Luckypet.dk sælges - Webshop med salg af Dyrefoder og andre artikler - Omsætning: ca. 18000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Mobility Ecommerce
Gem annonce
Flere gode dropshipping aftaler og leverandører

Super lækker webshop
Super fed webshop der designmessigt har uanede muligheder. Det hele kører i Golden Planet platformen. Det er super nemt og hurtigt at tilføje nye produkter, faktisk kan du sågar kopier en url adresse fra en anden side (andet produkt) og så oprettes produktet automatisk i systemet. Nemt og hurtig.
Webshoppen sælges da jeg ikke har tiden til gøre mere ud af det.

Avancerne er gode og da en del af de mest populære produkter sendes som dropshipping, så er det tilmed nemt og tidsbesparende. Kunne det være noget for dig?

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: Ca. 17600 kr.
Der har kørt enkelte Google kampagner (Rabatkode på 3000 kr kan medfølge).
Kun organisk Facebook/Instagram. Begge kanaler har kun få følgere.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Luckypet.dk sælger kvalitetsvarer til hovedsageligt hunde og katte, men der haves også produkter til andre dyregrupper. Det er super nemt at tilføje lige præcis de varer man ønsker, så man er ikke begrænset til kun at sælge varer indenfor de nuværende grupper. Det er med andre ord, nemt at udvide butikken.

Fokus har været på de nemme og let omsættelige varegrupper som hunde og katte foder. Det står en frit for at udvide med lige det tilbehør man ønsker, eller måske nogle flere brands indenfor foder. Mulighederne er uendelige.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen er baseret organisk trafik fra kanaler som google (seo liste kan fremsendes med relevante søgeord),
Google ads (kun meget lidt brugt), samt Facebook og Instagram (organisk).

Der satses på primær organisk trafik (gratis), fremfor betalt annoncering. Der er selvfølgelig et stor uudnyttet potentiale her for at fremme webshoppen og få mange flere ordre ind.

Omkostninger

Golden Planet: 670 ,-/md. inkl. betalingsløsning
Mobilepay: 49,-/md.

Aktiver

Webshoppen sælges som udgangspunkt uden varelager. Men hvis det ønskes kan der sælges et mindre lager med efter aftale så man kan komme hurtigt igang med det samme.

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Luckypet.dk startede 100% for sjov og som lidt af en legeplads. Jeg brugte den som et sted hvor jeg kunne afprøve en masse forskelligt uden at det ville få de store konsekvenser da webshoppen endnu ikke var kendt. Men som tiden er gået, har jeg mistet lidt interessen og jeg sælger derfor nu lidt ud af mine projekter.

Markedet

Markedet er kæmpe. Hvem ejer ikke et kæledyr efterhånden?
Der er mange penge i kæledyrsmarkedet, og vi danskere elsker at forkæle vores bedste venner. Der er selvfølgelig store etablerede spillere på markedet, men de sælger ofte produkter af mindre god kvalitet. Så sætter du pris på kvaliteten, så er luckypet lige til at bygge videre på, og ellers kan det nemt omdannes til lige den type shop du ønsker.
Omsætning har der ikke været meget af da der stort set ikke er reklameret for webshoppen. Der er derfor et kæmpe potentiale der ligger og venter derude, for den der har viljen.

Svagheder/udfordringer

Webshoppen har i dag ikke mange varer, så det må forventes at der skal lægges en del oveni for at få et varelager. Til gengæld bestemmer man selv hvad og hvilke varer det skal være. Jeg sætter jeg gerne i forbindelse med de rette leverandører.

Stærke sider

Flere dropshipping aftaler haves og du slipper derfor for at have et varelager af f.eks hundefoder der har en holdbarhedsdato at tage hensyn til.

Webshoppen vil f.eks. være perfekt for en hunde eller katte interesseret der vil tage den et skridt videre med at have sin egen webshop. Eller hvis man har en nuværende fysisk butik, men endnu ingen webshop, så er dette et godt sted at starte.

Luckypet er en upoleret stjerne der blot venter på sin rette ejermand.

Ideel køber

Webshoppen kan drives i fritiden ved siden af et almindeligt arbejde hvis det ønskes. Eller man kan gå all-in og drive den fulltime.

Den ideelle køber skal synes det er sjovt at producere markedsføring og content. Det er her der virkelig er noget at hente.

Måske har du selv kæledyr som interesse, eller måske en butik i forvejen. Så vil det være et fedt projekt at overtage.

Opstartshjælp

Har du allerede erfaring med webshops, så vil det være nemt at overtage dette projekt. Har du aldrig drevet webshop før, så er det super nemt at komme ind i og oplæring vil selvfølgelig finde sted, så du føler dig tryg. Et par timer med mig selv på sidelinjen, så er man kørende.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1821

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
36165

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-04-2023
Udbudspris 18.000 DKK