Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Naturvenlig.dk - Etableret webshop med salg af bæredygtige produkter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Naturvenlig er en webshop der sælger bæredygtige produkter til hverdagen. Der forhandles over 100 produkter, og der er mulighed for mange flere. Der er i gennemsnit en dækningsgrad på 50%, så der er generelt en god fortjeneste på produkterne.

Naturvenlig har kørt siden 2019, men har løbende været "glemt" på grund af andre projekter. Der kan ses fremgang, når der rent faktisk bliver arbejdet på siden. Nu har jeg endnu engang fundet noget andet jeg skal igang med, og er efterhånden kørt lidt død i at have webshop.

Der er lavet en optimeringsliste, med alt der kan kan gøres for at forbedre forretningen, samt en liste over mange mulige produkter, det er muligt at udvide til. Så der er meget der kan gøres bedre på siden, og kun tiden der sætter grænsen.

Økonomiske nøgletal

I 2021 omsatte webshoppen for ca 25.000. Den største del af salget er kommet igennem SEO, men der er kommet lidt salg igennem test af annoncer på Facebook og Instagram, dog aldrig noget vi rigtigt er kommet igang med at benytte.

Den gennemsnitlige dækningsgrad på produkterne er 50%.

Vi har ikke haft noget overskud endnu, da der er investeret i shoppen, SEO og yderligere produkter.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Naturvenlig forhandler 100+ forskellige produkter, der alle sammen har med de generelle temaer grøn og bæredygtighed at gør.
Her er både tale om plastikfrie alternativer, produkter uden kemi og produkter der kan hjælpe til mod en mere bæredygtig hverdag.

Markedsføringskanaler

Vi har en række produkter, hvor vi ligger højt på Google. Det er her vi får den største mængde trafik fra.

Derudover har vi en Instagram med 377 følgere, samt Facebook med 101 synes godt om. Vi har aldrig formået at være gode til at poste regelmæssigt, og bruge SoMe optimalt, så her vil helt sikkert være en mulighed for at øge trafikken.

Omkostninger

Webhotel og domæne: 450 kroner pr år
Emærket: 436.25 kroner om måneden

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden drives fra ekstra værelse i huset.

Varelager på 38.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede virksomheden tilbage i 2019, da vi synes der var brug for produkter som dem vi sælger. Løbende har shoppen stået stille, uden der er blevet lavet noget på den, da jeg har haft gang i andre projekter. Engang imellem får shoppen så lige et løft, og jeg får arbejdet på projektet. Nu har jeg lige haft en lang periode, hvor jeg har arbejdet med at finde nye produkter, SEO og givet hele hjemmesiden et løft, men er blevet tilbudt at komme med i et nyt projekt, jeg ikke kan sige nej til.

Markedet

Markedet er kun blevet større siden webshoppen blev starte, tilbage i 2019. Der er til gengæld også kommet flere konkurrenter på markedet, så det er også nødvendigt at gøre en indsats, hvis det skal blive stort.

Vi ser at folk ikke har nogen holdning til at produktet nødvendigvis skal være billigt, når der er tale om bæredygtighed. Der er prisen ikke den væsentlige faktor.

Svagheder/udfordringer

Vores svagheder i forhold til konkurrenter, er at vi ikke har været gode til at benytte os af SoMe kanalerne. Her er meget at hente, hvis man har en interesse for. Det har vi simpelthen bare ikke haft, og har været mere drevet af det tekniske.

Stærke sider

Vi har fokuseret på at bygge en hjemmeside, der er teknisk stærk i forhold til at den stadig skal have et lækkert design. Samtidig har vi været inde og SEO optimere på mange af produkterne, og der er også mange gode placeringer på Google.

Ideel køber

Den perfekte køber til virksomheden, er en person der elsker de sociale medier, og er god til at bruge det. Derudover kan det være en fordel, hvis der er kendskab til SEO og online markedsføring generelt. Jeg vil dog sige, at jeg tror SoMe delen er vigtige, og så kan man få hjælp til det andet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1113

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35476

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-09-2022
Udbudspris 20.000 DKK