere og katteelskere. Vores udvalg omfatter alt fra aktivitets legetøj, beklædning, plejeprodukter og meget mere. Vi samarbejder med pålidelige leverandører, der tilbyder produkter af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dine kunder får det bedste.
Så hvis du drømmer om at blive din egen chef og arbejde inden for et populært nicheområde, er Poteklubben.dk det rigtige valg for dig. Tag det første skridt mod succes i dropshipping-industrien ved at kontakte os i dag. Din rejse som online iværksætter begynder her hos Poteklubben.dk.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Poteklubben er aktiv med reklamer i øjeblikket, indtil der bliver fundet en køber.
Vi har generet for lidt over 7000kr i salg. Med en god avance.
Vi har pt 7 reklame videoer du får med i prisen.
Og vi har hyret Advera til at stå for vores reklamer. som vi har betalt 8125kr for.
Dette er dog fra D 1/8 til og med 1/9

Poteklubben.dk repræsenterer en potentiel indtægtskilde i hunde- og kattebranchen. Vi har dedikeret tid og ressourcer til at opbygge en moderne webshop, der er nem at navigere og tilbyder en behagelig shoppingoplevelse. Vores omfattende produktkatalog er omhyggeligt sammensat for at imødekomme behovene hos hunde- og katteejere.

Selvom vores fokus hidtil har været på opbygningen af webshoppen og produktudvalget, ligger der et stort potentiale i at implementere en målrettet markedsføringsstrategi. Ved at udnytte digitale kanaler som målrettede annoncer, sociale medier og influencer-samarbejder kan du øge synligheden og tiltrække potentielle kunder.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vores sortiment omfatter populære produkter til hunde og katte, herunder legetøj, tilbehør og plejeprodukter. Vi har allerede etableret stærke leverandørrelationer, der sikrer en konstant forsyning af produkter af høj kvalitet til vores kunder.

Med Poteklubben.dk har du muligheden for at drage fordel af det voksende marked inden for hunde- og katteprodukter. Efterspørgslen efter kvalitetsprodukter til kæledyr er konstant stigende, og vores webshop er positioneret til at udnytte dette potentiale.

Vores webshop er fuldt udviklet og klar til at blive overtaget af en ambitiøs og engageret køber. Du vil have mulighed for at bygge videre på vores eksisterende succes og udvikle virksomheden yderligere ved at udvide sortimentet, øge markedsføringsindsatsen og eksplorere nye vækstmuligheder.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

domæne hosting - 139’- mnd
Shopify abonnent - 29$ - mnd
Leverandør aftale - 29$ - mnd (det indebære takke kort i deres bestilling)

Shopsystem

Varelager på 200 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Den samlede omsætning på markedet kan variere over tid og afhænger af flere faktorer som forbrugertrends, økonomisk situation og brancheudvikling. Selvom der ikke findes specifikke opdaterede tal for den samlede omsætning i Danmark, er det værd at bemærke, at markedet for hunde- og katteartikler har været i konstant vækst. Der er en stigende bevidsthed om dyrevelfærd og fokus på at give de bedste produkter og tjenester til hunde og katte. Dette indikerer et positivt fremtidigt vækstpotentiale for markedet.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed på telefon samt mail i 3 måneder efter overtagelse.

Jeg står ikke som med-ejer i denne tid, men er blot en hjælpende hånd til eventuelle problemer du støder på undervejs.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
8.000 DKK
Finansiering løbetid:
2 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2284

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36375

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-06-2023
Udbudspris 15.000 DKK