Disc Golf WebShop - Omsætning på 40.000,- kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Suppler med lidt mere udstyr og så er du for alvor i gang...

Webshoppen har kørt som et hobby projekt, der startede op under Corona. Siden har jeg fået travlt med mit arbejde og skal desuden flytte i løbet af sommeren 2023. Dermed har jeg måtte opgive at drive webshoppen. I maj måned 2023 omsatte shoppen for næsten 40.000,- kr. og fået 40 nye følgere, efter at jeg endelig fik sat gang i Facebook og Instagram markedsføringen. Jeg har kun lavet simple annoncer, så hvis du har mod på den fede markedsføring, vil du kunne brænde rigtigt igennem. Der er næsten ingen konkurrence på markedet. Den rigtige ildsjæl vil sagtens kunne omsætte for en kvart til en halv million om året. Der følger et lille lager med, og jeg kan sætte dig i kontakt med producenter i USA og Finland. Webshoppen er i øvrigt gjort klar til sprogversioneringer. Der ligger en aftale med udvikleren om, at de skal hjælpe med at sætte en svensk eller engelsk version op...

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Regnskab

Afkastningsgrad
-31%
Soliditetsgrad
12%
Likviditetsgrad
114%

Økonomiske nøgletal

I maj måned 2023 omsatte shoppen for næsten 40.000,- kr. og fået 40 nye følgere, efter at jeg endelig fik sat gang i Facebook og Instagram markedsføringen. Jeg har kun lavet simple annoncer, så hvis du har mod på den fede markedsføring, vil du kunne brænde rigtigt igennem. Der er næsten ingen konkurrence på markedet. Den rigtige ildsjæl vil sagtens kunne omsætte for en kvart til en halv million om året. Der følger et lille lager med af primært MVP, Axiom, Innova og lidt Obsidian.

Produktet

På webshoppen har jeg kun tilbudt discs og tasker. Siden er gjort klar til at du også kan sælge kurve, tøj og andet udstyr til discgolfere. Disc Golf er en af de hurtigst voksende sportsgrene, så efterspørgslen er kun stigende.

Markedsføringskanaler

Kunderne fordeler sig bredet over hele landet. Hvis man får lavet en fragtaftale, kan man sikkert få nogle gode priser. Jeg betaler 52,- kr. til GLS som helt almindelig forbruger. Den kan du godt få en del længere ned ved en større volumen.
Jeg har lagt en ære i at ekspedere ordrerne hurtigt - helst samme dag - og generelt er kunderne meget tilfredse og mange vender tilbage og køber mere.
Målgruppen er nem at ramme igennem f.eks. klubbernes sider og deres trafik på f.eks. disc golf sider.

Omkostninger

Jeg har brugt omkring 30.000 på at udvikle hjemmesiden. Derudover er der købt varer hjem primært fra USA. Ellers er der kun årlige omkostninger til domænet og server. Jeg bruger One.com til ca. 1.000 kr. årligt.

Shopsystem

Aktiver

Der er cirka 200 discs og 7 tasker på lagret. Disc'ene står til en indkøbspris på ca. 9,- $ pr. stk. = ca. 15.000,- + tasker for ca. 5.000,- ekskl. fragt og moms. Man kan nemt sælge det eksisterende lager for 35.000,- kr. ved salg gennem shoppen.

Markedet

Der er meget lidt konkurrence på markedet og generelt er andres hjemmesider ikke særlig brugervenlige. Man kan med stor fordel tænke firmaarrangementer og polterabender ind som ydelser man kunne sælge sammen med discs. Det kunne både være en god forretning og sjovt.

Ideel køber

Den ideelle køber er en, der har god tid til at engagere sig og producere videoer og lave lækkert content til sine kunder. Det er NEMT at tage en position i markedet fordi de andre ikke bruger mange penge på markedsføring.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
974

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36308

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-06-2023
Udbudspris 50.000 DKK