Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Partner eller investor søges til abonnementsbaseret webshop

Rasmus Rasks Vej, Valby
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Er du min nye partner eller investor til cocoplus.dk?
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

cocoplus.dk er en ny og unik abonnementsbaseret webshop, hvor medlemmer kan spare op til 80% på alt fra eksklusive mærkevarer til kendte dagligdagsprodukter. Medlemmerne kan frit handle vores varelager på 30.000+ produkter og over 500+ kendte brands. Vores medlemmer sparer penge på beauty produkter, personlig pleje, parfume, hårprodukter, husholdningsprodukter og meget mere.

Vi har eksisteret i 6 måneder og fået 300+ medlemmer i shoppen. Der har været 800 ordrer i alt, og i dag have vi 110 aktive medlemmer. Bruttosalg er på 159.156 kroner. Der er i alt brugt 29.000 kroner på annoncer, og vi har i gennemsnit betalt 123 kroner for en kunde.

Vores email-liste tæller 2600 personer. Vi har i gennemsnit betalt 1 krone per email.

Tallene viser os, at shoppen har et stort potentiale, så derfor vil vi gerne sætte ekstra skub i vores vækst. Vi søger enten en økonomisk investor, der kan tilføre os kapital til udvikling og markedsføring eller en partner, der er stærk i udvikling.

Vores to primære formål er:
1. Udvikle shoppen, så vi kan tilbyde den absolut bedste medlemsklub. Der er allerede en klar udviklingsplan for de kommende 12 måneder.
2. Øge vores marketingindsatser, så vi kan øge størrelsen på vores medlemsklub. Vi har internt færdighederne til at lave marketing, men kapitalmangel hæmmer vores vækst.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Medlemmer i alt: 301.
Ordrer i alt (med genkøb): 800.
Aktive medlemmer i dag: 110
Bruttosalg i alt: 159.156

Overskud før skat: 90.000 DKK

Produktet

cocoplus.dk er en fordelsklub, hvor medlemmer kan spare op til 80% på deres indkøb. Vi tilbyder 7 dage gratis, hvorefter et medlemsskab hos os koster 139 kr. om måneden. Der er ingen binding på vores medlemsskab, og medlemmer kan til enhver tid framelde sig igen.

Vi giver medlemmer direkte adgang til kendte brands som Olaplex, Braun, Calvin Klein, Gucci og mange flere. Medlemmer kan købe produkter, som de allerede kender, blot til en langt billigere pris end hos konkurrenterne. 9 ud af 10 gange er medlemsskabet sparet hjem allerede efter første køb.

Vores avance på produkterne på shoppen er så lav som mulig. Lige nu tjener vi i gennemsnit 5-10% på produkterne. Vores indtjening kommer fra medlemsskabet på 139 kr. per måned.

Ud af 301 medlemmer er 137 stadig medlemmer efter 100 dage. Vores største frafald af medlemmer er efter 10 dage, hvor 167 stadig er medlemmer ud af 301. Efter 10 dage er vores frafald dermed lavt. Vores fokus er derfor lige nu at give medlemmerne grund til at blive hos os den første måned. Det gør vi gennem giveaways, konkurrencer og ekstra rabatter, kun til medlemmerne.

Markedsføringskanaler

Vores kunder kommer i dag primært fra søgemaskiner, herunder Google. Vi arbejder med Google Ads, hvorfra cirka 90% af vores kunder er kommet fra. Resten af vores kunder er kommet organisk fra Google og via Email-marketing.

Med en kapitalindsprøjtning, skal vi øge vores indsatser online, herunder udvide til flere kanaler. Det har vi internt færdighederne til.

Omkostninger

Annoncering: 29.000 kroner i alt
Udvikling: 25.000 kroner i alt
Leverandør: 69 euro per måned
Email software: 500 kroner per måned
Yderligere software: 700 kroner per måned

Shopsystem

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1751

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35418

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-09-2022
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 200.000 DKK