Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Flot webshop med salg af produkter både på abonnement og kontant.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
+2,5 millioner omsætning om året.

Det er kun webshop platform der sælges og ikke virksomheden.

Vi har de sidste 2,5 år bygget en rigtig flot webshop op, som har vist sit værd. Den er bygget med Woocommerce, men der er også brugt mange ressourcer og udviklingstimer på at kode unikke løsninger for shoppen. Vi har solgt måltider vi shoppen, men den er bygget op så et hvilket som helst produkt kan sælges. Vi har primært brugt den til at sælge abonnementer, men fungere også fint med kontant køb. Sælger da vi skal bygge ny platform.

Økonomiske nøgletal

Ikke relevant. Da vi ikke sælger virksomheden, men kun webshoppen som du selv vil kunne sætte dit præg på.

Produktet

Vi vil egentlig ikke beskrive så meget vores produkt og hvilket behov vi løser. Da vi ikke sælger virksomheden, men "kun" webshoppen finder vi det ikke relevant at uddybe. Vi ønsker at du som køber kan se mulighederne med denne webshop, med dit eget produkt. Vi har brugt mange ressourcer og penge på at nå til hvor vi er med shoppen i dag og har fået filtreret alle de småfejl man uundgåeligt vil møde på sin vej når man starter en shop op. Så vil du springe alle udfordringer over ved opstart af din webshop, så er dette en unik mulighed. Webshoppen er lige nu sommerlukket og det er derfor ikke muligt at gennemgå bestillings flowet. Har du interesse så skriv og vi vil kunne præsentere flowet for dig.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Opstartshjælp

Vi vil stå til rådighed i overdragelsen og gennemgå alle funktioner af webshoppen grundigt med køber. Det vil også være muligt at forsætte samarbejde med det bureau som har udviklet siden, som har det indgående kendskab til webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
854

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36358

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-06-2023
Udbudspris 220.000 DKK