Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 54.000 DKK

Søg lignende virksomheder

CHAOS Soft Drinks - sodavandsbrand med opskrifter, design og professionel, køreklar webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Køb af virksomheden er især oplagt for andre drikkevareproducenter eller bryggerier, der ønsker at tilføje et nyt brand, der er testet af i restaurationsbranchen.

Køreklar webshop lavet i WordPress. Det er en fordel af have kendskab til dette.

Opskrifter og etiketter til gennemtestede sodavand, godkendte etiketter med lækkert design og logo.

Opskrifterne er testet, og produkterne har vist, at de kunne sælges på flere restauranter. Blandt andet hos Nordisk Spisehus og Aarhus Central Food Market. Grundet ejers karrereskifte væk fra restaurationsbranchen ønskes virksomheden solgt til nogle, der har mulighed for at fokusere på salg. Oplagt, hvis man i forvejen er i drikkevarebranchen.

Økonomiske nøgletal

Ingen omsætning det seneste år grundet ejerens karriereskifte. I 2017 og 2018 var omsætningen henholdsvis 30.000 og 20.000, og det var udelukkende ved at bruge en time hist og her, da ejeren havde fuldtisjob, og startede på nyt studie.

Produktet

Sodavand: Ribs, stikkelsbær og jordbær & citron af brandet CHAOS Soft Drinks.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

155 kroner månedligt for hosting af hjemmesiden og 600 kroner årligt til Fødevarestyrelsen. Ved køb af virksomheden skal adressen flyttes. Man kan godkende eget køkken til produktion eller outsource produktionen og dermed også formalitetterne omkring godkendte produktionsforhold.

Aktiver

Hjemmeside til en værdi af 37.500 tusind, hvis man skal have lavet noget tilsvarende. (Med kendskab til WordPress kan man også beholde "skallen" af hjemmesiden, og så fylde anden tekst og produkter i webshoppen).

2000 tomme flasker og 2000 kapsler. Godkendte hos Dansk Retursystem.

Etiketter med CHAOS Soft Drinks design, der også er godkendte ved Dansk Retursystem. Stregkoder er integreret i etiketterne.

Varelager på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1998

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34445

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-12-2021
Udbudspris 54.000 DKK