Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

2 x WEBSHOP MED BEAUTY, FASHION & SMYKKER: COSME.DK & COSMEN.DK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
COSMÈ TIL HENDE - COSMEN TIL HAM.

2 x webshop, hvor cosme.dk er målrettet kvinder og cosmen.dk målrettet mænd.

Kun en administration, da de har samme backend, betalingsløsning, automatisk bogføringssystem, mv. Det er smart og meget let.
Begge webshop er med udvalg af luksus- og kvalitetsprodukter inden for skønhed, velvære, personlig pleje og for cosme.dk også smykker og fashion.
Specielt på cosme.dk sælges high-end produkter til hudpleje, hårpleje, negle samt parfume og kosmetik. Derudover et eksklusivt og nøje udvalgt sortiment af modetøj og smykker til den bevidste og kritiske kvinde.

Konceptet er for begge shops, at der mest forhandles de mere eksklusive mærker og produkter, som alle er kendetegnende ved, at de hver i sær er noget særligt. De brands, der forhandles, har alle en tydelig vision og en klar holdning til fremstillingen af deres produkter. Det kan være en holdning om bæredygtighed, økologi, brug af kun rene og naturlige ingredienser eller et design og en stil, som vil noget mere. Konceptet kan dog ændres, og begge shops skal ses som etablerede salgskanaler, der er lette at overtage og udvikle på.

Økonomiske nøgletal

I 2022 - sidste hele regnskabsår - var omsætningen 372.000 kr. for cosme.dk.
Den gennemsnitlige omsætning pr. ordre er 599,- kr. Største ordreindtægt var på 3400 kr. og den største indtægt på en dag var 11.110 kr.
Cosme.dk er SEO-optimeret og salget kommer primært fra Google samt de mange følgere fra Insta: @cosme.dk. Cosmen.dk er også SEO-optimeret men i mindre omfang end cosme.dk

Produktet

Cosme.dk er en webshop, som forhandler skønhedsprodukter og andre lækre ting til peronlig velvære. Derudover smykker og modetøj, der hører til kategorien slow fashion - mode der holder.
Visionen er at give kunderne en god oplevelse ved brug af produkterne.

Nogle af de brands, som der er lavet aftale med og som forhandles er: Studuo Loma, IBU Jewels, Evolve, Fillerina, Humdakin, JORGOBÈ, Mother og Pearl, REVITALASH, Nailberry, RUE DE TOKYO, VOESH NEW YORK, S:KØN, ZARKOPERFUME, Ærlig og mange flere

Cosmen.dk har et stort udviklingspotentiale i forhold til udvalg af produkter. Det smarte med en shop til henholdsvis kvinder og mænd er, at nogle af produkterne kan være til salg på begge shops. Således er produkterne på cosmen.dk målrettet begge køn. Dog parfumerne til mænd.

Markedsføringskanaler

SEO-optimeret. Flere end 200 søgeord er på top 10, hvilket betyder side 1 på Google. Søg eks. på Google på følgende ord: Studio Loma, meraki tilbud eller Ærlig Parfume, og du finder cosme.dk i toppen på den organiske søgning.

Insta. profil med over 1600 følgere: @cosme.dk

Omkostninger

Dandomain: 836 kr. pr. måned.
Derudover betalingsaftale med NETS

Varelager på 90.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Drømmeshop og drømmestudie.
Cosme.dk er bygget op over lang tid og åbnede oktober 2021. Cosmen.dk er noget nyere. Begge shops er bygget op med et enkelt og stilfuld design, SEO-optimeringen, arbejdet med følgere på Insta. og sidst men ikke mindst et udbud af brands og produkter, som rammer en bestemt målgruppe.
Cosme.dk har sammen med etableringen af cosmen.dk i en periode været fuldtidsbeskæftigelse, men nu er jeg startet på universitetet som fuldtidsstuderende, så derfor er webshoppene til salg. Drømmeshop og drømmestudie er ikke forenelige.

Markedet

Målgruppen er modebevidste og stilbevidste kvinder, der vil have kvalitet. Derudover produkter til den moderne mand og til den kræsne teenager.
Det gode ved de fleste af de produkter, der sælges er, at det er forbrugsprodukter. Det vil sige, at kunderne kommer igen, når de er opbrugt. Dermed mulighed for en tro kundegruppen.

Stærke sider

Både cosme.dk og cosmen.dk er unik via sit design og sammensætningen af brands og produkter. Det er et sted, som kunderne kan besøge igen og igen. Fordelene ved at have to shop, som har samme platform og backend er, at der er to salgskanaler, men kun en administration af siderne. Det er samme betalingsløsning, fragtløsning, automastisk bogføring, m.v. for begge shops.

Strategi

Strategien er tilfredse kunder. der kommer igen. De skal have en god oplevelse lige fra første møde med cosme.dk og cosmen.dk til anvendelsen af det købte. Se anmeldelser på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/cosme.dk.
Se evt. video af cosme.dk her: https://www.youtube.com/watch?v=F6KCfCt7OSk

Ideel køber

Til dig, der vil være selvstændig i en branche, der er i vækst og udvikling. Det er fedt at have sin egen webshop med de aller lækreste produkter.

Opstartshjælp

I prisen er inkluderet op til en uges oplæring i anvendelsen af webshoppen, og det er ikke så svært. Derudover introduktion til de sociale medier, m.m.
Udover det, så op til 1 måneders online hjælp efter behov og aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1400

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34661

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-02-2022
Udbudspris 55.000 DKK