Webshop med fokus på De 17 Verdensmål

Algade, Middelfart
Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Verdensmålsplakater til skoler/institutioner og virksomheder, der arbejder aktivt med De 17 Verdensmål

Unik mulighed for at erhverve en helt nyskabt webshop, som fokuserer på De 17 Verdensmål. Webshoppen, www.de17maal.dk, tilbyder verdensmålsplakater til skoler, institutioner og virksomheder, der arbejder aktivt med De 17 Verdensmål.

Hver plakat er designet med:
• Silhouette der udtrykker verdensmålet
• Delmål
• Kort om verdensmålet
• QR-kode, der linker ind til den officielle verdensmålsside: verdensmål.org.

Med opkøbet af denne webshop, vil køberen få adgang til:

• Webshop med betalingsmodul
• Design og rettigheder til De 17 Verdensmålsplakater
• Salgsaftale med trykkeri, der står for tryk og forsendelse af plakater. Med andre ord, skal køber ikke tænke på lagerhåndtering.
Webshoppen er helt ny, og der er stadig et stort potentiale for vækst og indtjening.

Jeg har kun prøvet at ringe til 15 skoler, og allerede solgt sættet til 3 af dem. Dette viser potentialet for yderligere salg og markedsføring af webshoppen.
Jeg sælger webshoppen på grund af for mange opgaver i hænderne. Dette er en fantastisk mulighed for en køber, der ønsker at tage over og fortsætte med at udvikle webshoppen og realisere dens fulde potentiale.

Kontakt mig for at høre nærmere om webshoppen.

Økonomiske nøgletal

Når det kommer til økonomiske nøgletal og KPI'er for De 17 Mål, er der nogle relevante tal at tage i betragtning. På nuværende tidspunkt har virksomheden kun haft få salg, men der er stadig et stort potentiale for vækst og indtjening. Omsætningen indtil videre er begrænset, men med den rette markedsføring og salgsstrategi kan dette øges betydeligt.

Det er vigtigt at bemærke, at virksomheden ikke har nogen ansatte og derfor ingen lønudgifter. Dette betyder, at alle indtægter går direkte til virksomheden. Virksomhedens overskudsgrad vil afhænge af, hvor meget tid og indsats køberen lægger i markedsføring og salg af verdensmålsplakaterne.

Selvom virksomheden er nyskabt, har den allerede indgået en salgsaftale med et trykkeri, der står for tryk og forsendelse af plakaterne. Dette eliminerer behovet for lagerhåndtering, hvilket bidrager positivt til dækningsgraden.

Produktet

www.de17maal.dk, tilbyder verdensmålsplakater til skoler, institutioner og virksomheder, der arbejder aktivt med De 17 Verdensmål.
Hver plakat er designet med:
• Silhouette der udtrykker verdensmålet
• Delmål
• Kort om verdensmålet
• QR-kode, der linker ind til den officielle verdensmålsside: verdensmål.org.

Omkostninger

De omkostninger, der er forbundet med driften af webshoppen og domænet, udgør mindre end 500 kr om måneden. Dette skyldes den lave omkostning ved at have en online webshop, der ikke kræver fysisk tilstedeværelse eller lageromkostninger.

Derudover er der omkostninger forbundet med tryk og forsendelse af plakaterne. Disse omkostninger afhænger af antallet af plakater, der bliver solgt, og derfor kan variere fra måned til måned.

Men selv med disse omkostninger har virksomheden en sund fortjeneste på plakaterne, som kan oplyses ved nærmere interesse. Med en lav omkostningsbase og en sund fortjeneste er virksomheden De 17 Mål en attraktiv mulighed for potentielle købere, der ønsker at investere i en bæredygtig og succesfuld online forretning.

Shopsystem

Aktiver

Da De 17 Mål er en webshop, er der ikke fysiske aktiver i form af en produktionshal eller varelager. Der er dog en computer og inventar til at drive virksomheden, som kan medfølge ved salget af virksomheden, hvis det ønskes. Der er ingen biler eller lignende aktiver forbundet med De 17 Mål.

Virksomhedens historie

Historien bag de17mål.dk startede, da jeg blev opmærksom på, at det kan være udfordrende at forstå, hvad de 17 verdensmål egentlig handler om, selvom de er en vigtig del af det globale samfund. Jeg opdagede, at der ikke eksisterede en plakatserie, der kunne gøre det mere tilgængeligt og indbydende at lære om de 17 verdensmål, og det gav mig ideen om at skabe en sådan plakatserie.

Jeg startede med at undersøge og studere hvert enkelt verdensmål og dets undermål for at skabe plakater, der var letforståelige og informative. Jeg ønskede at skabe en visuel måde at lære om verdensmålene på, som var både informativ og æstetisk tiltalende.

Det har været en rejse med blod, sved, tårer og tankevirksomhed at udvikle denne plakatserie og drive virksomheden fremad. Men det har også været en utrolig berigende og tilfredsstillende oplevelse at se, hvordan vores produkter har hjulpet mennesker til at lære mere om de 17 verdensmål og inspirere dem til at tage handling for en bedre fremtid.

Ideel køber

Den ideelle køber af www.de17mål.dk vil være en person eller virksomhed, der deler samme passion for bæredygtighed og De 17 Verdensmål som os. Køberen skal have evnen til at videreudvikle virksomheden og skabe endnu større opmærksomhed omkring De 17 Verdensmål og deres betydning. Det er en fordel, hvis køberen har erfaring med e-handel og online markedsføring, da det er vigtigt for at opretholde og forbedre virksomhedens nuværende tilstedeværelse på internettet. Det vil også være en fordel, hvis køberen har kendskab til bæredygtighed og De 17 Verdensmål og kan bidrage med nye idéer og initiativer til at udbrede kendskabet til verdensmålene og deres betydning.
Det vil kræve tid og engagement at drive virksomheden videre, men med den rette passion og dedikation vil køberen kunne bygge videre på det fundament, der er skabt. Vi ønsker at overlade virksomheden til en person eller virksomhed, der vil fortsætte vores mission om at udbrede kendskabet til De 17 Verdensmål og deres betydning for en mere bæredygtig verden.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1361

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
36218

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-05-2023
Udbudspris 25.000 DKK