Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping salg af smart-udstyr + audio

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept. Dansk leverandør med hurtig fragt.

Hos Norga.dk kan du opfylde din drøm om at eje din egen webshop. Vi tilbyder et bredt udvalg af smart-watches, høretelefoner og højtalere, der er designet til at give kunderne en optimal lydoplevelse.

Vi har en dansk webshop, der sikrer hurtig levering på 1-3 dage, så du kan levere en tilfredsstillende oplevelse til dine kunder. Vores produkter er af høj kvalitet, og vi sikrer en bruttoavance på gennemsnitlig +70%, hvilket betyder, at du får produkter af høj værdi til en god pris.

Vi tilbyder her en dropshipping-shop, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om lagerbeholdning eller fragt. Vores leverandør håndterer alt det praktiske, mens du fokuserer på din virksomheds fremgang.

Vores sortiment begrænser sig ikke kun til smart-watches, høretelefoner og højtalere. Leverandøren tilbyder også et bredt udvalg af produkter inden for smart-home, audio og mobiltilbehør. På den måde kan du give dine kunder en unik shoppingoplevelse og tilbyde dem det bedste af det bedste.

Norga.dk er stedet for dig, der ønsker at opbygge din egen webshop med produkter i høj kvalitet og en nem og problemfri shoppingoplevelse for dine kunder. Besøg webshoppen og se om det kunne være aktuelt. Fundamentet er lagt og shoppen er køreklar. Med hårdt arbejde er der potentielle til at lave blive lavet en rigtig god forrenting.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen er helt ny uden omsætningen. Den er køreklar og klar til at blive sat i luften. Her skal der ligges energi i digital markedsføring. Den store fordel af den fine bruttoavance på 70% gennemsnitligt udover hele sortimentet. Der er altså gode muligheder for at lave en rigtig god forretningen taget avancen i betragtning.

Produktet

Norga.dk er en webshop med et varieret udvalg af smart-watches, høretelefoner og højtalere, der er udvalgt med kvalitet og funktionalitet for øje. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et sortiment, der inkluderer nogle ankendte mærker på markedet, og som dækker alle behov inden for denne kategori.

Vores smart-watch-udvalg inkluderer både sporty og elegante modeller, med forskellige funktioner, såsom indbyggede GPS'er og hjertefrekvensmålere. Vores høretelefoner fås i både in-ear og on-ear modeller og i en bred vifte af farver og stilarter. Derudover kan du også finde højtalere i forskellige størrelser og prisklasser, der giver en fantastisk lydoplevelse i alle hjem.

Vi arbejder tæt sammen med vores danske leverandør for at sikre, at vi altid kan tilbyde de bedste produkter til vores kunder. Vores sortiment begrænser sig ikke kun til smart-watches, høretelefoner og højtalere. Der er mulighed for at udvide shoppens sortiment til smart-home, audio og mobiltilbehør.

Markedsføringskanaler

- Google ads
- Facebook & Instagram annoncering
- SEO
- Affiliate marketing
- Influencer marketing

Omkostninger

Til at begynde med vil jeg anbefale at starte med Shopify-abonnementet, som koster fra 29 USD pr. måned. Derudover vil du skulle betale ca. 130 kr. om året for domænet. Det første år er dog gratis, da det allerede er blevet betalt.

Shopsystem

Opstartshjælp

Til rådighed på mail/telefon i opstartfasen hvis man har nogle spørgsmål

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1008

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36136

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-04-2023
Udbudspris 8.400 DKK