Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 59.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med personlige plakater til specielle lejligheder - 2021 omsætning: 204.500 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Go avance, mulighed for at være kreativ og arbejde hjemmefra 😀

Nu kan denne lækre webshop med god omsætning (over 200.000 sidste år) blive din 😀..

Her har du den perfekte mulighed for at få din egen webshop.. Webshoppen vil være perfekt til dig som kreativt anlagt, og kunne tænke dig at have en webshop, som gør det muligt at arbejde lige hvorfra du ønsker…

Mine kunder elsker vores personlige plakater. Grundet personlige årsager har jeg dog i år været nødsagtet til at lukke for salg i en stor del af tiden, da jeg simpelthed ikke har flere timer i døgnet at give af (læs fuldtidsarbejde ++ samt 3 små børn).
Mine kunder står i kø for at bestille igen og det er så ærgerligt, at webshoppen ikke får lov at udleve sit fulde potientiale, fordi jeg ikke har tid.. Mine kunder venter på dig!

KISPUS PLAKATER
Hos KISPUS tilbyder vi vores kunder de fineste stjernehimmel plakater. Vores kunder vælger netop vores plakater, da de er unikke og personlige og bliver fremstillet efter deres specifikke ønsker…

På stjernehimmel plakaterne får mine kunder et eksakt print af hvordan stjernehimlen så ud på et helt specifikt sted og tidspunkt, som har haft en helt speciel betydning i deres liv. De indtaster sted, dato og tidspunkt, som jeg skaber stjernebilledet ud fra. De kan gøre stjernehimmel plakaten ekstra personlig ved at pynte dem med tekst, citater el. navne. De kan vælge mellem masser af fine farver, og tilmed forskellige designs af stjernehimlen. Vores stjernehimmel plakater er en helt unik måde at forevige en helt speciel begivenhed på som fx bryllup, fødsel af baby, barnedåb, fødselsdag, første møde eller første kys mellem kærester, bryllupsdage mm. DEN PERFEKTE GAVEIDÉ.

Til fremstilling af stjernehimmel plakaterne bruger jeg et planetarium software, som kender placeringen og lysstyrken for alle stjerner og placerer dem på det rigtige sted på stjernehimlen.
Den grafiske opsætning af selve resten af plakaten laves i illustrator og Photoshop.

Stjernehimmel plakaterne sælger specielt godt i bryllupssæsonnen samt op mod jul og valentin. Men derudover er der også god salg resten af året rundt. Avancerne er super gode..

Webshoppen er bygget i Shopify. Der medfølger Facebook konto, Instagram konto og mail-liste på 1670 tilmeldte…

Økonomiske nøgletal

2019 omsætning: 297.000
2020 omsætning: 148.000
2021 omsætning: 204.500
2022 til dato (hvor webshoppen har været pat på pause i en stor del af tiden): 80.700

Overskud før skat: 110.000 DKK

Produktet

På en stjernehimmel plakat får vores kunder et helt præcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på det tidspunkt, som har en helt speciel betydning i deres liv.

Hvad end deres stjernehimmel symboliserer kærlighed, bryllup, fødselsdag, baby eller lignende, er det en perfekt måde at skabe en virkelig personlig indretning i hjemmet.

Vi kortligger stjernehimlen til vores kunder ud fra dét tid og sted, som netop de vælger. De kan gøre deres plakat ekstra personlig ved at tilføje fx citater og navne.

Et hvert øjeblik sætter sit unikke aftryk på stjernehimlen. Og nu vil vores kunder kunne forevige deres minde og stjerner for evigt!

Stjernehimmel plakaterne er den perfekte gaveidé..

