Profitabel webshop festivalgadgets.dk til salg - Overskudsgrad på 15 -25 % - 10 år gammel

Bülowsgade, Aarhus C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: PrestaShop
Gem annonce
Efter 10 års sjov med at drive denne webshop, sættes den nu til salg for personer der vil have en webshop med et stort potentialle for at øge salget med marketing og annoncering.

Vil du ind i en vanvittig sjov branche med en webshop med et stort uudnyttet potentialle, så er dette den ideelle mulighed. Shoppen har eksisteret i 10 år, og har uden nogen form for annoncering haft kontinuelig 6-cifret omsætning. Shoppen har er velassorteret varelager med bl.a. danmarks største udvalg af ølbonger, så med lidt marketings-kærlighed kan overtagelsen af denne shop være årets bedste tilbud. Vi har altid fokuseret på god og kompetent kundeservice, hvilket vi er blevet rost for af mange kunder gennem årene. Den manglende tekniske ekspertise og marketings evne, er fokusområder der kan udvikles meget på.

Regnskab

Afkastningsgrad
25%
Soliditetsgrad
95%
Likviditetsgrad
2086%

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har siden etableringsåret kørt med kontinueligt overskud trods løbende udgifter til vedligehold og udvikling webshoppen. Overskudsgraden har været 15 -25 % gennem årene.

Produktet

Virksomheden blev grundlagt med hensigten at give de mange hundrede tusinde danske festivalgængere muligheden for at krydre festivaloplevelsen med fede og praktiske gadgets. Dette mål nåede vi hurtigt, til glæde for rigtig mange festivaldeltagere, som oplevede at de kunne samle deres festivalgadget indkøb et sted med god kundeservice.
Tiden er blevet for knap til at fortsætte webshoppen, så dette er muligheden for at anskaffe en velrenommeret webshop med kæmpe udviklingsmuligheder.

Markedsføringskanaler

Vi har haft en meget begrænset marketingsindsats, så kunderne er hovedsageligt kommet via google.

Omkostninger

Virksomhedens faste omkostninger er hosting, regnskabprogram og betalingsløsninger

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden er drevet fra hjemmefra med mindre lager på adressen

Varelager på 43.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede festivalgadget.dk, da vi ikke følte vi kunne få opfyldt vores gadgets behov til festivaler andetsteds. Groft sagt følte vi, at der manglede et sted, hvor man kunne købe ting, der skilte sig ud, bidrog til underholdningen og gjorde praktiske ting nemme på festivalen.

Derfor besluttede vi os for, at vi ville lave en hjemmeside, som skulle give de mange hundrede tusinde danske festivalgængere muligheden for at krydre festivaloplevelsen med fede og praktiske gadgets.

Ejerkredsen har været 3 venner, der har hygget sig rigtig meget med det, men som nu også er familiefædre med andre projekter og derfor er tiden rigtig til at finde nye passioneret ejere.

Markedet

Når folk tager på festival kommer sjov og ballade før økonomiske overvejelserne. Vi har derfor bl.a. fokuseret på kvalitetsølbonger, hvor kunder har sat pris på at vores produkter har kunnet bruges år efter år. Folk køber ofte mellem 2-4 vare per køb med meget meget få returvare, hvilket giver en virkelig interessant businesscase.

Ideel køber

Den/De ideelle køber brænder enten for at komme ind i en fed branche eller også er det nogle tekniske og marketingskyndige personer, som hurtigt vil kunne udvikle shoppen til en meget fornuftig businesscase. Vi har været 3 venner der har drevet shoppen hvilket har været super fedt, og givet nogle gode og sjove oplevelser.

Opstartshjælp

VI står til rådighed og skal ikke have noget for rådgivning efter overdragelsen. For os er det vigtigste at shoppen drives videre af nogen som kan tage den til næste niveau.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2748

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
34559

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-01-2022
Udbudspris 20.000 DKK