Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med salg af barbering til både kvinder og mænd - eget lager - 20 aktive abonnementer

Sølyst Strandpark, Nivå
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Barbering – en hverdagsting
I dagligdagen hvor tingene ofte går op i rutiner er vi sikkert mange, som kender det, at løbe tør for forskellige dagligdags ting som tandpasta, toiletpapir eller et sløvt barberblad. Til stor irritation – og gælder det barbering – en rød og irriteret hud. Hvorfor ikke gøre det nemt? Med en automatisk levering af barberblade er du altid sikker på at få en god barbering og slippe for irriteret hud og panikindkøb. Er der flere i husstanden kan I benytte samme løsning fra Zjawo – en god mulighed for at gøre det enkelt og mere økonomisk.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er kun lige kommet i luften og har kun været markedsført i testfasen, begrænset indtægter fra ca. 20 bruger på abonnement, og derved er der ingen økonomiske nøgletal eller KPI'er.

Produktet

Vores innovative og unikke klingedesign med 6 knivskarpe skær og ekstra afstand mellem knivene sikrer en unik tæt barbering og gør rengøringen lettere og holder skarpheden længere. Med et 6 skærs barberblad optimeres barberingen hvor skær følger hudens former endnu tættere og giver en blød og optimal barbering.

Tungsten Grey skraber
Skraberen er designet af den finske designer Ari Salonen med inspiration fra det rene og barske skandinaviske landskab. Tungsten Grey med det maskuline og rå look er behagelig at anvende og med stor vægt på kvalitet og ergonomi. Skraberen er hygiejnisk og let at holde ren så den tåler at ligge fremme.

Smukt design håndtag
Ergonomisk udformning
Hygiejnisk og let at holde ren

Markedsføringskanaler

Zjawo er testet lidt på Facebook og Instagram via ekstern leverandør.

Omkostninger

Der ligger meget begrænset faste omkostninger til webhotel.

Shopsystem

Aktiver

Der medfølger et lager af Prøvepakker til mænd og kvinder ( ca. 500 stk.) samt refill bokse ca. 1000 stk. samt domæne zjawo.dk. Emballage er egen udviklet og optimeret til forsendelse som alm. brev forsendelse.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet op som en sideforretning og udviklet fra bunden. Markedet for barbering er stadigvæk lukrativt og med nogle store spillere på markedet vil der være gode muligheder for at ligge sig tæt på disse som et godt alternativ. Fordelen er at produkt kan benyttes af både kvinder og mænd - dette giver fordele i familien.
Virksomheden sælges som et produkt (zjawo.dk) med tilhørende webshop og varelager.

Markedet

Markedet for barbering på abonnement er støt stigende og domineres af enkelte store virksomheder. Zjawo.dk ligger kvalitetsmæssigt i den høje ende men prismæssigt på niveau med markedet. Forbrugere og markedet har vænnet sig til at abonnement er en positiv oplevelse som kan lette din hverdag.

Stærke sider

Zjawo hviler i sig selv og det er nemt at håndtere salg og forsendelse. Det er enkelt at skrue på de enkelte parameter som markedsføring og tilbud/priser. Produktion af fysiske produkter foretages af ekstern leverandør hvor kantakt mv. medfølger i salgspris.

Strategi

zjawo.dk har endnu ikke fået den rette introduktion på markedet. Ideen er at få en abonnements forretning som løbende vokser og hvor nye produkter let kan integreres i eksisterende webshop.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en person, som synes salg og markedsføring er sjovt. Da platformen næsten er automatiseret, er det minimalt med tid, som skal bruges på administration og kundekontakt. Derved kan fokus være på de værdiskabende opgaver.

Opstartshjælp

Jeg vil stå rådighed til du føler dig sikker på platformen. Hvis der er behov for ændringer eller tilføjelser til platformen, kan jeg klart anbefale en samarbejdspartner som jeg har benyttet.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1176

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35506

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-10-2022
Udbudspris 65.000 DKK