Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping virksomhed med website og super produkt

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
www.fedel.dk

Fedel.dk er en dropshipping website der sælger aroma diffusers og olier. Vi har en 100% funktionel website med flot content. Ud over dette har vi også markedsføring content i form af reklamevideo og billeder. Virksomheden har ikke været markedsført endnu og det er det eneste der mangler for at generere end indtjening. Virksomheden er perfekt til dig der vil have din egen virksomhed og prøve kræfter med markedsføring. Virksomheden sælges pga. Jeg har fået en ledende stilling i en større virksomhed der kræver at jeg ikke har nogle bijob.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke været markedsført endnu og har derfor endnu ingen omsætning. Der er grafisk materiale klar til markedsføring.

Produktet

Ønsker du at gøre noget godt for dig selv i form af dit humør, sind eller hud? Så vil det være oplagt at tage et lille kig i vores sortiment indenfor diffusers og essentielle olier. En Fedel diffuser, som det også kaldes, mindsker faktisk stress og er sundt for din hud, eftersom en tilpasset luftfugtighed ikke tørrer huden ud. Det vil også give dig mere overskud i hverdagen at være i et klimatiseret lokale og du vil kunne få udført dine arbejdsopgaver og dagens gøremål med et friskere sind. Hos Fedel.dk ved vi, at rolige omgivelser er vigtige for vores velvære og sundhed. Tjek derfor vores nedenstående sortiment ud og se, om hvorvidt vi har en diffuser, som passer til dine behov. Flere af vores modeller kommer i flotte designs og forskellige lysmuligheder, så du kan sikre dig selv en skøn og velbalanceret atmosfære i dit eget hjem.

Omkostninger

Virksomheden har årlige omkostninger til domæne hosting der svare til 50,- om måneden - Disse er dog allerede betalt for de første 12 måneder

Shopsystem

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
2.500 DKK
Finansiering løbetid:
2 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1326

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
35417

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-09-2022
Udbudspris 4.999 DKK