Partner/invester søges til plakat webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Perra Denmark søger en partner eller invester, som vil kunne hjælpe med vækst.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Perra Denmark er en dansk plakatbutik, udelukkende med egne designs.
De seneste 2 år har jeg haft en stor passion indenfor grafisk design. Denne passion vil jeg gerne i form af plakater, som folk kan have hængende i hjemmet og på kontoret.
Alle plakater sælges kun eksklusivt hos Perra Denmark. Der kan derfor garanteres kunderne, at de ikke finder disse plakater andre steder. Udover at tilbyde kunderne stilfulde og inspirerende designs, har jeg indgået et samarbejde med et af Danmarks førende trykkerier. Det vil sige, at kunderne hos Perra Denmark modtager papir og rammer i allerhøjeste kvalitet.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har I år kun omsat 25.000 kr. Dette kan skaleres uendeligt med den rigtige partner ombord. Dækningsgraden for hvert produkt ligger på ca. 50%. For hvergang kunden køber 2 plakater +, stiger dette da fragt og emballage er en forholdsvis stor udgift. Ønskes der helt præcise tal for hver enkelt plakat, ramme samt fragt og levering + montering, kan dette fremsendes.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Perra Denmark sælger anderleds plakater, i eget navn og designs. Dette gør vores produkt helt unikt, og skiller sig ud fra mængden. Værdierne i plakaterne, er ikke at skabe simple designs, som findes alle steder. Men at skille os ud fra mængden, og sætte et helt unikt præg. Udover plakaterne kan der altid tilkøbes en ramme. Både som samlet produkt, da vi hos Perra Denmark tilbyder gratis montering ved køb af plakat med ramme, eller blot ramme hvis man ønsker dette.

Markedsføringskanaler

Perra Denmark kan både findes på instagram, facebook og google. Under startuppen har jeg skulle lære hvordan det hele hang sammen. Jeg har derfor brugt mange penge i at markedsføre forkert, samt udvikling af hjemmeside. Dog er jeg ikke tvivl om, at hvis det hele markedsføres korrekt, vil der være stor mulighed for at skille sig ud fra konkurrenterne.

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er meget små. Der er blot tale om et Shopify abonnement, med tilkøbte relevante apps. Da vi har en virkelig god dropshipping aftale med leverandøren Hoei Denmark, er der derfor kun yderligere udgifter i forbindelse med salg. Der hæftes derfor ikke på noget varelager.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden har ingen aktiver, det det hele køre som dropshipping.

Virksomhedens historie

Før Perra Denmark startede, havde jeg en stor interesse indenfor grafisk design. Inden corona har jeg levet fuldtid som DJ, men da dette lukker ned havde jeg nu en masse tid til at udforske min interesse for dette. Efter corona sluttede og jeg igen kommer tilbage som DJ, står jeg med en færdighed jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre af. Jeg får derfor den ide at oprette webshoppen, "Perra Denmark", hvor jeg kan sælge alle de designs jeg har lavet, samt fortsætte min interesse for at skabe nye. Håbet med webshoppen, var så at hvis der kom nogle salg, ville det kunne give en cheeseburger ekstra, eller en lidt flottere bil eller hvad ved jeg. Vigtigst af alt var det en hobby. Men inden jeg fik set min om, og var helt klar, fik jeg meget hurtigt trykket på speederen, med markedsføring, som jeg nok i virkeligheden ikke var klar til. Jeg blev kontaktet af utallige bureauer, som mente de kunne skalere butikken til næste niveau. Og som nystartet lød det jo som et drømmescenarie. Meget fik jeg lært. Lange bindingsperioder, og kontrakter osv.. Det har pludselig været svært at få det hele til at køre rundt, med kun en løn som DJ der skulle dække alle de faste omkostninger, samt manglende resultater fra bureauer på webshoppen. Der er nu ved at blive ryddet op i det hele, og jeg står her på den anden side, og har ikke opgivet drømmen om at kunne tjene en skilling på mine designs. Dog med meget mere tålmodighed og ro på.

Markedet

Min forståelse for plakat markedet, er at det er meget stort. Især her i Skandinavien, hvor vi går meget op i boligindretning. Branchen støttes også stort op af instagram og pinterest, hvor folk flot viser deres hjem frem. Plakatmarkedet er et marked i udvikling hele tiden. Der kommer hele tiden nye til, som vil forsøge at sætte deres præg.

Svagheder/udfordringer

Jeg ser udfordringen på markedet ved at der er så mange om buddet. Det er derfor svært at skille sig ud.

Stærke sider

Hos Perra Denmark, har vi dog ligepræcis muligheden for at skille os ud. Med mine nøje færdigheder inden for grafisk design, som jeg har studeret uafbrudt i 2 år +, skabe anderledes og meget flotte plakater som ikke findes andre steder. Der er ikke et design som ikke vil kunne laves, og på den måde kan vi hele tiden udfordre markedet, og sætte et nyt præg på indretningen.

Strategi

Strategien for Perra Denmark er lige nu at få så mange til at falde over de unikke designs. Blive inspireret og udfordrer kunden, til hvad kunst kan være.

Vision

Visionen med virksomheden er at komme ind i så mange hjem og kontorer som muligt, og blive danskernes fortrukne plakatbutik. Derudover er anderkendelse også vigtig for os Vi bestræber os på at gøre det hele ordentlig, og på en god måde, så alle får en god oplevelse.

Ideel køber

Da jeg ikke ønsker at komme ud af virksomheden, men blot søger en partner der er knivskarp til alt andet end det grafiske, vil den ideelle køber være en med forstand på boligindretning. Da vores plakater adskiller sig meget fra de traditionelle plakater, vil det også være væsentlig at personen kan tænke ud af boksen, så målgruppen kan ramme lige i øjet. Det der søges i en køber er mindst ligeså meget en sparringspartner som tror ligeså meget på projektet som jeg gør. Ikke mindst en partner jeg kan dele udgifterne med, samt skabe godt vækst med. Det er klart at foretrække 50% af en succes, end 100% af en fiasko.

Opstartshjælp

Jeg ønsker gerne at blive i virksomheden som designer, samt kundeservice. Det kan aftales internt med køber hvilke poster vi fordeler imellem os. Oplæring og forklaring på hele forretningsmodellen, samt forretningen er selvfølgelig gratis.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4115

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
35425

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-09-2022
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 10.000 DKK