Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping shop med salg af unikke plakater

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept med salg af plakater.

Wallnord er en ny og spændende webshop, der er køreklar og klar til at tage plakatmarkedet med storm. Med vores fokus på kvalitet og stilrenhed, er vi sikre på at tiltrække en loyal kundebase.

Som en nyopstartet virksomhed er Wallnord fuld af potentiale og muligheder. Med vores unikke designs og store udvalg af plakater, er der masser af muligheder for at udvide sortimentet og tiltrække nye kunder.

Investering i Wallnord giver dig mulighed for at blive en del af en spændende rejse og være med til at forme en succesfuld virksomhed. Med vores køreklare platform og store potentiale for vækst er det det perfekte tidspunkt at investere i fremtiden. Da shoppen køre i gennem et dropshipping koncept hvor man ved køb af shoppen får information om 3-4 trykkerier, som man kan gøre brug af, så slipper man for selv at skulle printe og pakke. Det vil sige at alt fokus kan ligges på marketing og produktudvikling. Gennemsnitlig vil man have en gennemsnitlig bruttoavance på mere end +80% med de nuværende priser ved alle trykkerierne som man får information på.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Helt ny webshop med stort potentiale. Ingen omsætning på nuværende tidspunkt da shoppen ikke har været i gang. Den er dog køreklar og klar til overtagelse.

Produktet

Plakaterne hos Wallnord er kendetegnet ved deres stilfulde og moderne design, der passer perfekt til enhver indretning. Vi har et bredt udvalg af plakater med alt fra inspirerende citater og smukke naturmotiver til cool byplakater og sjove illustrationer.

Alle vores plakater er trykt på høj kvalitets papir, der sikrer skarpe og klare farver samt en lang holdbarhed. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder, så de kan nyde deres plakater i mange år fremover.

Markedsføringskanaler

- Facebook & Instagram annoncering
- Affiliate marketing
- Influencer marketing
- SEO

Omkostninger

Shopify-abonnementet, som koster fra 29 USD pr. måned.

130 kr. om året for domænet. Det første år er dog gratis, da det allerede er blevet betalt.

Shopsystem

Opstartshjælp

Jeg er til rådighed på mail hvis der er nogle spørgsmål eller noget som man er i tvivl omkring.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1686

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36137

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-04-2023
Udbudspris 6.000 DKK