Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Succesfuld hjemmeside med salg af massagepistol! Kendt hjemmeside i samarbejde med influenzers. Flot design, og dansk hjemmeside der velkendt med masser af god omtale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Salg af massagepistol med meget potentiale! Hjemmesiden er velkendt på baggrund af samarbejde med influenzers. Kontakten til Leverandøren inkluderes!

Jeg sælger min virksomhed på baggrund af fokus på andre forretninger. Virksomheden er velkendt og leverandør af varen levere inden for 3-5 dage så ingen varelager kræves. Der har været samarbejde med influenzers så Facebook profilen samt Instagram profilen er velkendt, og navnet er kendt blandt forbrugerne. Jeg har ikke rigtig haft mere tid til markedsføring gennem sociale medier og Google, men i kort tid skete der markant vækst, dog prioriterede jeg andre forretninger. Hjemmesiden har et unikt design, fast udgifter om måneden er 200,- til hjemmeside hoster.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Pr salg af produktet er der 500,- overskud uden markedsføring og yderligere udgifter. Ingen former for faste udgifter udover hjemmeside til 200,- om måneden.

Omsætning er på 120.000kr hvor der kun på 2 måneder er blevet brugt markedsføring uprofessionelt.

Overskud før skat: 120.000 DKK

Produktet

Produktet er massage pistol der meget populært på markedet og sælges enormt meget!

Markedsføringskanaler

Omkostninger

200,- til hjemmeside igennem shopfiy

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
925

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33917

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-07-2021
Udbudspris 20.000 DKK