Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med salg af smarte dispensere. Stort varelager medfølger! - Omsat for 200.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Er du på udkig efter en forretning, der kan hjælpe med at gøre verden til et mere hygiejnisk sted? Så er en webshop med smarte berøringsfrie desinfektionsdispensere det perfekte valg for dig! Med smartdispense kan dine kunder nemt og sikkert få adgang til desinfektionsmiddel uden at skulle røre ved nogen overflader - perfekt til at reducere risikoen for sygdomme og bakteriespredning. Vi har haft succes med salg både igennem b2b og b2c og etablerede forbindelser til pålidelige leverandører. Køb vores webshop med smarte berøringsfrie desinfektionsdispensere og bliv en del af en voksende branche, der fokuserer på hygiejne og sundhed!

Økonomiske nøgletal

I de første 5 måneder blev der omsat for omkring 200.000 kr. men grundet længerevarende sygdom gik det hele desværre i stå. Forretningen kunne have solgt meget mere og har stadig potientialet til dette, da efterspørgslen har været meget stor. Sygdom kan man desværre ikke styre selv og af den grund bliver vi nød til at sælge forretningen.

Produktet

Vi sælger smarte berøringsfrie dispensere til håndsprit, som gør det nemt for vores kunder at holde deres hænder rene og bakteriefri. Vores dispensere er udstyret med sensorer, så brugerne ikke behøver at røre ved nogen overflader for at få adgang til desinfektionsmidlet. Det betyder, at vores dispensere er mere hygiejniske end traditionelle dispensere, og at de kan hjælpe med at reducere risikoen for spredning af sygdomme og bakterier. Smartdispenseren har et flot design og passer derfor til forskellige behov og indretninger. Med vores dispensere kan vores kunder sikre en højere grad af hygiejne og tryghed for sig selv og deres omgivelser.

Markedsføringskanaler

Smartdispense.dk

Omkostninger

Shopify og domæne - 415 kr. md.

Shopsystem

Varelager på 180.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
495

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36084

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
25-03-2023
Udbudspris 190.000 DKK