Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping - Salg af træpiller, brændetårne, briketter - JOSMA.dk - Omsætning de sidste 3 år: 865.000 / 850.000 / 470.000

Hobrovej, Tjele
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Hobby virksomhed fra 2017 -

JOSMA.dk er en hobby webshop fra 2016 med drift fra 2017. Første år omsatte den for 421.000 ex moms og højeste omsætning er i 2021 med en omsætning på 845.000 ex moms og 2020 med en omsætning 865.000 ex moms. Vi trækker produkter fra 3 store grossister og 2 mindre forhandlere - alle fra DK. Alt køre via dropshipping, så vi har intet lager og dermed ingen risiko.
Vi har fokuseret på salg af træpiller, briketter og brændetårne, men har også en del haveprodukter oprettet - her er der mulighed for at udvide sortimentet en del, da især den ene grossist har et stort sortiment.

Der kan omsættes for meget mere på webshoppen end vi har formået - hvis den nye ejer er indstillet på at bruge lidt mere tid på vedligeholdelse af produkter, flere seo tekster, markedsføring og nyhedsbreve, så har webshoppen store vækstmuligheder.
En anden vækstmulighed er, at den nye ejer har kendskab til branchen og kontakt til udenlandske træpille producenter, så indkøbspriserne kan forbedres og deraf give et større overskud ved salg.

For at opnå de nævnte omsætninger har jeg i snit brugt 3-5 timer om ugen.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Enkeltmandsvirksomhed.
Der er ikke trukket løn ud men der er trukket træpiller ud til privat forbrug (ca. 25.000-30.000 årligt). Det årlige overskud herefter har ligget mellem 3.000 - 20.000,-
Kunderne betaler enten forud (bankoverførsel) eller trækkes beløbet når deres varer er leveret og derfor ingen manglende betalinger.
Udestående er kun i forhold til betaling fra PensoPay/Clearhaus.

Produktet

JOSMA.dk sælger træpiller, brændetårne og briketter samt diverse haveprodukter som f.eks. muld, sand, grus og jordforbedringsprodukter. Alt via dropshipping.

Alle ordrer kommer ind via webshoppen og sendes videre til den grossist/forhandler der skal levere ordren. Når ordren er leveret, modtager vi en faktura og afslutter efterfølgende ordren i wordpress, hvor kundens betaling også trækkes.

Markedsføringskanaler

Der er lavet seo tekster på mange af brænde-produkterne.
Virksomheden har en fb side hvor vi uploader forskellige tilbud.
Vi har en del kunder der kommer igen.

Omkostninger

Udgift til revisor i forbindelse med årsregnskab (2600,- inkl. moms)
Dinero regnskabsprogram (Dinero Pro - 4500,- årligt inkl. moms - betalt frem til marts 2024)
Domænenavn/webhotel (650,- årligt inkl. moms - betalt frem til april 2024)
Betalingsløsning (abonnement 49,- hver mdr. + 1,- pr. transaktion + moms)

Shopsystem

Aktiver

Det eneste du behøver for at drive virksomheden er en pc, internet og lidt teknisk snilde i forhold til opdatering af varerne på hjemmesiden. Alt er sat op og skal kun vedligeholdes.

Størstedelen af opgaverne er klaret om aftenen og i weekenderne og nogle gange fra udlandet.

Virksomhedens historie

Som tidligere nævnt er virksomheden oprettet i 2016 med første salg i 2017.
Det har hele tiden været meningen, at det kun skulle være en hobby og at opgaverne skulle kunne laves hovedsageligt om aftenen og i weekenderne. Det har fint lykkedes og det har været sjovt og udfordrende - at se webshoppen lykkedes og tænke nye tanker i forhold til sortiment mv.

Markedet

Sidste sæson var udfordrende, da mange brænde producenter meldt udsolgt - og de som stadig kunne levere, hævede deres priser meget kraftigt. Der er nu ved at være ro på markedet og priserne er ved at finde et normalt leje igen.
Vi valgte at supplere vores sortiment med haveprodukter, så vores højsæson ikke kun var vinter - men også sommer. Vi har ikke fået fat i "sommersalget" så godt som "vintersalget" men potentialet er der.

Svagheder/udfordringer

Når alt kører via dropshipping, er vi afhængige af grossisternes priser og kan "kun" sælge de varer som de trækker hjem til lager.

Stærke sider

Det gode ved dropshipping er, at vi ikke selv binder penge i varelager men kun køber efter behov. Det minimerer overskuddet, men fjerner også mange risici.

Ideel køber

Den ideelle køber kan enten være nybegynder indenfor webshopsalg - her får du en webshop der er i gang, har været online flere år og har trofaste købere. Nemt at gå i gang med salget og kan udvikles undervejs.

Eller en køber der kender branchen, måske allerede importere brænde i dag og som mangler en platform hvor varerne kan sælges.

Opstartshjælp

Vi hjælper selvfølgelig køber ved overdragelsen - både med en gennemgang af wordpress / woocommerce så køber selv man manøvre rundt og redigere varer, behandle ordrer mv.

Hjælpen afhænger nok mest af købers behov for hjælp og kan aftales individuelt.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1886

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36287

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-05-2023
Udbudspris 82.000 DKK