Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Unik Mulighed: Profitabel Webshop Til Salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Automatiseret og køreklar dropshipping webshop

Søger du en gylden mulighed for at investere i en blomstrende online forretning? Vi præsenterer en eksklusiv chance for at købe en højt funktionel og succesfuld dropshipping webshop, der er designet som en medlemsklub.

Denne webshop har haft en imponerende omsætning på 418.994 kr. siden dens opstart sidste år og har fået 907 medlemmer i dens levetid, hvoraf 318 er aktive. Med en stabil og engageret medlemsbase, repræsenterer denne webshop en sikker investering med fremragende vækstmuligheder.

Shoppen er støttet af en stærk aftale med en stor leverandør i Europa, der garanterer hurtig 1-2 dages levering. Det er en effektiv dropshipping-model, der minimerer opbevarings- og lageromkostninger og optimerer driftseffektiviteten.

Vi har investeret omkring 75.000 kr. i udviklingen af denne webshop, der inkluderer avancerede funktioner som AI-produktbeskrivelser, en letvægts infrastruktur med minimale plugins og meget mere.

For en investering på 150.000 kr. kan du erhverve denne succesfulde webshop. Vi er også åbne for bud og alternative forslag. Med i prisen følger en 12-måneders detaljeret strategi for udvikling, markedsføring og drift af shoppen, samt et 3-årigt budget.

Som en bonus tilbyder vi opstartshjælp ved at arbejde sammen med dig i 3 måneder efter købet.

Er du klar til at tage næste skridt mod e-handelssucces? Grib denne unikke mulighed og bliv en del af en spændende vækstbranche.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 418.994 kr. siden opstarten sidste år.
Overskud: 265.549 kr.
Antal medlemmer: I alt 907 medlemmer i shoppens levetid, hvoraf 318 er aktive.
Medlemskabsindtægt: Oprindeligt 139 kr. per medlem, nedsat til 89 kr. for at øge konkurrenceevnen.

Overskud før skat: 265.549 DKK

Produktet

Vores webshop fungerer som en eksklusiv medlemsklub, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til vores medlemmer til stærkt reducerede priser. Sortimentet er mangfoldigt og omfattende, hvilket gør det muligt for os at dække forskellige behov og interesser hos vores medlemmer.

Vi arbejder på en dropshipping-model, hvilket betyder, at vi ikke selv opbevarer de varer, vi sælger. I stedet samarbejder vi med en pålidelig leverandør i Europa, som sender produkterne direkte til kunderne. Dette gør det muligt for os at tilbyde et bredt sortiment uden at skulle bekymre os om lager og logistik.

Vores primære formål er at give vores medlemmer en enestående shoppingoplevelse med kvalitetsprodukter til overkommelige priser, leveret hurtigt og effektivt. Vi bruger avancerede funktioner som AI til at skabe produktbeskrivelser, der hjælper vores kunder med at træffe informerede købsbeslutninger.

Vi er engagerede i vores medlemmers tilfredshed og stræber efter at gøre deres shoppingoplevelse så enkel og bekvem som muligt. Vores effektive dropshipping-model, kombineret med vores dedikerede kundeservice og medlemsklubfordelene, gør os til et attraktivt valg for kunder, der ønsker kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Markedsføringskanaler

Vores virksomhed benytter sig af moderne online markedsføringsstrategier for at tiltrække og engagere vores kunder. Vi har primært fokuseret på Pay-Per-Click (PPC) og betalt annoncering på sociale medier, hvor vi har opnået betydelig succes. Vores lave priser har været en vigtig faktor i denne succes, da de gør det muligt for os at skille os ud fra konkurrenterne.

Vores hjemmeside er det centrale hub for vores forretning, hvor kunder kan opdage vores sortiment af produkter, tilmelde sig vores medlemsklub og foretage køb. Hjemmesiden er designet til at være brugervenlig og let at navigere, hvilket gør shoppingoplevelsen behagelig for vores kunder.

Vi har også oprettet profiler på flere sociale medier platforme, hvilket giver os mulighed for at nå ud til en bredere kundebase og interagere med vores kunder på en mere personlig måde.

Derudover har vi et nyhedsbrev, som vi bruger til at holde vores medlemmer opdateret med de nyeste produkter, tilbud og nyheder. Nyhedsbrevet er en effektiv måde at opbygge og vedligeholde relationer med vores kunder, samt at fremme kundeloyalitet og engagement.

Sammen skaber disse elementer en omfattende og effektiv markedsføringsstrategi, der driver vores salg og understøtter vores virksomheds vækst.

Omkostninger

Leverandøromkostninger: 69 euro per måned.
Hostingomkostninger: 200 dollars per måned.
Marketingomkostninger: 10.000 kr. per måned (på pause de seneste måneder).
Udviklingsomkostninger: 75.000 kr. i alt.

Shopsystem

Aktiver

Vores virksomhed opererer fuldstændigt digitalt og online, hvilket afspejles i vores driftsmodel og vores arbejdsstruktur. Alle aspekter af vores virksomhed, fra support og udvikling til salg og marketing, er udført online. Vi har ingen fysiske kontorer, produktionshaller, varelagre, biler eller inventar.