Markedsføringskanaler

Jeg har lavet en Facebook og Instagram side, som selvfølgelig følger med i en handel. Her har jeg slået lidt opslag op i ny og næ. Men jeg har ikke formået at lave nogen reklame annoncer.
Vores kunder kommer fra organisk trafik.
I et halvt års tid i 2021 har jeg dog annonceret på partnerads, som er et dansk affiliate marketings netværk, hvor jeg tilbød 20% i rabat og kom til tops på forskellige gaveide-hjemmesider. Det gav mange gode kunder…

Omkostninger

Webshoppen er lavet i Shopify, som koster knapt 200 kr. pr. mdr.
Måske har du selv mulighed for at printe plakaterne? Så har du kun udgift til papir, farvepatroner og emballage.
Har du ikke nogen printer, kan du vælge St gøre brug af printerløsningen Gelato fx, som kan printe og sende enkeltvist ud til dine kunder for en ganske fornuftig pris..

Aktiver

Der følger ikke noget varelager med i handlen, da en hver plakat bliver designet med personlige oplysninger. Derfor er det ikke muligt at masseproduktsere … Det unikke er netop det, som går plakaterne så populære…

Virksomhedens historie


Da vi for et par år siden flyttede, og jeg skulle til at indrette et helt nyt hus, var det ret vigtigt for mig, at få skabt en personlig indretning. Man skulle kunne se, at det netop er os, som bor i vores hus og ikke alle mulige andre. Vores hjem må gerne være moderne, men det skal ikke ligne noget fra en boligudstilling med en masse mainstream indhold. Vores indretning skal sige noget om hvem vi er, og hvilke ting som har betydning for os.

Derfor valgte jeg at designe et par plakater fra de mest betydningsfulde begivenheder fra mit liv. Det blev til en plakat med stjernehimlen, som den så ud, da mine 3 (for det meste søde og artige) unger kom til verden, og også en fra den dag, hvor jeg giftede mig med deres skønne far - læg for resten lige her mærke til det kloge citat på bryllupsplakaten 😉...

Plakaterne fik mange komplimenter af vores gæster, som var vilde med, at de var så personlige. Efter mange bestillinger fra venner og familie, startede jeg webshoppen kispus.dk.

Markedet

Markedet for salg af disse personlige stjernehimmel plakater er super stort, da de virkelig er sådan en god og personlig gaveidé, hvor man nemt kan forestille sig, hvor nogle gode point man kan score sig, når man kommer med den som gave.
Derudover er plakaterne skabt et et moderne design, som mine kunder gerne vil pynte deres hjem med, da plakaterne netop afspejler noget om, hvad der er vigtigt for dem og derfor skaber personlighed i indretningen…

Svagheder/udfordringer

Det fantastiske ved vores stjernehimmel plakater er jo netop at de er så personlige og at ingen andre har en magen til… Når hver enkelt plakat skal skabes udfra individuelle data og ønsker, tager det dig også længere tid at fremstille end hvis du kan masseproducere 100 af gangen. Men det er netop det unikke, som har så stor værdi for vores kunder. Jeg har brugt ca 10 min på at designe hver enkelt plakat og 5 min på at printe den. Det er ca realistisk at kunne nå at lave 5 stk. på en time..

Stærke sider

Markedet for salg af disse personlige stjernehimmel plakater er super stort, da de virkelig er sådan en god og personlig gaveidé, hvor man nemt kan forestille sig, hvor nogle gode point man kan score sig, når man kommer med den som gave.
Derudover er plakaterne skabt et et moderne design, som mine kunder gerne vil pynte deres hjem med, da plakaterne netop afspejler noget om, hvad der er vigtigt for dem og derfor skaber personlighed i indretningen…

Ideel køber

Den ideelle køber til webshoppen er dig som har lysten og tiden til at køre en veldrevet webshop videre.
Du skal have et kreativt skabelsesgen. Måske er du grafisk designer? - men det er ikke et must (det er jeg heller ikke selv)..
Det er dog en stor fordel, hvis du kan arbejde i Photoshop og illustrator…

Opstartshjælp

Du får selvfølgelig tilsendt skabelonerne, som plakaterne skabes udfra i illustrator filer.
Jeg giver dig selvfølgelig derudover viden om hvilket planetarium software du skal bruge, og hvordan du skal gøre…
Jeg vil gerne hjælpe dig godt igang enten via møde, telefon eller teams…

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1555

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35460

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-09-2022
Udbudspris 59.000 DKK