Etableret webshop med børnetøj sælges - Omsætning 2022: 538.000 kr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Magento
Gem annonce
Naturbarn.dk er en dansk webshop der sælger tøj og tilbehør i naturlige materialer til baby, børn og voksne. Fokus ligger på uld og materialer i høj kvalitet. God og etableret forretning der har kørt siden 2015.

Naturbarn har siden 2015 solgt tøj og tilbehør i naturlige materialer til baby, børn og voksne. Fokus er på materialer i høj kvalitet, med en overvægt af produkter i uld. Men Naturbarn får man en god og etableret forretning fyldt med kendte danske og udenlandske brands. Ydermere har webshoppen har et højt kundeserviceniveau, høj kundetilfredshed, kvalitetsprodukter og hurtig levering.

Faste og loyale kunder:
Trustpilot: 4,9 * (768 anmeldelser)
Instagram 14.700 følgere
Facebook: 9.200 følgere
Nyhedsbrev: 1100 tilmeldte

Kunder findes fra organiske søgninger, google shopping, sociale medier (betalt og ikke betalt) samt Nyhedsbrev. Der er konti hos Google Ads, Google Shooping, Instagram, Facebook, Trustpilot, Pinterest, Apple Maps. Nyhedsmail håndteres gennem Klavio

Kunde- og ordrestatistik:
Antal besøgende: 54.272*
Antal ordrer: 1764*
Gns. Ordrestørrelse: 400 kr.*
(*tal er for perioden 01-04-22 til 31-03-23)


Forretningen har i et længere stykke tid været drevet ved siden af fuldtidsarbejde og det har ikke været muligt at investere i nærheden af den ønskede tid i hverken marketing eller udvikling hvorfor shoppen kun driftes. Sammenholdt med en nylig familieforøgelse, som gør at det heller ikke i nærmeste fremtid bliver muligt, er det valgt at afsøge muligheden for et salg til en eller flere personer der kan realisere webshoppens potentiale.

Regnskab

Afkastningsgrad
-12%
Soliditetsgrad
-3%
Likviditetsgrad
77%

Økonomiske nøgletal

Omsætning i perioden 1 april 2022 til 31 marts 2023: 538 t.kr. Overskud sat til 0 kr, da regnskab for 2022 (januar 2022 - juni 2023) endnu ikke færdiggjort.

Budget 2023*:
Omsætning: 600.000 kr.
Vareforbrug: 330.000 kr.
Marketingsomkostninger: 100.000 kr.
Fragtomkostninger: 75.000 kr.
Andre omkostninger (adm, sw, etc): 30.000 kr.
Alle beløb er angivet uden moms.
*I budgettet for 2023 indgår to måneder med meget lav aktivitet grundet familieforøgelse.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Naturbarn har fokus på bæredygtighed og naturlige materialer. Her finder du kvalitets tøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn, fra kendte brands som Joha, Engel Natur, MP Denmark, GoBabyGo og flere.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret på både Google, Facebook, Instagram og mail marketing. Der ligger dog et meget stort potentiale i at få optimeret og genaktiveret de forskellige kanaler, da de i en periode har været sat i stå.

Omkostninger

Virksomhedens faste omkostninger er yderst lave, og udgør pt. 2.500 kr. pr. måned hvilket dækker:
Forsikringer, Hosting af shoppen, Domæne, Telefonomkostninger samt diverse software.

Shopsystem

Varelager på 275.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Svagheder/udfordringer

Af forskellige grunde, har det ikke været muligt at investere tid i at forbedre eller udbrede shoppen, hvorfor den kun er blevet driftet i en længere periode. Dette er både tilfældet for shoppens produktsortiment og markedsføring.
Der ligger derfor et stort potentiale i at få optimeret shoppens markedsføring, både de allerede etablerede kanaler såvel som udbygning med eventuelle nye. Derudover udvide sortimentet med nye brands eller andre produktkategorier med fokus på basisvarer.

Stærke sider

Naturbarn.dk har en lang historik og sælger varer fra nogle stærke og kendte brands.

Opstartshjælp

Sælger sørger selvfølgelig for overdragelse af alt viden omkring shoppen, og står derudover til rådighed for køber i en periode efter overtagelse i omfang det måtte ønskes og i det format det måtte ønskes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2383

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
36338

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-06-2023
Udbudspris 80.000 DKK