Dette har flere fordele. For det første reducerer det vores driftsomkostninger betydeligt, da vi ikke har udgifter til husleje, vedligeholdelse eller lageromkostninger. For det andet giver det os stor fleksibilitet, da vores team kan arbejde effektivt og effektivt fra enhver placering.

Vores dropshipping-model betyder, at vi ikke har behov for et fysisk lager, da vores leverandør håndterer opbevaring og forsendelse af produkter direkte til kunderne. Dette betyder, at vi kan tilbyde et bredt sortiment af produkter uden at skulle bekymre os om lagerstyring og logistik.

Samlet set er vores 100% online drift en stor styrke i den moderne digitale økonomi, der giver os mulighed for at operere med stor effektivitet og skalerbarhed.

Markedet

Vores virksomhed opererer på det online detailhandelsmarked, hvor vi konkurrerer med andre virksomheder, der tilbyder varer til både generelle og specifikke forbrugergrupper. Det er et meget konkurrencedygtigt marked, men vores unikke position som en medlemsklub, der tilbyder produkter til stærkt reducerede priser, giver os en skarp kant.

Vi har bemærket, at forbrugerne i dag er meget prisbevidste og værdsætter muligheden for at få adgang til højkvalitetsprodukter til overkommelige priser. Det er her, vores forretningsmodel med en fast medlemskabsafgift kommer i spil, og gør os i stand til at tilbyde disse konkurrencedygtige priser.

På trods af konkurrencen har vi været i stand til at skabe og opretholde en loyal kundebase, hovedsageligt på grund af vores attraktive priser og hurtige leveringstid, hvilket er et resultat af vores stærke aftale med en stor europæisk leverandør. Vores fortsatte succes i dette miljø beviser vores evne til at forstå og tilpasse os markedsdynamikken og forbrugernes behov.

Selvom det online detailhandelsmarked er meget konkurrencedygtigt, har vi fundet en niche, der giver os mulighed for at skille os ud og opnå succes. Vi forventer, at vores position på markedet vil fortsætte med at være stærk, da vi fortsætter med at imødekomme og overgå vores kunders forventninger.

Svagheder/udfordringer

Som alle virksomheder står vi over for vores andel af udfordringer. På markedet er der konstant konkurrence, og det er vigtigt at holde sig ajour med forbrugertrends og teknologiske udviklinger for at forblive relevant.

En af de største udfordringer vi har haft, er at opretholde vores medlemsantal, da vi har set et fald i aktive medlemmer over tid. Her kan en potentiel køber sætte ind ved at investere i kundehåndtering og loyalitetsprogrammer, der kan forbedre medlemsfastholdelsen og væksten.

Det er også vigtigt at være opmærksom på de udfordringer, der kan opstå ved at være så afhængig af en enkelt leverandør. Selvom vores nuværende aftale er stærk og pålidelig, kan det være værd at overveje at diversificere vores leverandørbase for at mindske risikoen og potentielt udvide vores produktudbud.

Endelig er den konstante udvikling inden for digitale markedsføringsteknikker en potentiel udfordring, men også en mulighed. En køber skal være villig til konstant at lære og tilpasse sig disse ændringer for at optimere vores markedsføring og fortsætte med at nå ud til vores målgruppe effektivt.

Overordnet set er udfordringerne i vores virksomhed og marked både forvaltbare og overvindelige, især for en køber, der er i stand til at bringe friske ideer og tilgange til bordet.

Stærke sider

Vores virksomhed skiller sig ud på flere vigtige områder, der giver os et konkurrencemæssigt forspring i vores branche.

Pris: Vi er exceptionelt gode til at tilbyde kvalitetsvarer til reducerede priser. Vores medlemsklub-model gør det muligt for os at tilbyde varer til betydeligt lavere priser end mange af vores konkurrenter.

Teknologi: Vi har investeret betydeligt i teknologi og innovation, hvilket har resulteret i en letvægts webshop med avancerede funktioner som AI-drevne produktbeskrivelser.

Leveringstid: Takket være vores stærke aftale med en stor leverandør i Europa, kan vi tilbyde hurtig 1-2 dages levering. Dette er noget, som vores kunder værdsætter meget, og det sætter os foran mange af vores konkurrenter.

Støtte: Vi tilbyder også omfattende støtte og opstartshjælp til en potentiel køber, hvilket inkluderer at køre webshoppen sammen med dem i 3 måneder efter købet, samt en detaljeret 12-måneders strategi for udvikling, markedsføring og håndtering af shoppen.

I forhold til muligheder ser vi en fortsat vækst i e-handel generelt, som vi er godt rustet til at drage fordel af. Vi har allerede etableret os i markedet og har en loyal kundebase, der fortsat vil vokse. Vi har også mulighed for at udvide vores produktudvalg og markedsføringsteknikker for at tiltrække endnu flere kunder. Vi forventer, at vores position i denne voksende industri vil fortsætte med at styrkes i de kommende år.

