Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Beauty webshop | Omsat for 2000 kr. | Stort potentiale

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Webshop indenfor beauty nichen.

Leder du efter en pris venlig webshop med rigtig potentiale så læs med. MyBuff er en One-Product-Store som jeg startede som et hobbyprojekt der fik omsat for +2000 kr. Den bygget på platformen Shopify med et custom made theme til en værdi af 5000 kr.
Som nævnt er der omsat for 2000 kr. som er sket igennem online annoncering på hhv. Facebook og Instagram men vil uden tvivl klare sig bedre på tiktok, da en af de største udenlandske konkurrenter vækster helt enormt meget på tiktok. Selve content delen har fungeret bedst med UGC content og vi har allerede haft betalt en stor influencer for et samarbejde, så derfor medfølger det UGC content også.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

MyBuff har solgt 7 enheder indtil nu og haft en omsætning på 2000 kr. Vi har solgt produktet til lidt forskelligt for at se hvad der fungerede bedst og det var til 279 hvilket 2/3 af de største konkurrenter der er lige nu.


Overskud før skat: 1.422 DKK

Produktet

MyBuff er en One-Product-Store så der altså et primært produkt som shoppen er bygget op omkring. Men der store muligheder for at implementere flere produkter indenfor beauty nichen.

Markedsføringskanaler

Shoppen har annonceret på hhv. Facebook & Instagram. Vi har også en instagram med en del følgere der også medfølger.

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er som sagt virkelig begrænsede, da forretningsmodellen ikke kræver den store kapital. For at have shoppen åben betaler du for et shopify abonnement der ligger på 270 kr. - og så alt afhængig af om du vil lave organisk marketing eller betalt annoncering så betaler du så naturligvis for det. (Der medfølger UGC content fra en relativ stor influencer fra ex on the beach der kan bruges som content til annoncering)

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg startede shoppen i forbindelse med en interesse i online marketing og så at starte sin egen webshop. Jeg tog så et kursus i at starte sin egen webshop og derfor startede jeg MyBuff men fandt relativt hurtigt ud af jeg synes marketing var lidt mere interessant end alle de andre aspekter der er i at drive en webshop. Så derfor har jeg startede mit eget agency i stedet hvor jeg hjælper virksomhed med marketing, men jeg synes det vil være ærgerligt ikke at lade shoppen udleve sit potentiale da jeg sikker på den vil kun blive større med den rette strategi!

Stærke sider

Webshoppen er som sagt bygget med et Custom made theme som gør den er optimeret for at skabe konverteringer lettest muligt. Shoppen har også en rigtig godt fundament for at blive branded endnu mere da selve navnet og farverene på shoppen er rigtig unikke og tænkt over.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
910

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36130

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-04-2023
Udbudspris 7.500 DKK