Strategi

Vores nuværende strategi er designet til at udnytte vores kernekompetencer og de muligheder, der findes i markedet, samtidig med at vi minimerer potentielle trusler og svagheder.

En af vores kernekompetencer er vores konkurrencedygtige prissætning, hvilket er et direkte resultat af vores medlemsklubmodel. Vi udnytter dette ved konstant at fokusere på at tilbyde vores medlemmer de bedste produkter til de bedste priser. Dette har resulteret i en loyal kundebase, der fortsat vokser.

Vi holder nøje øje med vores marked for at identificere nye trends og muligheder. For eksempel, når nye produkter bliver populære, er vi hurtige til at tilføje dem til vores sortiment og markedsføre dem til vores kunder. Vi er også altid på udkig efter nye måder at forbedre vores online markedsføring på, for at sikre, at vi fortsat når ud til vores målgruppe effektivt.

For at minimere vores svagheder og trusler, er vi konstante med at evaluere og justere vores strategier. For eksempel, i lyset af faldet i aktive medlemmer, er vi i gang med at udvikle kundehåndterings- og loyalitetsprogrammer for at forbedre vores medlemsfastholdelse. Vi er også opmærksomme på risikoen ved at være afhængige af en enkelt leverandør, og overvejer mulighederne for at diversificere vores leverandørbase.

Den strategiske vision, der har formet vores virksomhed, er at tilbyde kvalitetsprodukter til overkommelige priser, samtidig med at vi leverer en overlegen kundeoplevelse. Dette har informeret alle vores beslutninger, fra valget af vores leverandør til designet af vores webshop, og vil fortsætte med at guide vores fremtidige strategier.

Vision

Vores overordnede vision for virksomheden er at revolutionere online detailhandel ved at levere kvalitetsprodukter til forbrugerne til overkommelige priser, samtidig med at vi skaber en unik og tilfredsstillende kundeoplevelse. Vi ønsker at gøre det både let og økonomisk fordelagtigt for forbrugerne at få adgang til de produkter, de har brug for og ønsker.

Vi ønsker at opnå en stærk og vedvarende vækst i vores aktive medlemsantal, og vi arbejder konstant på at udvide vores produktudvalg for at imødekomme vores kunders behov og præferencer. Vi har også til hensigt at fortsætte med at forbedre vores teknologi og infrastruktur for at sikre, at vi kan levere en smidig og behagelig shoppingoplevelse for vores kunder.

Udsigterne for virksomheden er meget positive. Med e-handel, der fortsætter med at vokse hurtigt, og forbrugernes efterspørgsel efter bekvemmelighed og overkommelighed, mener vi, at vores forretningsmodel er godt positioneret til at drage fordel af disse trends. Vi har allerede set betydelige fremskridt siden vores opstart, og vi forventer, at denne vækst vil fortsætte i de kommende år, især med den rette ledelse og strategiske fokus.

Ideel køber

Den ideelle person til at overtage virksomheden ville være nogen med en dyb forståelse for e-handel, digital markedsføring og kundeservice. På grund af vores teknologidrevne tilgang, vil det også være vigtigt, at den nye ejer har en grundlæggende forståelse for teknologi, eller er villig til at lære.

Dedikation til kvalitet og kundetilfredshed bør være central for den nye ejer, da disse værdier er kernen i vores forretningsmodel. Evnen til at tage data-drevne beslutninger og være agil i respons på skiftende markedsbetingelser vil også være nøgleegenskaber.

For at drive virksomheden kræver det en betydelig mængde tid og arbejde, især i starten. Dette inkluderer alt fra styring af forsyningskæden og markedsføring til kundeservice og generel drift. Men som vi har nævnt tidligere, er vi engageret i at hjælpe den nye ejer med at komme i gang ved at køre webshoppen sammen med dem i 3 måneder efter købet, hvilket vil give en glat overgang og minimere den indledende læringskurve.

Opstartshjælp

Som sælger af webshoppen er vi fuldt forpligtede til at sikre en glidende overgang for den nye ejer. Vi er klar over, at opstarten af en virksomhed, selvom den allerede er i drift, kan være en stor opgave, og vi er her for at hjælpe.

For at gøre det, tilbyder vi en omfattende opstartshjælp i form af en tre måneders periode, hvor vi vil være aktivt involveret i driften af webshoppen sammen med den nye ejer. I løbet af denne periode vil vi dele vores viden og ekspertise om alle aspekter af forretningen, fra leverandørstyring og produktvalg til markedsføring og kundeservice. Dette vil give den nye ejer en dyb forståelse for vores operationer og forretningsmodel.

Ud over denne indledende oplæringsperiode vil vi være til rådighed for konsultation via telefon og e-mail i yderligere seks måneder for at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe med eventuelle udfordringer, der måtte opstå.

Denne opstartshjælp er inkluderet i købesummen, og der vil ikke være yderligere omkostninger for den nye ejer. Vi tror på værdien af en vellykket overgang, og vi er forpligtede til at gøre alt, hvad vi kan, for at støtte den nye ejer i denne proces.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
25.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1738

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36360

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-06-2023
Udbudspris 30.000 DKK